![]() |
|
Skylink po přechodu z Freesat - cenyZdravím, jen pro krátké srovnání, jaké máte ceny u Skylink? Mne při přechodu nabídli pouze nabídku Kombi, nikoliv Kombi+ a nyní když chci upgrade, chtějí neskutečné příplatky, tak mne zajímá jak to máte vy.U mne 4 přístupové karty, Kombi + HBO Max Pak = 777 Kč/měs. Díky |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@martin09Rozumím tomu dobře, že vám Skylink dal jednu kartu hlavní a 3 next ? |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@martin09A to je podľa Teba veľa či málo?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Skylink po přechodu z Freesat - cenyano, 3 NEXT. Včera mne nabídl T-Mobile na 6 TV komplet nabídku, včetne Canal+ Sport za 799.Takže klasická kombi za 777 se mi zdá moc. |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@martin09Tak prejdi k T mobile.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNejde o to, jestli je to moc nebo málo, ale ještě nedávno více jak 2 next karty u Skylink nebyly možné. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mediator12Neviem, Skylink nemám. U freesatu nebol problém mať 4 karty.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@martin09To T mobile to Ti ponúkli IPTV za tú cenu? Ak áno tak to ber. Lebo satelitné TV tam sú iné ceny.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@martin09To je zajímavé - mě naopak na helpu nutili do kombi+ i když jsem chtěl jen pokračovat v kombi. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
@minestraAj mna navadzali na Kombi+ (mam tiez Kombi). Argumentovali nejakym pridanym blbym futbalom, hoci som im jasne povedal, ze ma to nezaujima a 2 Eura navyse im za to urcite nedam. Navrhol som im zvysenie ceny balicka Kombi o 5 Eur, ak prejdu z rozlisenia SD na HD a zavedu aspon jeden filmovy kanal v 4K. Na to nedokazali adekvatne reagovat![]() Myslim si vsak, ze viaceri Kombi-sti prejdu na Kombi+ v suvislosti so sluzbou Videoteka Canal+. Totiz pri Kombi to nepojde. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
RE: Skylink po přechodu z Freesat - cenyprečo len next platené ked môžeš mať zdarma k jednej karte 4x Live, aj ked tam nejde všetko to isté čo na par. |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
RE: Skylink po přechodu z Freesat - cenyMám Kombi+ za 399,- + 29.- + 0,- za 3 přijímače + 3 karty. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
@martin09Vykašli se na satelit a pokud máš internetové připojení, tak si zaplať SKYLINK LIVE a budeš mít spoustu programů v HD kvalitě. Já jsem si zaplatil roční předplatné ještě před zvýšením ceny. Jinak to stálo 199,- Kč měsíčně. |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Skylink po přechodu z Freesat - cenySkylink Live TV je k satelitu zdarma na 4 zařízení. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: Skylink po přechodu z Freesat - cenydasenka: ale jen na dvou současně spustíš CANAL+ Sport |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@BadatelA ak CANAL+ Sport nespustis vobec, Skylink ti da 2 Eura mesacne![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
![]() |