![]() |
|
Sweet tv vypadkyAhojte.Ide vam Sweet Tv bez problemov? U mna sa kazdych cca 10sek toci kolecko na kazdom programe. Restart boxu a ani siete to nevyriesil. Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@dvbinfoAhoj teraz som to pozeral a cez tablet to ide v pohode. Bez sekania. Žiadne výpadky. Nech sa darí.![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyBez českých staníc to uz nechcem |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
Zetor25Ahoj, teď se koukám a vše jde v pohodě. U mě ani jedna česká stanice nechybí a nikdy nechyběla. Předplatné: Large |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
Zetor25Teď mě napadl možný problém, že jde české stanice na Slovensku? |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
@habaneroÁno jedna sa o Slovensku ponuku Sweet TV nie o Česku.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyJeště že stále funguje sledování přes VPN u této platformy.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@dvbinfoSeká to asi vtedy, keď sa ti zoslabí internet alebo sa pripojí veľa účastníkov na Sveet a preťaží sa im server. Mne to robí každý večer Magio go, preto od nich odchádzam. V internete to u mňa nebude, lebo mám optiku. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkymne to dela od zacatku, nesmim na mobile ani prohlizet stranky jinak hned se toci kokecko. proto nehodlam v zadnem pripade platit jim plnou cenu.mam sice jen lte internet na doma ale s o2tv a streamovacima sluzbama mi se nezadrhavalo ani jednou i kdyz jsem pouzival internet na mobilu ci nb. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
Sweet tv vypadkyU mňa tiež všetko v poriadku,za celú dobu čo ich mám som mal raz krátky výpadok a to bola stanica od Discovery nejaká, zvyšok šiel.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyProblem sa opakuje. Zistil som ze to robi pri vybere kvality stresmu na najvyssiu t.j 1080p a aj pri prehravani hd programov z archivu. Mam optiku a gigabitovu siet. Znerane parametre priepustnosti siete nevykazuju problemy ani s rychlostou a ani odozvou. Neviem ci to moze spolu suvisiet, ale tento problem sa nedial ked som si individualne zaplatil large balik iba na 1mes. Teraz som vyuzil moznost zaplatit v akcii na 4 mesiace dopredu a zacalo sa to kazit. Robi to na roznych zariadeniach.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyV mobilní aplikaci bez problémů. Max. mám 720p. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyu mne v pohode, pouzivam na mobilu, Android TV a Google TV donglu.bohuzel ani na muj druhy mail na jejich info mail jsem nedostal odpoved, podpora slaba... |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyA ja som chcel vyskúšať ako to pôjde.Mal som záujem zakúpiť na skúšku na 3.mesiace lebo Horizon tv do....Li.Dali novú aplikáciu upc a to ma stále ohlasuje na zblaznenie.Pred tým dva roky v pohode.Poradte nejakú dobrú platformu cez internet na android cez TV Sony. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@niglabiMam UPC, Sweet, Magio Go, Skylink, O2 a Lepsi TV. Z pohladu androidovej aplikacie je jasne najlepsie Magio Go a potom asi Lepsi TV. Osobne nemam problem ani s novym UPC, hoci to ovladanie nie je az take user friendly. Katastrofa je Skylink.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkya ma Magio GO stejnou appku jako cesky T-Mobile?pro Sweet hovori cena, daval jsem sem nedavno nabidku na slevomatu za 129kc/mes. predplatne na 6/12 mesicu. mam Android tv Sony 2015 a tam bohuzel bojuji s rychlosti applikaci, kde Sweet je jedna z tech rychlejsich... |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyPrepáče, ale sweet tv bude ešte 3 mesiace. Už to riešia aj v Maďarsku. Takže podľa mňa peniažky Vám prepadnú![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@black13aMagio Go nie je čo bývalo. Má veľa klientov, asi preťažený server, lebo večer stále načítava (krúti kolečko). Radšej SWEET alebo Číňana. |
Karner
![]() |
|
@KarnerJa s tym nemam problem. Pri uvodnom zapnuti a nacitani to sice trva trochu dlhsie (asi 5 sek.) ale potom uz bez problemov. Jediny problem mam ak si spustim uz beziaci program od zaciatku, postupne pretacam dopredu a dostanem sa do bodu ziveho vysielania, tam sa stava, ze sa to niekedy zasekne a dlho nacitava.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@peterskTakze nie dva ani styri, ale prave tri... To su naozaj presne informacie :)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aAle nie, len to sledujem. A sweet.tv je nelegálna služba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskPodla tej sumy, co za to inkasuju, si tiez myslim, ze tam nebude vsetko v poriadku. Platim mesacne nejake drobne a nie je to pre mna nejaka zasadna sluzba, takze mi to je v podstate jedno. Prekvapil ma iba ten presny datum...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@MLOKCo som videl screenshoty T-mobile TV, tak je to to iste.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aAký presný dátum?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTie tri mesiace...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Sweet tv vypadkyDnes som SWEETu zapaltil za pokusné sledovanie ich tv menšiu sumu, ale následne som sa dozvedel, že o mesiac už to bude 10 € na mesiac. Ešte pred dvoma týždňami mi to ponúkali za 6/mesiac. Dá sa niekde získať lacnejšie predplatné? |
Karner
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |