![]() |
|
VU+SOLO4K + kartaICEZdravím.No asi padla bída na kozáky.Vlastním VU+SOLO 4K (VTI) + kartu Skylink ICE (096) + placený balíček programů. Přestaly jít programy kromě čt24...free. Je nějaká šance na příjem programů se vším komfortem co tento přístroj nabízí (ne CI modul)?? Něco jsem góóglil asi teoreticky vím ale prakticky bych potřeboval poradit/popostrčit.Díky předem.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEKup si software od ellano.sk pro tvuj prijimac a pojedou Ti vsechny programy z baliku Multi. Ctecka karet bude spravne nastavena na skylink kartu i vic chranene programy. Bude to valit jedna basen. Mam od nich soft koupenej. 30€. Nebo se potrapis a nastavis jsi sam tu ctecku. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@Badis2a doteraz to islo ? bola aktualizacia ? dieta prehodilo kartu opacne ?TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
@Badis2Mrkni se na log v Oscamu. Je možné, že ti přepnuli kartu do L2B. I tak se nic neděje. Mám ten sám Ultimo 4K, správný Oscam a config a vše jede s plnou parádou. Akorát používám OpenATV 6.4....koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
@Badis2Daj si Oscam pre l2b a vsetko potom pojde. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEJj děkuji za reakce. No zvolil jsem zatím cestu asi nejmenšího odporu a kontaktoval ty elány.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEEnoSat - Do dejme tomu víkendu to šlo. Nee dítě má svůj roblox tak to jde mimo něj.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEDiaboltp - Jj taky jsem po této dvojici pokukoval. Ale jde práve o TO ! Správný oscam+config. Aby tam člověk nenahnal ten špatný...![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEGustoh - JJ taky jsem po něm pokukoval. A nehádá se to s VTI?? Jsem nepolíbený ohledně tučnáka...![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEmarianst - A HBO nee??Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2Chodi to uplne spolahlivo.Mam VTI 15.0.2 ale VU+ Uno 4k SE.Nie som si isty ci Ti Ellano da Oscam L2B.Ak ano tak super.Ak nie tak odzalohovat sucasny image a pohrat sa s tym.Chce to vela casu a studovania a prezerania roznych for. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEGustoh - toho studování jsem se obával.![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICE@Badis2: mám to samé, ale OpenPLI. Shodou okolností jsem po letech hrábl do Oscamu a předělal na L2B před měsícem (tak dlouho jsme trápil spolubojovníky zde i na konkurenčním fóru až jsem to jako neznalec OSCAMu rozběhal). Pokud bys něco potřeboval tak se ozvi, jen nemám zkušenosti s jinými image jsem závislý zcela úmyslně na OpenPLI :-)@marianst: hledal jsem kdo mi pomůže za peníze ale nic nenašel, díky za tip na ellano SW za 30EUR. Pro mě jen škoda že dělají jen VTI a OpenATV, takže by to pro mě asi byla jen nouzovka. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEJantars - Zdravím. JJ díky asi zcela určitě tě budu "otravovat pokud to nevyjde s elánama.![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2 píše:Pohybujeme se na hraně a veškeré návody jsou ve stylu stáhni uprav nakopíruj. Ale co kam a jak je na tobě respektíve najdi si to na netu. Bohužel tam je to stejné (stáhni uprav nakopíruj).![]() ![]() ![]() Nesúhlasím! Ono, tie návody aj keď sú "roztrieštené" na nete, tak skutočne aj existujú! Len v tomto smere sa treba viac snažiť študovať a čítať na danú tému, ktorá ťa zaujíma všetko, čo nájdeš na tom nete. To že je niekto lenivý a po jednom, dvoch nezdaroch to hneď vzdáva a kašle nato, resp. následne ide vyplakávať na fóra, ako nedokáže pochopiť daný problém, lebo informácie sú neúplné?! Takýmto ľuďom ja vravím, nie počítačovo negramotní (aj keď to tak z časti vyzerá), ale skôr lajdáci a darmožráči v IT technológiách. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@Badis2A ešte niečo ti poviem.Je tomu XY rokov (už o veľa viac než 10 r.), keď som začínal ja z oscamom a zo všetkým okolo toho. A ver, že v tej dobe bolo tých informácií na danú tému na nete oveľa menej, než je tomu v súčasnosti. A predsa aj vtedy, v tých dávnych časoch sa dalo s tými informáciami pracovať a to v prospech užívateľa. Čiže nie je to o tom, že informácie na nete nie sú, ale o tom, že ako sa kto k danému problému postaví a či v sebe nájde dosť pevnej vôle dotiahnuť rozrobené veci do zdarného konca! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEmmiriboy![]() ![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEMám také VU+ solo 4K s VTI s kartou ICE.( 19,2°E a 23,5°E monoblok) - vše OK. Stejně tak VU+ Duo 4K SE s VTI -(motor) taky OK. Sic mám oba propojený, kartu si občas prohazuji, aby druhý nešel do rána v dnešní době zbytečně. Jinak využívám disky přes samba protokol. |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICEMožná blbá odpověď, ale co si nechat poslat zápis na kartu? V minulosti se mi to stalo taky, šla pouze ČT24 a volné. Ale to bylo u mě asi tím, že jsem byl měsíc mimo domov. Ale ze dne na den? |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@SteelSathele jestli jede na 0D96 tak uz davno nastal cas presedlat na l2b.tuhle nam prisel typek od CEZu menit elektromer a mel jsem na dreamboxu s kartou uptime od srpna. tak stabilni jsou ty oscamy. proste jen musis poresit to, ze nejakej pacient musi posilat EMM na tu kartu aby byla stale ready pokud mas doma nejakou tlupu :))) anebo to dat do strojku, kterej ma dobrej power management. treba zero zere 12W jen v pripade ze je zaply HDMI. pokud ne, tak jsem ve svejch moznostech merit sotva 5W, standby merit neumim. coz uz je na zvazeni na to nechat sefa bezet furt, zalezi od sestavy jen tak pro info Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@Badis2Řešil jsem ten samý problém minulý týden. Pomohla změna OSCamu. Odkaz zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-105068/ |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICENový oscam 11704 tam je.Už běží i programy z mého balíčku ALE ty s vyšším zabezpečením nee.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICETrochu jsem se hrabal v nastavení čtečky dle ruzných rad(nastavení) ale to pak šla jen ta čt24Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICENavrhujem riešiť toto nie tu na Parabole, ale na ...fóre, kde môžeš poslať aj tvoje aktuálne konfigy. Bez toho ti aj tak nikto neporadí, keď nevie, čo si tam postváral. A nedebatujte verejne, lebo vám to o chvíľu típnu a bude vymalované. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
SpacerJá se teda "kacířsky" zeptám narovinu. A co je na tom, že si svoji platící kartu dekoduje ve svým zařízení způsobem, který mu nejvíc vyhovuje? Skylink by na to "típnutí" asi doplatíl nejvíc sám velkým odlivem zákazníků. A možná taky ne, to nikdo neví, ale není to jedno? V dnešní době je opravdu hodně i jiných možností, jak jsme říkávali na vojně "hlavně se z toho neposr@t"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: VU+SOLO4K + kartaICESpacer. Já už čile komunikuju s pár šikovnými a ochotnými a trpělivými přez SZ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |