Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Nekalé praktiky Freesatu

Zdravím! Mám od freesatu ročnú satelitnú kartu. Chcel som ukončiť používanie karty, tak som kontaktoval freesat. Vysvetlil som im že im chcem poslať kartu a ukončiť to s nimi. Bolo mi povedané, že ma budú kontaktovať kde mám poslať kartu. Nekontaktoval sa so mnou nikto. Namiesto toho mi poslali faktúru s tým že ju musím zaplatiť a kartu im môžem poslať ale eurá mi nevrátia!!!

ferdomal
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nekalé praktiky Freesatu

Ktorú máš kartu, tú s ročným poplatkom 25 eur?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

https://www.freesat.sk/zakaznicky-servis/dokumenty-na-stiahnutie/cenik-a-podmienky/

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@ferdomal

und ? koupil sis rocni kartu vycerpal cast vyhod a ted uz ji nechces, a chces vratit penize ? to je jako kdyby jsi chtel vratit nakousanej chleba ze uz ti nechutna ale pulku jsi snedl.!!! co je na tom "nekale praktiky" ???

medard 1
Registrace: 2/2021

@petersk

Áno s ročným predplatnym 31 euro. Kontaktoval som ich ešte pred koncom predplatného.

ferdomal

@medard 1

Skôr než napíšeš somarinu na niekoho adresu, si zisti ako sa veci majú. Mne viazanosť aj s predplatným skončila tento mesiac.

ferdomal

@ferdomal

No prečítaj si podmienky čo sem už pridali. Ak Ti skončila pred mesiacom tak čo chceš aby Ti vrátili, už si zaplatil zase na ďalší rok?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@ferdomal

somarinu si napísal iba ty. predplacena karta skoncila. zadna smlouva neexistuje. zadna nova smlouva neexistuje. tak co chces vracet ? to uz je extrem tady ty kolenowrti. jednomu ukradli Vlada kolobezku, druhej chce vratit rozkousanej chleba. ale alespon je to tu zabavnejsi. vím ze si ferdo dela legraci. takze je to v pohode :))) 👍

medard 1

@ferdomal

Fakturu poslali,protože si jim neposlal kartu a je pokuta za nevrácení karty.Já jsem ji poslal na adresu Lica Servis s.r.o., Kostomlátecká 210, 288 02 Nymburk,a mám pokoj.

jjery
Registrace: 12/2012

@medard 1

na Slovensku predplatene karty neboli, bolo len predplatne FreeSAT Light ku ktoremu si dostal kartu a v zmluve je ze karta je majetkom spolocnosti a majitelovi sa len zapoziciava pocas trvania uzivania sluzby

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

freesat

chlapi cudujem sa kazdemu kto si freesat objednal ....to je vsetko co sa da v tejto veci napisat :8)

Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W

Radoo
Registrace: 12/2021

@EnoSat

ale tak proc mu chteji davat pokutu kdyz on sam vyvinul usili a chtel tu kartu vratit ? mozna jen nevedel kam ji ma vratit. nebo se na to vykaslal a vratil ji pozde. nevim. v kazdem pripade si to ON sam mel ucinne resit. 👍

medard 1

@medard 1

necitas ? nevratil ked sa mu neozvali - do systemu asi vlozili poziadavku kedze pri fakture ma poznamku ze kartu moze vratit , ak mu odpoved skoncila v spame a neodpovedal, tak dostal automaticky fakturu na dalsie obdobie - moze pokracovat len podla clanku 2.7 zo vseobecnych podmienok

EnoSat

@EnoSat

no vidis, a on tady bude plakat a nadavat na freesat jakej je zlej, a pritom je to jen a pouze jeho chyba ze si to nedokazal osefovat :))) rozkousanej chleba R^

medard 1

@medard 1

do mňa pýtal Freesat 120,- EUR za karty, ktoré som im vrátil. Našťastie som ich posielal ako poistený list, takže som vedel preukázať, kto ich prevzal, ale nekalé praktiky robia. Krstná platila za "nevrátený box", pretože nevedela dokázať, že ho poslala napriek tomu, že ho vyzdvihol ich kuriér. Z 82 eur jej po 3 rokoch napísal ich právnik a platila 170,- EUR aj s právnymi poplatkami - podotýkam bez jedinej upomienky !!! Takže bacha pri vracaní prenajatých zariadení !!!

Dzordzo
Registrace: 8/2007

přesně tak, bord.l je všude, proto je potřeba zasílat věci způsobem který mně doloží převzetí zásilky adresátem...

lance
Registrace: 10/2008

po mne minulej rok telly chtelo pokutu 6tis. za nevraceni modulu s kartou.
i kdyz jsem jim modul poslal jeste do 10dni od ukonceni sluzeb. zajimavy je ze ten dopis poslali jeste driv nez dali tu nesmyslne kratkou lhutu.
takze sem usoudil ze proste to delaji automaticky a uz sem na to nereagoval jestli je ta pokuta zrusena.
pote nic uz neprislo ale snad za nekolik let nedockam prekvapeni v podobe exekuce na 30tis.
holt zijeme v kapitalismu, ti kteri maji penize - firmy, si muzou delat co chteji a jedine nema zadnou moznost se nesoravedlnosti branit. a to chteji abychom pak za tento system sli bpjovat a pokladat svuj zivot?

novice2k
Registrace: 2/2022

proto uz odmitam sat. ci jine sluzby kde se musi platit jen za pujcovani. proboha zijeme ve spotrebitelske dobe a ty veci iz nemaji takovou cenu jako pred 15lety. dyt ty prijmace napr. o2tv/vf meni kazdych nekolik let.
a modul do sat zas nestoji vic nez tisic korun tak by meli dat moznost aspon na vyber to zakoupit a za modul platit pronajem? to by meli davat zadarmo behem pouzivani sluzeb, mozna tak za ott boxy.
nejvic mi vyhovuval skylink kde jsem si delal co chci s kartou, bohuzel pak zrusili discovery tak jsem zacal zkouset ostatni sat poskytovatele ale oni delaji jako by ty moduly byly ze zlata.
tak zbyva uz jen ott kde se nic nemusi pujcovat...akurat tenhle oligopol je az moc predrazeny a jako ve vsem neni zadna konkurence.

novice2k
Registrace: 2/2022

@novice2k

Já jsem modul od Telly minulý měsíc koupil.

jjery
Registrace: 12/2012

@novice2k

opet ten tvuj modul a telly. me koncila smlouva 10 Unora a uz tyden dopredu jsem mel jejich prijimac pripraveny k odeslani.! 👍 takze jaka kratka lhuta 10dnu ? pokud nejsi v nemocnici nemuze to byt problem.
a s freesatem taktez jen ty nejlepsi zkusenosti resp kdyz to bylo jeste upc absolutne bez problemu. 👍

medard 1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra