![]() |
|
OpenATV a pomocPrajem peknú nedeľu, som nový majiteľ linuxových prijímačov ako Vu + duo 4K SE a Zgemmy H9 twin SE. Mal by som nejaké otázky lebo si neviem z niektorými vecami poradiť. Ak by sa niekto našiel a poradil, bol by som vďačný.Ešte ale skôr jeden poznatok odomňa pre niektorých ktorí majú problém s príjmom talianskej športovej televízie Supertennis. Existuje k stiahnutiu plugin TVS PRO lite (TiVu stream) a tam je veľa športových, regionálnych, spravodajských staníc ktoré vysielajú ako v TiVusat tak voľne na 5 W. Medzi niektorými spomeniem (mne išli voľne) Supertennis, sportitalia, eurodance 90 HD, CMC USA, očko, očko expres, očko golf, food network, dmax, hgtv, la7, nové TV, RSI LA1, 2 real tíme, filmy na pozeranie, seriály a rôzne iné TV. To ak by niekto chcel môže vyskúšať. Používam OpenATV 7.0 a 7.2 na dvoch prijímačoch, príjem mám z 1W-23,5E-19,2 a 13 E, používam vzhľad HD GLASS 17, ale neviem ako na inštaláciu ČSFD, niečo som videl o verzii lite, ale ako ju dostať do prijímača? Odporučili by ste nejakú formu zaujímavého EPG? Mám iba základ po stlačení epg tlačítka. Je nejaká epg cool verzia ale neviem o tom nič. Ďalšia otázka by bola na nejaký zaujímavý typ vzhľadu, boot loga ako má možnosť VTI. A ako napríklad na používanie VPN aby sa dali prijímať niektoré stanice kde je obmedzenie iba na danú krajinu, ako je to aj v tomto plugine tivusat kde sú rai programy a aj niektoré iné bloknuté. Robí mi to aj v archíve sk a CZ kde mi v I vysilani ČT nechce prehrať niektoré relácie a filmy. Existuje vlastne nejaká možnosť používať VPN adresu? Hádam tu nedostanem ban alebo vynadane za dane otázky? ![]() |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: OpenATV a pomocCSFD plugin stiahnes tu:https://github.com/skyjet18/enigma2-plugin-extensions-csfd/releases/download/v17.40/enigma2-plugin-extensions-csfd_17.40-20220925_all.ipk Nainstalujes to napr. vlozenim do pamate pristroja cez trebars Total Commander, alebo USB kluc, pripadne cez Telnet. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@LucaBrazzaSuper. Ďakujem.![]() |
Dodo22
![]() |
|
RE: OpenATV a pomocJaký je rozdíl mezi těma pluginama TVS PRO lite a TVS PRO?Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
@JarousPrakticky žiadny. Lite verzia sa mi zdá prehľadnejšia. Vyskúšaj ktorú chceš a druhú vymažeš. |
Dodo22
![]() |
|
RE: OpenATV a pomocCool TV Guide 7.7.0 python 3Cool TV Guide do usr / lib / enigma2 / python / plugins / extesions Renderers do usr / lib / enigma2 / python / components / renderer Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |