![]() |
|
Tipsport TV-zväčšenie obrazuKeď pozerám na Tipsport TV nejaký prenos, väčšinou to ide len v malom okne. Existuje nejaký program, ktorým by sa to okno dalo zväčšiť na celú obrazovku? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
Tipsport TV-zväčšenie obrazu (# 45)Někdy to jde zvětšit tak,že klikneš na čtvereček v pravém horním rohu "Otevřít stream v popupu" a v otevřeném okně se objeví ikonka v pravém dolním rohu. Po kliknutí se buď zvětší obraz nebo vyskočí malý přehrávač a tam to zvětšíš. Tak to dělám v PC,protože v TV nestíhá paměť........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
Tipsport TV-zväčšenie obrazu (# 45)Teď jsem to zkoušel na fotbale Podbrezová-Žilina a funguje to........
|
Libour
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazuSkúsil som to v zápase Třinec- Pardubice, trochu sa to zväčšilo ale nie na celú obrazovku. Nevadí, stačí mi to v práci, mám pripojený k PC 32" TV, je to postačujúce. Ďakujem za radu. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazuTen hokej taky hraje přes celý monitor........
|
Libour
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazuOtevři v Maxtonu, tam to jde každý zápas. Můžeš si obraz zvětšit jak chceš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@mastoa nezapomen prenosy O2TV v Tipsportu jsou vzdy zmensene a nic s tim nenadelas |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxNemáte pravdu,jak fotbal tak dnešní Play Off vysílané O2 jdou normálně zvětšit........
|
Libour
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazuNiektore prenosy, napriklad Oktagon MMA na Tipsporte bezia len v malom okne, staci otvorit Pop UP a nasledne cez CTRL+ a zvacsit podla potreby. |
Sefko88
Registrace: 11/2022 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazujak na ty mazanice z Tipsportu muzete koukat ?![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Tipsport TV-zväčšenie obrazuPouštím přes Xbox Series X tam to jde zvětšit.jako v PC. |
mirabren
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |