![]() |
|
Eurodance 90 FHD on airopäť ide![]() ![]() ![]() |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
@tophunterVďaka za info. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 314 |
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airNa vu+ jako non-TS IPTV freeze.... Rozběhl to někdo?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaneviem, ja ho mam v cryptoboxe 752 a ide velmi dobre |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
@tophunterV playlistu rotují tři ts streamy po 30s a VLC bez problému. VU+ to standardně přes IPTV nedává.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airDobra sprava. Dik za info. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 387 |
![]() |
|
na OpenHDF je idezapol som teraz dm520 kde mam image OpenHDF a tam to ide bezprobemu.Ak mozem poradit pre ludi co sleduju tieto free IPTV streamy,tak si do dakej starsej masiny dajte image OpenHDF a tam je plugin ktory automaticky aktualizuje zmeny tychto IPTV linkov. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
a esteinak kto prevadzkuje tuto stanicu?To je dake piratske vysielanie alebo offic ? |
mercedes77
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airnejoblíbenější,teda pro mě hudební stanice bez reklam a hlavně 90sátky...vysílají tuším někde z ruska...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airRU som si trochu myslel.Este ked vidim tu rusku VIVA s original logom ,nostalgiu clovekovi prinesie. |
mercedes77
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on air- Viva Russia a Musicbox Russia sú normálne oficiálne,legálne stanice,ktoré má v ponuke vela ruských operátorov.- Ritsa tv,Eurodance 90,Retro Hits 80 sú skôr neoficiálne stanice...je to výtvor rusákov,ktorí vyrábaju streamy na tieto stanice...v poslednom období majú ale bohužial často výpadky...cca 2-3 týždne to pôjde a potom zas výpadok... Tu máte napríklad niečo pre milovníkov 80s: https://eurodance90.catcast.tv/content/38204/index.m3u8 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airto "jožko" díky za link přihodil jsem do settingu,kdybys měl ještě nějaký,rád si ho přidám..díky |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airja som na tom webe nasiel este jeden eurodance kanal:https://catcast.tv/eurodancetv ale nejdem mi vytiahnut funckny link pre nas setting. Skusil som: https://v2.catcast.tv/content/39803/index.m3u ale VLC mi pise daku chybu. |
mercedes77
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airMám linky na cca 150 hudobných staníc.Venujem sa tomu už asi 5 rokov..každý den aktualizujem zoznam...čiže všetko sú to funkčné linky.Vačšina linkov sa dá dohladať na internete...len to chce snahu a chuť preskumavať rôzne zahraničné fóra a stránky...ani mne všetko nepadlo samé z neba...sú za tým hodiny a hodiny hladania...niekedy stačí si nájsť nejakú zahraničnú stránku,kde majú live vysielanie rôznych staníc a stadial povyťahovať cez zdroj stránky tie linky,ktoré tam používajú.Tu máš napríklad stránku,kde ponukajú live hudobné programy ( https://www.cxtvlive.com/tv/category/music ).Ja nerád zverejnujem linky,lebo to ničí ich životnosť.Aj,ked vačšina sú už niekde na zahraničných stránkach zverejnené,ale aj tak to nerobím a radšej nedávať na net nič...vtedy ti to dlhšie vydrží...ten link na Retro Hits 80 bola výnimka...Dávam svoj playlist len kamarátom do aplikácie Smart Iptv,ale to asi nemáš?Tak ak chceš napíš správu a dám ti aspon tam pár linkov. |
jožko
![]() |
|
@jozkomas link na bulharsky City TV v 1920x1080?ten co si viem vytiahnut z ich offic stranky neni moc kvalitny. |
mercedes77
![]() |
|
@mercedes77nie..ten bohužial nemám ani ja v HD..v 1920x1080 mám len tieto Bulharske: - BALKANIKA - BOX - BG MUSIC - PLANETA |
jožko
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on aira tieto v HD ?:NRJ Hits France VH1 USA VH1 Latino |
mercedes77
![]() |
|
RE: Eurodance 90 FHD on airVždyť americká verze VH1 není už dávno hudební stanicí, jen samé realitní show. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
![]() |