Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV apk pro Google tv

Ahoj, mám Chromecast 4 s Google TV. Nevíte někdo, kde najít poslední verzi apk O2 TV 2.0? Potřeboval bych nainstalovat externě, jelikož v obchodě ni to nenašlo :( Díky za pomoc!

Polasek
Registrace: 3/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV apk pro Google tv

Budu vděčný případně i za odkaz.

Polasek

funkční verze

https://apkpure.com/o2-tv-sk/tv.smartlabs.app.o2sk/download/12-APK

marnav
Registrace: 12/2007

O2 rozesílá informaci, že všechny neoficiální O2 TV z technických důvodů zablokuje.

mibo1949
Registrace: 1/2013

@marnav

Díky moc. Našel jsem ještě před odpovědí na uloztu https://uloz.to/file/64OQkLLUTWFu/o2-tv-cz-1-6-5-205-2-9-21-apk#!ZGMwLGR2AwV4BQL3MQDjZGR5BJLjBUITI1ECIIOTL1AhEQRkMt== tak jdu zkusit, a kdyžtak nainstaluju z tvého odkazu. Moc diky.

Polasek

@mibo1949

Jakto? :(

Polasek

kiss

bo jejich "levné" boxy nejdou na odbyt!!!jiný důvod nebude

kiss
Registrace: 7/2005

@mibo1949

a to chces jako rict ze chromecast 4 s google tv neni "oficialni zarizeni" ???

medard 1
Registrace: 2/2021

Jako můžou to začít blokovat, i když nevím, jak by na všechny přišly, nicméně nemyslím si, že by jim to zvedlo prodeje těch jejich STB. Naopak by se na to dost lidí vykašlalo a odešlo jinam. Konec konců za stejné prachy má třeba T-Mobile navíc i Premier league. A Vodafone nabízí to samé co O2 a levněji.

Polasek

Podle všeho budou fungovat jen ty stroje na kterých pojede O2 tv 2.0
Mělo by to být v průběhu tohoto měsíce. I SK verze přestane fungovat co má dost lidí v tv

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

@MirHo

O2 TV 2.0 mi najde i google play R^

medard 1

I na Chromecast 4 to vidíš? Nebo jen na mobilu.

zzz

@Polasek

Dá sa to zablokovať nelegálne.Pozri si staré články o Magio GO takúto taktiku spravili aj na Slovensku. Mam android tv 11 nokiu a magio je aj v obchode googl. ale ne prihlásiš sa. Obmedzili od roku 2022 apku na televízoroch skrinky android 11 jedine oficiálny box magio go. U mňa keď dali paušál k mobilu a magio go zadarmo

miro75
Registrace: 2/2011

Magio go blokujú len keď je k paušalú zadáčo aspoň tak som sa to dočítal na stránkách ellana , mám ten športový balíček za 9eur a ide to cez appku na LG 55OLEDc9 a na nokia 8000 streaming box

Janci19
Registrace: 5/2008

@Polasek

tento odkaz funguje vždy na nejnovější verzi a je možné si i vybrat pro jaké zařízení si instalačku apk stáhnout:

https://apkcombo.com/downloader/#package=cz.o2.tv&device=tv

tomlu
Registrace: 6/2011

Pokud nejsou schopni zajistit aplikace a ještě blokují neoficiální, ve snaze donutit lidí si v roce 2023!!!!! 🤦 kupovat k chytré tv set-top box, tak je něco hodně, ale opravdu hodně špatně. V tom případě jim neskutečně přeju, aby přišli o veškerá exkluzivní práva. Při představě nutnosti mít nějaký ujeb*ny box, abych viděl např fotbalovou ligu, asi bych tam někomu šel nakopat citlivá místa

oidi
Registrace: 6/2022

@oidi

Dokonce jsem se dozvěděl,že udajně bude podporována apka pouze v jejich originál boxu. :laughing: To už jsem nepochopil vubec-proč apka v boxu?

hobo
Registrace: 1/2007

Plné znění

Dobrý den,

novou O2 TV máme i pro vás. Postupně na ni převádíme všechny zákazníky. Nová O2 TV bude rychlejší a přinese vám přehlednější uživatelské prostředí, pokročilé chytré funkce a neomezený prostor pro nahrávání oblíbených pořadů.

Televizory LG se starším operačním systémem webOS 3.x, televizory Samsung vyrobené v letech 2016 nebo 2017, nepodporované AndroidTV televizory, set-top boxy mimo O2 distribuci se staršími, neaktualizovanými O2 TV aplikacemi nebo slovenské aplikace O2 TV už nebudou z technických důvodů v nové O2 TV fungovat. Řešením, jak zachovat sledování na nepodporované televizi, je O2 TV Box.

Pokud máte chytrou televizi, která je uvedena na seznamu podporovaných zařízení pro novou O2 TV, poběží vám O2 TV bez problému dál.

Váš O2 TV tým

mibo1949
Registrace: 1/2013

Kamarád už jim dal pá pá a to ho půl hodiny přemlouvali, aby to nedělal. Místo 2300 Kč mají nulu. Půjčil jsem mu kartu 100 gb na net a hovory má důchodcovský tarif u vodafone.. :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@zzz

tak aktualne mi mmc uz aplikaci O2 TV 2.0 nenabidne. ale prece nemuzou verit tomu ze si vsichni jejich zakaznici koupi jen a pouze jejich boxy ?! to uz hranici s fanatismus :))) obzvlaste kdyz uz brzy nebudou mit zadny exkluzivni obsah. 👍

medard 1

Asi tomu věří a zákazníci to dělají.

zzz

Také by mě to zajímalo

BR872
Registrace: 4/2023

Včera jsem zkoušel u známého tu jejich verzi 2.10 a 2.16 s tankistou šlo se přihlásit, ale pak to hodilo hlášku ještě jsme Vás nepřevedli takže návrat zpět. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra