![]() |
|
Sweet tv - nové programyNově Freedom HD a Espreso |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyA Hustler TV je preč. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJJJ...Nemohl jsem si vzpomenout, který to byl kanál. |
F4turbo
![]() |
|
@Power150tak při tvém věku snad nepotřebuješ takové píč***ny...![]() ![]() ![]() ![]() To fičelo v 90-sátkách... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@F4turbodíky za info!!!![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Co ti mam na to povedat![]() ![]() ![]() ![]() |
Power150
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyJj všiml jsem si změn je to asi 3dny.Akorát takové stanice nemusí přidávat. V pohodě se dá v Čechách sledovat jejich ukrajinská nabídka na českou IP. Akorát při registraci je potřeba dát UA IP. IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyKdy bude plnohodnotné EPG,info a možnost zpětného přehrávání na všech programech? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyPro odpověď jim budeš muset napsat mail. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyAni na UA verzi toto není u všech programů a od tamtud tato platforma pochází. Takže asi to nebude nikdyIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programy...a co premiove tv, HBO a Cinemax? |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 387 |
![]() |
|
@allKdo by chtěl jeden přístup Hbo Max za Sweet tv, více v SZ. |
amgine
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@Power150pochopitelně jsem to nemyslel zle...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Sweet tvA lze zaregistrovat jen 4 zařízení.Dřív to šlo na kolika jsem chtěl,myslel jsem že to bude omezené na 4 streamy a né zařízení. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyKonečně...Unijní vysílačka Euronews zařazena. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyPsal jsem uz parkrat na jejich info mail (ohledne EPG, vyrazeni programu atd.) nicmene zpravu jsem nedostal. byl nekdo uspesnejsi?jinak na Slevomatu je nyni predplatne na 6 ci 12 mesicu v prepoctu za 125kc na mesic. Porad dobra nabidka. |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
MLOKZa těch 125kč co píšeš by to mělo být normal a ne ve slevě, větší hodnotu ten produkt zatím nemá. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programypresne. cenu 25kc nebo i tech 60-80kc by to jeste uslo ale kvuli te kvalite je to fakt bida. nabidka stanic nema konkurenci ani za 235kc ale bohuzel porad se prerusovane nacita, spatny epg, neposunuty epg kvuli zmene casu, chybejici archiv u nekterych kanalu atd...ja mam ale jen lte internet, funguje aspon vam dobre kdo ma dobry net? u o2tv a streamsluzeb problem nemel. ja to vyresil tak ze jsem si na novem ucte prihlasil zas za 25kc, uvidim do kdy to pujde takhle. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
RE: Sweet tv - nové programyMne to funguje na smart tv bez problemu (bezi na androidu). |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Zatiaľ sa o tom nikde nepíše, takže dobrá info od Teba![]() ![]() |
Power150
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***samozrejme,že sa už písalo....ale to je jedno...skôr mi vadí,že sa pre každú maličkosť musí hned založiť nové vlákno...ved o Sweet tv sú tu už asi 3 vlákna...stačí do hocijakého vlákna o sweet tv napísať svoj nový koment a ludia to tam predsa uvidia...20.04.2023, 19:29.54 F4turbo Přidali Spark TV https://www.parabola.cz/forum/reply-1043957/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Ano Spark, tak som si to pozrel čo to je - pozerám niečo o Laudovi a odrazu sek a pozerám nejaké nezmyselné rebríčky krajín inovatívnosti a upútávky o rybách. Myslel som, že sa mi prepol program, ale nie iba proste vysielajú ako prasatá. To snáď ani neriadia ľudia, ale beží to náhodne nasekané z playlistu, ktorý sa im pokazil a nemá to kto opraviť. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
JožkoAk to dá do vlákna, ktoré je niekde na 3-4 strane,tak si to nikto neprečíta.Takze to nie je zbytočne vlákno. |
Power150
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Přidáním reakce se příspěvek posunu na 1. místo v diskusi. |
F4turbo
![]() |
|
RE: *** Sweet Tv ***Tak ako ti vysvetlil F4turbo....pridaním nového komentára sa vlákno presunie hned na 1.miesto na 1.stranu diskusie.A vlákno s názvom ,,Sweet tv vypadky,, nebolo aj,tak na 3-4 strane ale cca 6 vlákien pod jeho novým vytvorením vláknom. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
jožkoV čem je problém nové vlákno? Kdyby se jednalo o papír, tak beru trochu ironicky, že by našetřil moc naše lesy. Takto pár slovíček mi jako problém nepřipadá. Když mě nadpis neosloví, tak to ani neotvírám. Hned kárat jako táta, máma , škola?? |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |