![]() |
|
Vu+Zero 4 k Oscam icamZdravim,vie niekto pls poradit? Ked je prijimac v stadby-som v praci a chcem aby nahralo serial, prijimac sa zapne a nenahra nic. Uz som to trosku odsledoval, nenastartuje mi asi Oscam icam musim ist manualne do pluginov a spustit.Vie niekto ako to nahodit tak, aby si sam prijimac restartol oscam icam lebo bez toho nedekoduje signal |
Gear
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icamImage?Prijimac sa nemusi zapnut aby nahraval Mas tam iba ten jeden oscam? Ak nie,je nastaveny ako predvoleny? Vymenit oscam |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@GearTak ako píše "A je to", máš tam spustenú špatnú verziu oscamu. Tento "pastkvyl" Oscam-icam nepoužívam a ani som nikdy nepoužíval. Treba z download plugins/softcams stiahnuť a nainštalovať normálny štandartný oscam, napr. oscam-stable, oscam-trunk ai. Ďalej, ak máš v čítačke kartu Skylinku, treba zmeniť binárku oscamu za inú z podporou layer2b. A samozrejme nastaviť ďalšie konfiguračné súbory oscamu tak, aby ten oscam po spustení z hlbokého spánku, ale aj zo standby režimu, či po výpadku elektr.energie a klasickom reštarte v stb oscam normálne a automaticky nabehol. A samozrejme takýto oscam je funkčný aj keď je stb v pohotovostnom stave! T.j. stb nahráva ale sa neprepne do plne funkčného stavu, beží v pohotovostnom režime.Konfiguračné nastavenia pre jednotlivé súbory oscamu nájdeš na konkurenčných fórach. A ešte raz - ten odpad al-la icam vymaž a nepoužívaj! ![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icampokial nepotrebujes l2b ale iba pre ostatne a skyde vyskusaj co som urobil preklad pre Vu zero 4K.najdes to na cs-forum.eu je to odo mna, nema to ziaden problem je to prelozene vyslovene pre zero4k |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icamdik za reakcie,prave som prisiel z prace.Aby som doplnil,mam tam nainstalovany iba oscam icam a len kvoli nemeckym staniciam,pod inym to nerozchodim.Ziadny skylink neriesim.Ked boli zlate casy cccam tam to fungovalo pekne.Uvedene nenahravamie mi robilo v Blackhole image,OpenAtv,momentalne som zostal na OpenPli lebo sa mi lubi graficky a akotak mi ide pynule,odozva pri prepinani 1 sekunda.Prijimac po nahrati zaznamu davam do deep standby v nastaveniach.Obcas po zapnuti ked som realne doma sa vu spusti ale nedekoduje,preto som aj pisal ze musim manualne restartovat citacku-to ma viedlo aj k domnienke ze nenabehme pri nahravami ked niesom doma |
Gear
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icamna ABfore riesil nejaky chlapik problem ze z DEEP mu oscam nabehne ale raz dekoduje a inokedy nedekodujeTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icam@EnoSat to bude asi aj moj pripad, mozno casom pridem na riesenie |
Gear
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icamPreco nevyskusas oscam co je overeny a prelozeny pre vuzero4k? :) |
sky59
![]() |
|
@GearNechápem, že prečo nevyskúšaš inú verziu oscamu z download plugins? Mám doma Vu+ Duo4K a taktiež tam mám nainštalovanú verziu oscamu z download plugins, konkrétne oscam-stable. Konfiguráky oscamu som si nastavoval sám (v tom nevidím problém - ty, ak sa v týchto veciach nevyznáš, odporúčam navštíviť trebárs to ab fórum!) a všetko mi funguje. Nemyslím si, že by bol ten tvoj VU+ Zero4k v niečom odlišný ohľadom oscamu.![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icam@sky59 dik skusil som Tvoj subor, tvari sa ze to vyriesilo moj problem, icam nabehne aj z vypnuteho stavu uz nemusim manualne@MasterSe kukam na 90 percent len caid 098d, svk skylink neriesim.Ano,viem ze kazdy image ma svoje cam v plugins ale na moj paket ktory kukam potrebujem prave icam-pod inym to zevraj nejde. Velmi pekne dakujem vsetkym co pisali do tohto vlakna ![]() |
Gear
![]() |
|
RE: Vu+Zero 4 k Oscam icamTesim sa s Tebou :) ja uz davno hovorim a malokto mi veri ze nie je arm ako arm.... Najistejsie je to mat prelozene pre dany procesor. Stravil som s tym niekolko hodin az som prelozil prekladac pre vuzero4k a potom s nim prelozil oscam, u mns to bezi bez jedineho zavahania |
sky59
![]() |
|
![]() |