![]() |
|
Český rozhlas plus v FMZdravímNa jaké frekvenci na Zlínsku mohu naladit český rozhlas plus ? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMFM: 101,8.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMLokalita Kvítková ZlínNadmořská výška 265 m Plus Frekvence 101,8 FM Výkon 0.1 kW Polarizace Vertikální IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMJe to nedostačující výkon doma na rádiu to nechytnu díky |
pinokio
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMA město od kud jsi přesně třeba je u tebe jiný vysílač ale všechny v okolí mají podobný výkonIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMUherské HradištěNadmořská výška 190 m Plus Frekvence 92,6 FM Výkon 0,1 kW Polarizace Vertikální IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMLokalita Suchý vrchValašské Klobouky Nadmořská výška 500 m Plus Frekvence 106,3 FM Výkon 0,1 kW Polarizace Vertikální IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMLokalita BečevnáVsetín Souřadnice Nadmořská výška 431 m Plus Frekvence 93,1 FM Výkon 0,1 kW Polarizace Vertikální IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
Zkuste příjem na mobiluJinak ČRo Plus je výborná stanice ... i audio knihy ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 175 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMJá vím že to jde na mobilu i já přijímám DVB-T2 ale to není ono já bych potřeboval na malém radiu na baterky které poslouchám když jdu spát,zajímavé je že radio Frekvenci 1 chytím na třech frekvencích a to vedle sebe![]() |
pinokio
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMNo F1 impuls a Radiožurnál mají na vysílacích daleko větší výkon než tyto prskavky. Se divím že s takovým výkonem vůbec lezou do éteru.Sám mám doma vysílač FM o výkonu 5kW je to doma vyrobený. Tím už presvištím pár okresů IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
Český rozhlas - co řešíte v r.2023https://www.digitalradiodab.cz/seznam-vysilacu.htmlhttps://www.digitalradiodab.cz/rozhlasove-stanice.html |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
MirHoDivíš se, protože tomu nerozumíš. 100W vyzářené výkony jsou pro lokální FM vysílače naprosto běžné. V ČR je bohužel běžné, že ČTU schvaluje vysílaní z bytových domů atp a tam vyšší výkony zcela logicky být nemohou.Můžeš někam hodit snímek tvého samodomo 5kW FM vysílače, ať se při větrném úterku trochu zasmějeme? Ve vícero okresech... On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 976 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMNo pár let už nevysílám ale stále ho mám. Vysílal jsem v Roudnici nad Labem cca před 12lety a pak když jsem se přestěhoval v Říčanech u Prahy.Pak jsem ho asi na týden zapnul ve Spáleném Poříčí. Abych testoval jak daleko ho zachytím v kopcovitém terénu. Bylo to sestavené podle návodu na pira.cz IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMAle výkon 0.1kW to není vysílač ale prskavka. Hlavně plus se prezentuje jako celorepublikového rádio. Já sám ho nejraději přijímám v dabu.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMAle čemu ty říkáš prskavka, nebo vysílač není důležité.Minulý týden jsme dělali penzion na Šumavě a tam jsme přijímali na 14km (úspěšně) DVB-T2 dokrývač Volary - Horní Sněžná. Výkon 20W On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@MirHoNj., když rozhlasu stát ukradnul frekvence po BBC a dal je rádiu ZJá se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMNo dobrá pozice toho penzionu. Určitě rovný profil k vysílačiIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
@MirHoVelké výkony se nepovolují bo v celé rep. nejsou volné frekvence, takže se to lepí z menších lokálních vysílačů... to zas není taková kvantová mechanika na pochopení, ne? A na Valašsku v členitém terénu obzvlášť... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
MirHoHorní Vltavice - Volary. Vysilače Horní Sněná a Mechový vrch.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMKde se mám obrátit nebo dá se s tím vůbec něco dělat ? díky |
pinokio
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMhttps://rada.rozhlas.cz/stiznostiOn Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMkubisek: Stát žádne frekvence po BBC neukradnul, laskavě si zjisti jak se věci měly a pak s dej pořádnou facku. |
Beatj
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@Varos107Ten formulář chce po mě přesnou adresu a tu bych nerad uváděl![]() |
pinokio
![]() |
|
RE: Český rozhlas plus v FMTo je tvoje věc...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
![]() |