![]() |
|
Přijímač GT ComboPoradí někdo prosím, jak se v tomto přijímači dostanu ke keys-postup.Díky moc. |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
RE: Přijímač GT Combo"keys-postup" ? |
Jouda0II
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboMenu-Installation-666666Na oplátku - je korektní čeština v EPG a v info popisech při přepnutí kanálu? Dík. |
Jouda0II
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboAhoj Joudo0II, díky.Na oplátku ti fakt nepomohu, jsem v tom úplný začátečník, co se týče tohoto přijímače. |
fergi
![]() |
|
@fergiTak snad i úplný začátečník s konkrétním přijímačem pozná, zda popisy v EPG ( elektronickém programovém průvodci![]() |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboZa dobrotu na žebrotu. Snad se pochlapí ... |
Jouda0II
![]() |
|
@Jouda0IITož zatím se nepochlapil. Původně jsem si myslel, že dotaz špatně pochopil, proto má poznámka dle toho, jak jsem to pochopil já... Ještě bych mu dal čas, třeba má závažnější starosti, než každou chvíli kontrolovat stránky paraboly![]() |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboAk sa jedná o ten čínsky android box, tak nech napíše čínanovi, tomu, od ktorého to kúpil.![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@MasterSefProblém není napsat Číňanovi. Mám v rodině několik GTC, kde původně jela čeština v poho. Po několika updatech bohužel již čeština není korektní - neboj napsal jsem to Číňanovi. Vzhledem k tomu, co to zařízení umí a za jakou cenu, se to dá překousnout. Za tu dobu už odešlo několik zdrojů a kondíků. Tak jsem si říkal, že zkusím koupit novější GT Combo. A když se tu někdo ozval s prosbou, tak jsem poradil a na oplátku požádal o primitivní info. No nic, asi koupím jeden kousek na zkoušku ... |
Jouda0II
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboAhoj Joudo 0II, nejsem za dobrotu na žebrotu, již nejsem tak zběhlý v těch novějších komunikacích (nějaký ten před důchodem, ale to mě neomlouvá).Přijímač mám týden, jenom testuji základní parametry, na víc však času nemám ani zkušenosti. Co se týče EPG, po natočení na na Astru B na ČT 24 diakritika je špatná (velké písmena s divnými znaky), ve slovech nejsou čárky ani háčky. Stejný časový program je také na okolitých prpogramech kolem ČT 24-prostě guláš. Chce to naistalovat asi jiné pluginy, anebo něco podobného, ale nevím jak na to. PS: A tvůj návod na otevření keys: Menu-Installation-666666 je špatný, správně: 6666 Lovu zdar |
fergi
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboVidíš jak jsi šikovný, žes na to došel, že jsem se asi spletl. Psal jsem to z hlavy - prostě mačkám 6, až se objeví skryté menu (možná má GTC 6x6 a Combo 4x6).A žádný plugin nenaistaluješ, musí to změnit Číňan ve fw. Tak mu napiš, ať je nás víc. Třeba to v příštím vydání opraví. U mého GTC už určitě ne, ale u GT Combu šance je. A to trhání je jen u 4:2:2 nebo i u ostatních? |
Jouda0II
![]() |
|
RE: Přijímač GT ComboAhoj,to trhání je jenom při 4:2:2. Když bude lepší počasí, zkusím se pohrát s anténou, možná se to zlepší. Dnes zkusím arabov na 7E, jak se zmiňují na jiném fóru. |
fergi
![]() |
|
![]() |