, sekce: Příjem VKV/FM | |
Konec Radia DálniceTak a mezi bývalá FM radia se řadí i rádio Dálnice, projekt s mnoha rušičkami, který se nikdy pořádně nerozjel. Postupné vypínání vysílačů již začalo dnešním dnem. |
Beatj
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 24 |
RE: Konec Radia Dálnicezaplatpanbuh. 👍 az bude ta dalnice na urovni desitkami lety overeneho a kvalitniho auto radio Bayern3 tak potom budeme mozna plakat |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
RE: Konec Radia DálniceSvého času když jsem jezdil denně po ČR 1300km tak jsem ho často používal. Ušetřil mi mnoho trápení a času.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 432 |
RE: Konec Radia DálniceTak Pařízek senior už bohužel nežije, tudíž jeho potomci optimalizujou co se dá |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 469 |
RE: Konec Radia DálniceNež nějaké rádio Dálnice tak raději pořádný internet na odpočivadlech.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 970 |
RE: Konec Radia DálniceJezdím cca 40.000 km za rok, kombinace Waze + Radiožurnál mi úplně stačí. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 065 |
@tekapoAmen bratře.. Za mě ale častěji spíše Waze + Spotify.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
RE: Konec Radia DálniceJasný každému vyhovuje něco jiného. Já měl těch 40000 za necelý měsíc...Má kombinace byla jednoduchá mapy cz a rádio dálnice. Když jsem jel po Praze City a mimo dálnici Impuls. Každý den jsem i přispíval s hlášením nehod do tohoto rádia. Je dobrý že vlastně pomalu okamžitě se informuje. A tím že jsem jezdil pravidelně pokud hlásili větší problém věděl jsem kde odbočit a jet jinudy proto bohatě stačili mapy cz IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
@MirHoNemám skúsenosť, ale občas jazdím cez celé Česko a používal som Google. Sú mapy CZ v tomto ohľade lepšie? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 488 |
RE: Konec Radia DálniceSpíš kvůli adresám. Několikrát se mi stalo že Google nebo i Waze nenašli nějakou adresu usedlosti mimo civilizaci a na mapách to běhalo v pohoděIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
@MirHoPotvrzuji. Většinou jde o čísla domů. Waze donaviguje do ulice ale občas se stane, že číslo domu nezná nebo ho lokalizuje špatně. Tehdy přepínám na mapy.cz. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 065 |
RE: Konec Radia DálniceNo já vozil krmení pro zvířata a kolikrát jsem jel na farmu i x km někde v lese nebo uprostřed polí a tam jaksi jiné navigace neměli šanci. Mapy cz fungovali i na lesních cestách nebo zkratkách přes polní cestyIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
tolik jsem se chystal,že si někdy pustím,co tam hráli vůbec?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 166 |
RE: Konec Radia DálniceNo něco jako český impuls s tím že každých 15 minut dopravní info z dálnic. Plus důležitý nové info od řidičů do cca 5 minut aby další řídící stačili zareagovat.No naposledy mi ušetřili cca 5 hodin času. Když jsem se vyhnul vlastně stojící 20km koloně IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
@MirHotak to je škoda,až na tu muziku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 166 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |