![]() |
|
Mimo misu - tiskaren CanonMal som tlačiareň Canon Pixma iP4500. Bol som s ňou spokojný. Nedávno som vytlačil 3 fotky v excelentnej kvalite. Potom po 10 minutách som ju znova zapol, že si vytlačím ešte jedno foto. A to bol koniec. Rozblikala sa porucha č.5-chyba tlač. hlavy. Objednal som z Aliexpresu novú/50€/. Nepomohlo. Nemožem sa ubrániť dojmu, že toto je typický príklad kurvítka. Kúpil som teda novú tlačiareň kupodivu znova Canon. A teraz moja otázka. Pretože mám ešte veľa originálných farebných kazet z pôvodnej tlačiarňe, tak sa pýtam : dá sa s pomocou injekčnej striekačky z nich vytiahnuť farbu a aplikovať do kazety, ktorá je síce podobná, ale predsa iných rozmerov. Treba navrtať otvor ? alebo...Ďakujem. |
Marian24
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Mimo misu - tiskaren CanonChyba č.5 tiskové hlavy je u Canonu známa.Prý to vyvolá nějaké počítadlo výtisků..To je na cestu do Eko dvora.Taky jsem to tak měl..to neopravíš. |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - tiskaren Canoni kdybys ty náplně doplnil střikačkou,stejně to nepůjde,musí se vyresetovat!! vidím to taky na sběrák..používám xerox-mnohem lepší firma..teda aspoň pro mě.![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
Mariana 4Já to podle netu rozběhal, není to nadlouho a je to opravdu jen ...vítko. Už mám epsonku, i když :-( |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
AtramentNo to nepotesi, prave pre tieto chyby tlacovej hlavy som prestal pouzivat atramentove tlaciarne. Ked si este spomeniem kolkrat sa zacala tlacka sama od seba "hrkotat" aby nezaschol atrament a po spocitani kolko atramentu sa takto "spali/minie" zbytocne, tak som presiel na laser. A ked potrebujem foto vytlacit, radsej zbehnem do fotolabu kde na to maju masinky aj lepsie. Moj nazor je,ze laserovka ma sice vyssie vstupne naklady ale na zivotnosti sa to vrati.. Staru Laser HP ciernu som mal skoro 10 rokov, rozhodol sa kupit farebnu laser Canon MF754. Paradicka to ide. HPcka je u svokrovcov a fici dalej.. toner ma sice len black, ale este na vyse 5500+ stran to da.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
@minestraTaky mám Epson,u ní je zase blbý,že pokud dojde jedna barva,tak netiskne..![]() |
radek79
![]() |
|
@radek79Ale to dělá i Canon.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@radekAle výborně je řešeno plnění - čistě a bez hlídání plniček. Nasadíš, teče-![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - tiskaren CanonAj HP takto blbne. Doplnil som atrament po jeho minutí, ale bezvýsledne. Stále mi oznamovala, že má málo atramentu. Ani prelepovanie plieškov na tlač. hlave nepomohlo. Musel som kúpiť novú kartrič a oželieť atrament, čo som tam vlial. Zbytočne som kúpil fľašku s atramentom, majú to poistené. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@KarnerMarian 24 : takže z tohto vyplýva, že nemá význam sa babrať s atramentami. Bola by to zbytočná robota. Aspoň som od toho ušetrený. Ďakujem za príspevky. Len pre zaujímavosť. Cena novej tlačiarňe 240€ s kopírkou, scanerom, potlač CD, tlač foto A3 ! Cena 5ks fareb. cartridge 112€ ! Že vraj sú XXL. Za to XXL považuje výrobca 11,8ml farby !! |
Marian24
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@minestraTak to nevím,nepoužívám plnící inkousty.. Používám od Gigaprint,kolem 200,- za 4 barvy.. |
radek79
![]() |
|
@Marian24Atrament sa z kazety nedá vytiahnuť, lebo je nasiaknutý v materiáli podobnom špongie. Jednu kazetu som kedysi zo zvedavosti rozobral. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - tiskaren CanonBoli časy, keď na HP atrament tlačiarňach dopĺňanie farieb cez infekčné striekačky fungovalo v pohode. V súčastnej dobe už túto tlačiareň nepoužívam, prestala fungovať, pôjde na zberný dvor.![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - tiskaren CanonSorry za preklep - infekčné = injekčné.![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - tiskaren CanonRoky mám starú Canon MP620... Stalo sa mi že pri dlhšom nepoužívaní zaschla tlačová hlava... Podla návodu z netu sa mi ju podarilo sfunkčniť na ďalšie dva roky... Keď sa však odlepili na nej dotykové kontakty už som musel kúpiť novú tlačovú hlavu...Tá funguje už skoro 5. rok... Síce skončila pre túto tlačiareň podpora a nie sú potrebné nové ovládače na WiFi, používam ju k plnej spokojnosti prepojením cez USB kábel... Farbu kupujem stále originál, žiadne náhražky... Medzitým som kúpil druhú, kým mi prišla na prvú tlačová hlava, Canon MG5750 za 1/4 ceny starej... Hrozná hrkotálka, nedá sa porovnať s prvou, no prácu si zastane...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |