Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

T-Mobile SAT CZ

Měl bych dotaz na někoho kdo vlastní satelitní TV od T-Mobile ohledně toho jestli je v satelitní nabídce aj stanice Travel XP která tam ale není uvedena oproti jejich digitální televizi kde mají uvedeno že je tam ten Travel XP dvakrát a to 1x v HD a 1x v 4K.

Zdá se mi totiž nelogické to proč by ten Travel XP nebyl aj v té jejich satelitní TV když na 0,8°W tam je z kapacity Slovak Telekomu který vše zajištuje aj pro po Telly CZ a Magio Sat s DIGI Slovakia od Slovak Telekomu.

Předem moc děkuju za informace na tento můj dotaz.

Moravia CS
Registrace: 2/2021
Odpověď v diskusním vlákně

T mobil sat tv

Ja si myslim ze tam neni protoze ten jejich pristroj nema uhd.marin

martin181
Registrace: 10/2009

RE: T-Mobile SAT CZ

@ martin181 :

Dík za odpověď ale asi jsi si to spletl s tou digitální televizí T-Mobile přes internet, mě totiž zajíma jen ta satelitní.

Na satelitu z té kapacity Slovak telekom pro Magio SAT a DIGI Slovakia je ten Travel XP pouze v SD rozlišení. Potřebuji vědět jestli ten Travel XP v SD verzi co má ten Magio SAT a DIGI Slovakia dedókuje aj bezkartový modul nebo satelitní settopbox pro T-Mobile SAT CZ

Moravia CS

T mobil

Aha tak to nevim ja mam totiz pronajmuty sat resivr.

martin181
Registrace: 10/2009

Takže máš od toto T-Mobile tu televizu přes satelit a ten jejich pronajmutý settopbox?

Pokud to máš opravdu přes ten satelit tak tam ten Travel XP vůbec nikde není?

Moravia CS

Mám od nich nabídku L, přes CA modul. Projel jsem jejich pořadí programů na TV, Travel XP tam není. Není ale ani uveden v přehledu programů satelitní televize na jejich webu. V aplikaci jsou, jak HD, tak 4K.

pavekv
Registrace: 11/2020

@ pavekv :

Dík za odpověď a operátorka na infolince mi to ověřovala a sdělila mi to že ten Travel XP je aj v satelitní nabídce a že to tam omylem chybí. No vidím že neměla pravdu, čehož jsem se obával a proto se jako nevěřící Tomáš zde na to dotazuji někoho kdo tu satelitní variantu reálně vlastní.

Jinak využíváš využíváš k tomu satelitnímu balíku (Tarif L) aj ty další 4 přístupy do internetové T-Mobile TV GO?

Moravia CS

@ Moravia CS :

Myslím, že si na infolince spletla Travel Channel s Travel XP.
Dříve jsem měl Telly a musel jsem u LG TV zadávat jednotlivé frekvence. To nyní nemusím, vyhovuje mi "fastcsan" od T-mobilu. Možná, že kdybych tam frekvenci manuálně přidal, tak by to mohlo být odkódované... Nicméně tady na parabole jsem nenašel, jak na T-mobile, tak na Slovak Digi, na kterém tranposrdéru by měl Travel XP být.
Využívám všechny přístupy, něco mám v baráku a něco pak na chalupě.

pavekv

@ pavekv :

Např. Telly taky nemá uvedený kódovaný TV LUX a po naladění ho zařízení od Telly dekóduje.

Paramery pro Travel xp SD od Slovak Telekomu jsou následující:

12607 V 3/5 28800 DVB-S2 QPSK
t

Moravia CS

@ pavekv :

Jinak v tom 4x přístup do internetové T-Mobile TV GO reálně aj finguje Cinemax s Cinemax 2. Zajímalo by mne jestli jsou v té internetové televizi L co je navíc jako bonus k tomu satelitnímu balíku L aj ty cinemaxu oproti standartnímu internetovému balíku digitální televize kde ty Cinemaxy nemají byt. V běžné standartní internetové televizi mají byt Cinemaxy až balíku XL společně s HBOčkama a jakýmsi péčkem.

Moravia CS

@ Moravia CS :

Projel jsem programy, našel Travel XP i Travel XP HD, obě stanice byly zakódované, čili přes sat s CA modulem T-mobile je sledovat nemůžu.

Musíš se na webu T-mobile podívat na seznamy kanálů. Pro satelit mají S, M a L, ale pro internetovou mají ještě XL. Neshodují se, čili není L jako L, ale to, co uvádějí na webu, bych řekl, že odpovídá realitě.

Mám satTV balíček L a přesně jak uvádějí na webu, včetně Cinemaxů...k tomu mám inter.TV, rovněž balíček L, a tam již Cinemaxy nejsou.

pavekv

@ pavekv :

Velmi moc děkuju za info a mě zajímá primárně jen ta satelitní televize a satelitní balíček L. HBOčka nemusím a za mě jsou Cinemaxy rozhodně lepší, jen mě dost mrzí to že ten Travel XP má T-Mobile nelogicky jen v té digitální internetové televizi oproti Magio SAT s DIGI Slovakia od Slovak Telekomu. Pokud má T-Mobile smlouvu na stanici Travel XP tak je nelogické že ho mají jen v té jejich digitální televizi když ten Travel XP na satelitní kapacitě je od Slovak Telekomu který stejně vše po technické stránce zajištuje českému T-Mobile.
Tady jde vidět že ten co o tom rozhoduje nepoužíva plně mozek jak by měl a do této doby mu nedocvaklo aby ten Travel XP byl aj zařazen do satelitní nabídky T-Mobile když je na satelitní kapacitě slovenského T_Mobile tedy Slovak Telekomu který pro ně stejně zajišťuje satelitní kapacitu, satelitní settopboxy, bezkartové CAM moduly a podobně.
Jinak Slovak Telekom je vlastně slovenský T-Mile který na Slovensku působí pod obchodní značkou Slovak Telekom pokud o tom nevíš.

Já bych si vzal satelitní TV a známý by měl zájem o tu digitální TV.

Jinak k tomu internetovému balíku L mě napadlo jestli nemají náhodou dvě verze balíku digitální internetové televize že pro ty satelitní diváky tam budou navíc ty Cinemaxy ale vidím že ten internetová balík je jeden společný aj pro satelitním siváky pro satelitní balík L

Moravia CS

@ Moravia CS :

Naprostý souhlas.

pavekv

@ Moravia CS :

Asi jsi zaregistroval 4 moduly a 4 int. přístupy na jednu smlouvu.

pavekv

@ pavekv :

Ještě bych potřeboval reálně ověřit jestli ty bezkartové CAM moduly pro T-Mobile SAT budou fungovat v satelitním přijímači VU+ Duo 4k a v Vu+ Ultimo 4K.

Byl jsem aj osobně na prodejně T-Mobile jestli je možné si ten CAM modul za nějakou zálohu a podobně zapůjčit třeba na den nebo dva a údajně to nejde a jediná možnost dle nic je ta že si to oficiálně vezmu sepíšu smlouvu a podobně a když to nepůjde tak prý možu do 14 dní odstoupit od smlouvy co že je podle mě totálně složité a nelogické.

Moravia CS

@ pavekv :

jak myslíš to tvé (Asi jsi zaregistroval 4 moduly a 4 int. přístupy na jednu smlouvu.) což jsem nějak nepochopil.

Na jejich stránkách je u satelitního balíku uvedeno toto:

Tarif L
Opravdu pestrá kolekce kanálů různých žánrů

115 kanálů (54 v HD)
- Parabola a satelitní rozvody v ceně
- Instalace technikem v ceně
- Lze zařadit do Magenta 1
dárek: 4 přístupy do T-Mobile TV GO

Moravia CS

@ Moravia CS :

Mám smlouvu od srpna, myslím, že podmínky od té nezměnili.
Můžeš mít až 4 CA moduly k jedné smlouvě, platím 20kč měsíčně za jeden. K tomu 4 intern. přístupy.
Na jejich webu to měli zmateně, neboť moduly nebízejí právě od toho srpna.

pavekv

@ pavekv :

Moc děkuju a právě že chcu ty 4x moduly aj kvůli tomu že bych např. do jedno přijímače dal dva moduly abych sa na jednu stanici mohl třeba dívat a z další nahrávat když je pronájem modulu jen za 20 Kč co že ja celkem čtyři moduly je 80 Kč měsíčně.
Jeden přístup bych teba využíval pro Markízu international HD, Travelxp HD, Film Europe+ HD s Film Europe HD a ty další dva nebo tři přístupy bych mohl poskytnout tomu dobrému známému a nebo jeden vyměnit s někým kdo má O2 TV jen kvůli jedné stanici a to konkrétně O2 tenis což je jediný sport co se u nás sleduje.

Moravia CS

@ Moravia CS :

Myslel jsem si, že by ti to mohlo pomoci, ale napsal jsem to na mobilu trochu nesmyslně. Zde je citace webu T-mobile:

Sledujte až na 8 zařízeních
T-Mobile SAT TV můžete sledovat na čtyřech televizorech prostřednictvím připojených set-top boxů či CA Modulů a s aplikací T-Mobile TV GO na dalších čtyřech zařízeních (tabletu, chytrém telefonu, notebooku nebo smart TV). Sledujte tedy i on-line, a to kdykoli.

Byl to i důvod, proč jsem nakonec přešel od Telly k T-mobile.

pavekv

Máte někdo tu nabídku internetová TV tarif XL ? K tomu koukám nabízejí maximalne 2 moduly na satelit místo 4

hondasek2
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra