![]() |
|
Android TV, Xiaomi tv 4S 43=Zdravím vásExistuje, kde to nájdem na tento Televízor Xiaomi MI TV 4S 43" Kodi, OSCAM. Ďakujem za radu. |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Android TV, Xiaomi tv 4S 43=Pro android se hledá na Google play. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Tedy asi jen KODI.Tedy asi jen KODI. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE:Android TV, Xiaomi tv 4S 43=KODI: Normálne cez obchod playOSCAM: neviem, k TV mám pripojený VU+Uno 4k SE VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K
|
aramat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
@aramatĎakujem za informácie |
ander1
![]() |
|
@konasĎakujem za spoluprácu |
ander1
![]() |
|
RE: Android TV, Xiaomi tv 4S 43=Sat tuner je u tv peklo. Doporučuju na SAT zakoupit STB. Pro KODI v TV min. 1Gb LAN, žádný hloupý Wi-fi, hezky kabel. Rozvod v CAT 5e na krátkou vzdálenost pěkně švihá i na GB síti, sice ne v plný palbě, ale stačí. Jinak rozvod pro Gb Lan v CAT 6e.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaJa že Android bude lepší sat tuner. Mám Amiko A5.Kodi používam iba zatiaľ na prehrávanie filmov páči sa mi tam roztiahnutie obrazu na Maximum obrazovky od rámu po rámu 😀 Tomu nerozumiem "Jinak rozvod pro Gb Lan v CAT 6e" Prepáč - hlavné to CAT 6e ![]() Ďakujem za rady |
ander1
![]() |
|
RE: Android TV, Xiaomi tv 4S 43=signál používam iba Oscam |
ander1
![]() |
|
@meduzkaTo cat už viem 😀![]() |
ander1
![]() |
|
@ander1Komfort obsluhy je peklo. Dlouhé prodlevy při přepínání (obzvlášť u CAM a HD,UHD stanic), editace a třídění programů, favoritní seznamy, to se ještě výrobci nenaučili, pro otrlé. Kašlou na to, neinvestují do HR zdrojů :))). S poruchou tv přijdeš o všechno, externí boxy fungují s každým nouzovým řešením (levná nebo zapůjčená tv), o výše uvedené obsluze nemluvě, atp.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaEvidentne budeš v sieťarine odborním, len malá otázočka. Čo ti pomôžu tie tvoje CATy 5-6 , keď má Xiaomi telka len 100 MBi sieťovku? V tomto prípade je na počudovanie ozaj lepšie a rýchlejšie pripojiť telku do siete cez rýchlu wifi. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
@matov3![]() ![]() ![]() Že...: pripojiť telku do siete cez rýchlu wifi... ![]() ![]() ![]() A ty si myslíš, že ak bude mať nejaké zariadenie sieťovku do 100Mbps, tak to isté zariadenie bude mať rýchlosť vyššiu cez Wi-Fi??? ![]() ![]() ![]() Len snívaj ďalej... ![]() ![]() ![]() |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@MasterSefJa píšem o praktickej skúsenosti a netliacham sprostosti, o ktorých nemám absolutnú šajnu. Je hromada zaariadení(TV box, TV) čo má wifi 6 , ale sieťovky stále 100MB. Napíš mi tu preto majstre zopár TV s 1GB sieťovkou. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
@matov3Môže mať wifi aj "desinu", rýchlosť v LAN a domácej wifi je vždy! závislá od rýchlosti vonkajšieho internetového pripojenia. A teraz sa nebavíme o prenose dát len po domácej LAN sieti, ale sa bavíme aj o prenose dát z internetu. Čiže ak má niekto net pripojenie, napr. také ako ja t.j. 800/160, tak v takomto prípade sa oplatí mať zariadenia z 1GB sieťovkou a prípadne aj wifi z 5G sieťou. Ale často krát sa po rôznych fórach stretávam z názorom - načo mi je taká vysoká rýchlosť net pripojenia? Veď mi doma stačí trebárs 100/20 alebo podobné rýchlosti.![]() |
MasterSef
![]() |
|
@matov3Len pre tvoju zaujímavosť, mne osobne sú TV z 1GB sieťovkou nezaujimavé a "ukradnuté". A to z prostého dôvodu. V domácnosti nevyužívam na žiadnej z TV ich smart funkcie, nevyužívam ich vstavané tunery (sat, terestrial, cable). Na takéto veci využívam externé linux a android stb. Každá telka v domácnosti je iba "zobrazovadlo" a nič viac. A tie externé stb už majú aj sieťovku 1GB. Čiže jednoducho neriešim takéto malichernosti a nedomyslené nedostatky výrobcov TV.![]() |
MasterSef
![]() |
|
@matov3A do tretice spomeniem nicka "meduzka" a jeho príspevok:Komfort obsluhy je peklo. Dlouhé prodlevy při přepínání (obzvlášť u CAM a HD,UHD stanic), editace a třídění programů, favoritní seznamy, to se ještě výrobci nenaučili, pro otrlé. Kašlou na to, neinvestují do HR zdrojů :))). S poruchou tv přijdeš o všechno, externí boxy fungují s každým nouzovým řešením (levná nebo zapůjčená tv), o výše uvedené obsluze nemluvě, atp. S týmto príspevkom plne súhlasím a len doplním - pokazí sa mi niektorá TV?! Rozbalím druhú TV momentálne uloženú v garáži, pripojím tam, kam potrebujem a fungujem ďalej. A takto podobne to dokážem poriešiť aj z nefunkčným stb (aj keď toto sa mi už dávno nestalo, aby mi odišiel stb len tak z ničoho nič!). ![]() |
MasterSef
![]() |
|
![]() |