Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Android TV, Xiaomi tv 4S 43=

Zdravím vás

Existuje, kde to nájdem na tento Televízor Xiaomi MI TV 4S 43"

Kodi, OSCAM.

Ďakujem za radu.

ander1
Registrace: 5/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Android TV, Xiaomi tv 4S 43=

Pro android se hledá na Google play.

konas
Registrace: 12/2014

Tedy asi jen KODI.

Tedy asi jen KODI.

konas
Registrace: 12/2014

RE:Android TV, Xiaomi tv 4S 43=

KODI: Normálne cez obchod play
OSCAM: neviem, k TV mám pripojený VU+Uno 4k SE

VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K

aramat
Registrace: 3/2006

@aramat

Ďakujem za informácie

ander1

@konas

Ďakujem za spoluprácu

ander1

Sat tuner je u tv peklo. Doporučuju na SAT zakoupit STB. Pro KODI v TV min. 1Gb LAN, žádný hloupý Wi-fi, hezky kabel. Rozvod v CAT 5e na krátkou vzdálenost pěkně švihá i na GB síti, sice ne v plný palbě, ale stačí. Jinak rozvod pro Gb Lan v CAT 6e.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

Ja že Android bude lepší sat tuner. Mám Amiko A5.
Kodi používam iba zatiaľ na prehrávanie filmov páči sa mi tam roztiahnutie obrazu na Maximum obrazovky od rámu po rámu 😀

Tomu nerozumiem "Jinak rozvod pro Gb Lan v CAT 6e"
Prepáč - hlavné to CAT 6e ;)

Ďakujem za rady

ander1

signál používam iba Oscam

ander1

@meduzka

To cat už viem 😀 :)) Google

ander1

@ander1

Komfort obsluhy je peklo. Dlouhé prodlevy při přepínání (obzvlášť u CAM a HD,UHD stanic), editace a třídění programů, favoritní seznamy, to se ještě výrobci nenaučili, pro otrlé. Kašlou na to, neinvestují do HR zdrojů :))). S poruchou tv přijdeš o všechno, externí boxy fungují s každým nouzovým řešením (levná nebo zapůjčená tv), o výše uvedené obsluze nemluvě, atp.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

Evidentne budeš v sieťarine odborním, len malá otázočka. Čo ti pomôžu tie tvoje CATy 5-6 , keď má Xiaomi telka len 100 MBi sieťovku? V tomto prípade je na počudovanie ozaj lepšie a rýchlejšie pripojiť telku do siete cez rýchlu wifi.

matov3
Registrace: 11/2007

@matov3

;) ;) ;)
Že...:
pripojiť telku do siete cez rýchlu wifi...
;) ;) ;)
A ty si myslíš, že ak bude mať nejaké zariadenie sieťovku do 100Mbps, tak to isté zariadenie bude mať rýchlosť vyššiu cez Wi-Fi???
:))) :))) :)))
Len snívaj ďalej...
:))) :))) :)))

MasterSef
Registrace: 3/2023

@MasterSef

Ja píšem o praktickej skúsenosti a netliacham sprostosti, o ktorých nemám absolutnú šajnu. Je hromada zaariadení(TV box, TV) čo má wifi 6 , ale sieťovky stále 100MB. Napíš mi tu preto majstre zopár TV s 1GB sieťovkou.

matov3
Registrace: 11/2007

@matov3

Môže mať wifi aj "desinu", rýchlosť v LAN a domácej wifi je vždy! závislá od rýchlosti vonkajšieho internetového pripojenia. A teraz sa nebavíme o prenose dát len po domácej LAN sieti, ale sa bavíme aj o prenose dát z internetu. Čiže ak má niekto net pripojenie, napr. také ako ja t.j. 800/160, tak v takomto prípade sa oplatí mať zariadenia z 1GB sieťovkou a prípadne aj wifi z 5G sieťou. Ale často krát sa po rôznych fórach stretávam z názorom - načo mi je taká vysoká rýchlosť net pripojenia? Veď mi doma stačí trebárs 100/20 alebo podobné rýchlosti. ;)

MasterSef

@matov3

Len pre tvoju zaujímavosť, mne osobne sú TV z 1GB sieťovkou nezaujimavé a "ukradnuté". A to z prostého dôvodu. V domácnosti nevyužívam na žiadnej z TV ich smart funkcie, nevyužívam ich vstavané tunery (sat, terestrial, cable). Na takéto veci využívam externé linux a android stb. Každá telka v domácnosti je iba "zobrazovadlo" a nič viac. A tie externé stb už majú aj sieťovku 1GB. Čiže jednoducho neriešim takéto malichernosti a nedomyslené nedostatky výrobcov TV.
;)

MasterSef

@matov3

A do tretice spomeniem nicka "meduzka" a jeho príspevok:

Komfort obsluhy je peklo. Dlouhé prodlevy při přepínání (obzvlášť u CAM a HD,UHD stanic), editace a třídění programů, favoritní seznamy, to se ještě výrobci nenaučili, pro otrlé. Kašlou na to, neinvestují do HR zdrojů :))). S poruchou tv přijdeš o všechno, externí boxy fungují s každým nouzovým řešením (levná nebo zapůjčená tv), o výše uvedené obsluze nemluvě, atp.

S týmto príspevkom plne súhlasím a len doplním - pokazí sa mi niektorá TV?! Rozbalím druhú TV momentálne uloženú v garáži, pripojím tam, kam potrebujem a fungujem ďalej. A takto podobne to dokážem poriešiť aj z nefunkčným stb (aj keď toto sa mi už dávno nestalo, aby mi odišiel stb len tak z ničoho nič!).
;)

MasterSef

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra