![]() |
|
Fergusson Arriva 200 a SkylinkPromiňte mi možná stupidní dotaz.Pán přešel z Thoru na Astru (má originál kartu freeSAT), má u freeSATu aktivován příjem z Astry, nedekóduje to Arriva 200 má uni čtečku, není problém tam ? |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkNejspíš ne. Pokud si na ni pamatuju dobře. Daly se tam blokovat zápisy na kartu tak možná je to jen v nastaveníIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkJe to ale roků co jsem měl tento přijímač minimálně 10IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkMám v prevádzke Arivu 202e a tam už v UNI čítačke nešli programy niektoré na Skylinku, musel som vložiť modul. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@mediator12Nedekóduje všechny kódované programy, nebo jen některé?V každém případě pokud by chtěl přijímat všechno, co má zaplaceno, tak jiné železo. Kdyby měl v jiné místnosti ještě druhý přijímač linux, nebo Cryptobox model od 700 výše, a tam měl vloženou kartu, tak sdílet i tyto programy to umí. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkFergusson Arriva 200 má vydaný posledný fw v r.2017 a v tom čase! nebolo vôbec štandartom, aby takéto low-end stb dokázali dekódovanie aj v tomto vyššom zabezpečení.Čiže riešenie - výmena stb za iný! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkA ešte niečo!Niekto si možno povie - stačí vložiť modul s kartou do šachty CI slotu tohto stb a pôjde to. Ja vravím, možno to bude chvíľu fungovať a to pokiaľ sa na tom stb nepokafre zase niečo iné, čiže najideálnejším riešením je kúpa nového stb. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@vw1vw píše:Mám v prevádzke Arivu 202e a tam už v UNI čítačke nešli programy niektoré na Skylinku, musel som vložiť modul.![]() Bodaj by aj nie, veď pre tento stb bol posledný fw vydaný v r. 2016! To je ešte staršia šunka, než tá Ariva 200. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkTak to sa mýliš, asi si už novšieho dáta narodenia. Najprv sa vyrábala Ariva 200 a potom Ariva 202e, ako boli dátumovo vydávané softy, je druhá vec. Šunka, ako šunka, každý nepotrebuje prijímač s Windowsom 10.![]() ![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@mmiriboyNa Arivách 202e odcházely převážně napájecí zdroje, konkretně základní integráč. Ještě před 2 roky byl ke koupi nový, stejné velikosti, ale bez nožiček. Možná to byl UC3843, ale už nevím. Stačilo uštípnout přívody vadného u plastu a naletovat nový.S modulem karty válí na chalupě dodnes. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Díky za tipy všem.Jde do koše. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@vw1vwNo ver mi!!! Že ja by som žiadny stb z OS Windows v živote nikdy nekúpil, samozrejme najprv by sa museli aj vyrábať takéto stb!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkMám Arivu 202e a 254 combo. V obou je originální firmware a se zasuvným modulem mi jede úplně všechno. |
Mank
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkNa tyhle přijímače nedám dopustit. Tu Arivu 202e mám od června 2012. Pořád funguje, akorát ovladač jsem měnil už 3x. ☹️ |
Mank
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
@Mank![]() To sa teraz s tým chváliš, alebo sa sám sebe sťažuješ - "Tu Arivu 202e mám od června 2012." Ono, v tých časoch to boli možno?! "super stb", ale v súčastnej dobe každú jednu takúto Arivu hravo "preskočí" aj Skylink Ready stb a to sú stb, ktoré sú u mňa podobne ako tieto staré Arivy iba low-end stb! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyJasně, ale na chalupu kde přes zimu nikdo není a může ji někdo vykrást, mi stačí Ariva 202E, která má výrazně lepší obraz než novější Amiko. V záloze mám ještě prastaré Opticum HD, které chodí s modulem karty také slušně. K tomu starý Philips full HD 32" ještě bez Androidu. Tahle konfigurace žádného zloděje neosloví.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@mmiriboyMohol by som prosím vedieť, čím ju prijímač Skylink ready preskočí?Arivu síce nemám, ale zaujíma ma to. Ďakujem. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@Frank11Např. takový GoSAT GS 7056 HDi umožňuje nahrávat 2 kódované programy najednou a zároveň třetí, i kódovaný, v rámci jednoho transpondéru sledovat. A tím veškeré výhody končí. Teda o jedné bych ještě věděl, ale my smrtky nesmíme ani naznačovat. |
krupino
![]() |
|
@krupinoMyslíš ten, čo zväčša prežil len o mesiac záruku, často zamŕza, občas sa reštartuje, má mizerný aj HD obraz, často nenačíta EPG, sám od seba vymazáva programy, vypadáva mu zvuk atď... |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@Frank11Nuž napr. je tam podpora pre H-265 kódek, sledovanie Skylink live archívu, nepotrebuješ k tomu stb modul pre CI slot.Ale ako vravím vyššie, aj tieto typy stb sú u mňa low-end stb! Stb len pre prosté používanie a využívanie satelitných služieb, určené pre nenáročných... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Frank11To zřejmě bude on. Mám ho cca půl roku. Dostal jsem ho darem. Sekaly se Čétéčka - klasická výměna čtyř kondíků. Od tý doby šlape i s 1TB HDD bez záseků a kupodivu bez restartů a některých dalších neduhů. Kdybys měl PM, napsal bych Ti o jeho jedné anomálii, kvůli které si ho ponechám. Jinak to samozřejmě šrot je. |
krupino
![]() |
|
RE: Fergusson Arriva 200 a SkylinkJá mám PM, díky za info...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
@krupinoaj já mám PMka,dej info aj mě |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
![]() |