Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Andoid box a Tmobile GO

Zdravím všechny. Má někdo zkušenosti z android boxem na Tmobile GO ? Nechci nic nahrávat, Jde mi jen o to, aby Tmobile GO šlo pokud možno plynule bez sekání. Mám 2 své typy. Nokia 8000 a NVIDIA SHIELD TV PRO. Předem díky za přínosné příspěvky k tomuto tématu.

kolenáč
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Andoid box a Tmobile GO

Omluva . Nějak mi vypadlo písmeno r :)

kolenáč

Nokia Streaming Box 8010 R^

Paja
Registrace: 7/2009

Srovnání NOKIA 8010 vs. NOKIA 8000:

? Větší paměť RAM (4GB vs. 2GB)
? Větší eMMC Flash (32GB vs. 8GB)
? Vyšší rychlost LAN (1000Mbps vs. 100Mbps)
? Podpora Dolby ATMOS, DTS HD, True HD
? Wi-Fi 6 vs. Wi-Fi 5
? Bluetooth verze 5 vs. 4.2
? HDR10+ a Dolby Vision vs HDR10, HLG
:)

Paja

Samozřejmě Nokia 8010 je o něco dražší a bude horší ji sehnat. Zatím ji u nás asi nikdo nemá skladem. Nevím nekoukal jsem, možná nějaký e-shop již nabízí.

Paja

@Paja

Na to aby uživatel @kolenáč měl funkční box (bez sekání obrazu na Tmobile GO) skutečně potřebuje Nokia Streaming Box 8010? Vždyť jejich OTT set-top box (KAON 6077) měl taky pouze 2 GB LPDDR4 SDRAM + 8GB Flash (eMMC). Je to jen řečnická otázka . . . ;) Já bych osobně zvolil "kompromis". Pro nenáročné (používáme po rodině - ovládání zvládnou i 70+) aplikace a občasné pokoukání vystačí Homatics Dongle Q. (Čím méně možností = tím méně problémů) :))

hokejka988
Registrace: 12/2013

Pánové děkuji za vaše názory.Ale asi bych dal přednost Nokii 8010. Už telefonu vím, že na OS Android není nikdy RAM dost.

kolenáč

@hokejka988

tak to jsi mu to vylepsil :))) prej dongle Q. doporucil bych tu Nokia 8010 ale az to nekdo osobne vyzkousi. a to je prave ten predmet otazky-on se pta na osobni realne zkusenosti a neee na to co kde nekdo vycetl z recenzi.
jinak tedy app Tmobile jede normalne (Mecool KM7) ale je to otresny obraz a jeste mnohem horsi nez skylinklive.

medard 1
Registrace: 2/2021

No uvidím. Dostal jsem od známého nabídku na 2 roky starý box TESLA MEDIABOX X900 PRO za 1000 Kč. I když o peníze mi nejde. Ale o kvalitu. Tento box jede v 8k.

kolenáč

@medard 1

Díky za radu. O Mecool KM7 jsem také přemýšlel.

kolenáč

@kolenáč

no ja uz bych si to znovu nekoupil, sice vsechno jede bez problemu, ale je to opravdu jen levna "hračka", ted mam v planu vyzkouset prave tu Nokia 8010,nicmene nepredpokladam ze by to bylo o tridu vys, a pak Nvidia a Buzz.

medard 1

@medard 1

v Každém případě díky za tvé hodnocení aspoň vím co nekupovat.Mám satelit. ale začínám se od něho odklánět. Dcera si vzala od Tmobilu magentu1 a má tam tarif L za 440 Kč. Vezmu si to s ní na půl. A budu tam mít všechno co potřebuji. Internet mám na optice čistých 100/100 ping 2ms. Je škoda toho nevyužít.

kolenáč

@kolenáč

ale jiste, ja mam take pristup do Tmobnet pres magenta, jako nabidku ma jednoznacne Tmob nejlepsi jen skoda toho spatneho obrazu. proto radeji mam sat. ale obcas to pustim kvuli PL.

medard 1

@medard 1

Mě ještě zajímalo, jak jim jede to 4k. Mají tam Eurosport 4k a Travel XP 4k. No snad jim to nejede v HD ready .

kolenáč

@kolenáč

eurosport 4K-dobry tema. jako shodli jsme se s pritelkyni nezavisle na sobe ze kdyz prepnu z normalniho esp na ten 4Kesp tak nevidim absolutne zadny rozdil. a rika to hodne lidi. takze nevim. muj nazor je ze to zadne esp4K neni. a to oba mame 4K televizi. a uz vidim jak sem zase pribehne banda a bude tvrdit jak je ten esp4K vynikajici obraz :))) R^

medard 1

@medard 1

V nastavení apky Tmobile go. Jaké tam jsou možnosti v nastavení kvality obrazu ? Jaké je tam maximum ?

kolenáč

tak to takhle zpameti nevim. a za chvili odchazim. pokud tam tedy vubec nejake moznosti jsou. :)))

medard 1

tak ja tedy v app zadne nastaveni volby moznosti kvality zobrazeni vubec nemam. takze to jede jako u skylinku co ti daj to ti daj. smutny. :)))

medard 1

@medard 1

To tedy jo. V tomto je třeba Sledování tv borec.

kolenáč

Andoid box a Tmobile GO

Porovnanie s Nokia 8010 je aj Homatics Box R Plus Android TV.Ma rovnaký vykonni Hardwer ako nokia 8010 a niekde ho ponukaju dokonca za tu cenu čo nokia aj balíkom antik na 6 mesiacov zadarmo :)))

miro75
Registrace: 2/2011

@miro75

Díky za typ. Ale Antik nechci. Jde mi hlavně o sport a v tom má Tmobile GO lepší nabídku.

kolenáč

Tak si to asi ještě rozmyslím. Zkusil jsem si zatím na PC. Všechno je tam dobrý. Až na jednu zásadní chybu. HD tv jsou pouze HD ready což u fotbalu je zásadní chyba. Tím mě Tmobile GO zklamal.

kolenáč

@kolenáč

nemůžeš srovnávat velikost RAM pro Android TV box telefon..
V telefonu běží mraky aplikací na pozadí a Android TV box je jen jednoúčelové zařízení. Já mám Homatics BOX R i Homatics box R plus 2GB/4GB- a naprosto nepozoruju absolutně žádný rozdíl mezi rychlostí spouštění aplikací nebo jejich plynulostí. Na obou T.mobil GO šlape bez chyb.
Jen u obou mě zklamalo to zmenšení ovladač oproti Homatics box Q.. Tento je už víc titěrnější a celkem často zmáčknu O.K. místo kurzorového pohybu. A to nemám žádné dřevorubecké prsty.

lubos32
Registrace: 2/2010

@lubos32

a to jako myslis ze u toho mmc oatv se v tom boxu nechytaj a nenabalujou vsechny ty svinstva okolo android a google ? je to stejne jako u mobilu. tomu se proste nevyhnes. a jednoucelove zarizeni ? no to prave neni.
vsechen ten bordel ti tam skace automaticky prtz protoze :))) Rv

medard 1

@lubos32

No pro mě na Tmobile GO ztrácí využití dražšího boxu. jestli do toho půjdu tak asi vezmu od kámoše 2 roky starý TESLA MEDIABOX X900 PRO za 1000 Kč. Na to jejich rozlišení HD ready není potřeba žádná raketa. Anebo nechám Tmobile Go plavat.

kolenáč

@medard 1

To sice ano, ale v zanedbatelné míře oproti telefonu ..
V telefonu běží v pozadí mraky služeb ke všem různým komunikátorům ( Viber, Messenger, atd) + všechny ty oznámení pro miliony aplikací ( Facebook,IG, YT...) k tomu samotná telefonovací aplikace .
Takže opravdu tohle nemůžeš srovnávat..
Do Android TV boxu si dáváš jen pár TV služeb , nějaký DLNA přístupy a to 90% lidem stačí a k tomu jsou 2GB naprosto v pohodě.. A nic ti nebrání idělat master reset, když by se ti to zdálo zahlcené.

lubos32
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra