![]() |
|
Skylink Livena internetové službě Skylink Live se na"krabičce" TESLA MEDIABOX Qx4změnil komplet "design"-při přehrávání programu je cše jiné a má to už i nový font..Je to pěknější,intuivnější.... Asi se jdou připravit na změnu názvu namísto Skylink Live ,tak CANAL+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 946 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Skylink LiveProč nejásáš pod článkem?Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 853 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Kamil_k4kamile ,kamile!! tedˇkom si mne dostal-díky!!!já na tom nepoužívám skylink,ale SkyShowtime a AntikTV(momentálně i SWEET-tv)... Když se to ale spouští,vždy to naskočí(Skylink Live),tak jsem si toho všimnul... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96co je kde jineho nebo noveho ? ja tam nic NOVÉHO nemam.![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@jamess96To nech ležet... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveVčera mi Skylink live na androidu od kyslíka nabídnul aktualizaci.Pořadí stanic je stejné ale jiné je ovládání programů.Kvalita fotbalových kanálů OK.![]() ![]() ![]() ![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTak i pořadí stanic je jiné.Canal+Action-5,Canal+Sport-6,Canal+ Sport 2-6-112-116. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
@garrrryjj. Ta "krabička",kterou už nějaký rok mám je "speciálně "pro Skylink,ale mám tam jiné TV.Dnes jsem si toho ale všimnul,že tam dali nové prostředí atd... Vcelku dobré _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink Livekde mate ty zmeny ? ja uz to mam rok stale stejny.! a furt stejna bida. a extrem ofiko skylinklive na stejne a mozna jeste horsi obrazove urovni nez alternativni iptv tak kde to jsme ?!![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink LiveSkylinklive je konečne na úrovni. A už i na Samsung tv aplikácií sa dá pretáčat... |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@Rybička65jen primáci nejdou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 323 |
![]() |
|
Aktualizace v Skylink Live TVNa televizi Samsung se výrazně zlepšila obrazová kvalita u všech kanálů, hlavně sportovních, do teď byla dobrá jen u C+ Sport, taky je teď o hodně menší zpoždění a u Sport 2 konečně půjde přepnout u F1 slovenská audio stopaZa mě palec nahoru ![]() |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 024 |
![]() |
|
@jean55s obrazem nic nedělali |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNo dřív, když sem se tam díval na fotbal na Sport TV nebo Nova Sport tak obraz byl špatný |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 024 |
![]() |
|
@jean55balíčky na Skylink Live placené nemám (![]() ![]() ![]() ![]() a musím ti dát za pravdu. Je to o něco lepší ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink LiveU mě se na IPTV Mascom boxu zásadně změnilo ovládání, při příjmu programu je složitější přepnout na jiný, před aktualizací stačilo kliknout šipkou nahoru a na levém boku vyjelo menu programů tam se vybralo a hotovo to teď nejde a za mě je to změna jednoznačně k horšímu. |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
@jonato dělá ta mobilní aplikace z google stažená |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink LiveMě to zacalo dělat včera nebo předevčírem aplikaci sem neměnil máš nápad jak to vrátit zpět ??? |
jona
![]() |
|
@jonamě vytrhli zub,máš nápad,jak to vrátit??,no k tomuto,chce to box s aplikací skylinklive vestavěnou,ne nějakej androidšit z číny,kde to instaluješ z google,pak je to OK a mohu říci super posun k lepšímu,na mobilu je to taky dost nepraktický,možná přijde nová verze pro mobil |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink LiveU mňa hovorí zmenená aplikácia verziu 8.1.101 |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 022 |
![]() |
|
@ pierrepetrMám Mascom TCA10TC ten skylink tam byla ta aplikace nahraná nic jsem úmyslně neaktualizoval a stejně při aktualizaci fastcanu došlo ke změně i v aplikaci Live, volal jsem na podporu Skylink a tam mi po konzultacis technikem řekli, že to změnili oni tak nevím ? |
jona
![]() |
|
RE: Skylink Livejen dodám, že verze aplikace mi to píše: 10.0.100 |
jona
![]() |
|
@pierrepetrNetrep prosim ta, tak ako pise JONA sa to chova v Android TV appke, asi od 1.3. Ani aplikaciu nebolo treba aktualizovat, proste uz sa nezobrazi zoznam kanalov po stlaceni sipky hore. Je to uplne na h*o*v*n*o, clovek sa musi na ovladaci teraz stlacit x tlacitok a nakoniec sa dostane aj tak len k programovemu sprievodcovi, ktory je oproti jednoduchemu zoznamu tiez uplne na p*r*d. Toto posrali![]() |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@radolacotak nevím kterej máš střep,ale já dám Ok šipku dolů,kliknu programy a jedu doleva,kde se mě zobrazují všechny dostupné programy kliknu a koukám na jiný,je to teda vopruz,který trvá asi jednu vteřinu |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJe to tak, veľmi jednoduché ovládanie.![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
@radolaco, pierrepetr,jona,je to tak, sipka dolu, programy, a jedu, uplne jednoduchy, a verze 10.0.100.akorat mi neslo odhlasit z predesle karty, takze jsem tu app musel celou odinstalovat a zase nainstalovat. |
medard 1
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |