Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Xiaomi mi stick nekonečný restart

Zdravím. Minule som opisoval problém z mi stick.pomohla záruka vymenili mi to. Mám však ešte jeden. Dnes som ho zapol a je tam nekonečný reštart. Kombináciou tlačitiek som ho dostal do recovery. Po vymazaní cache wipe a factory setting sa nekonečný reštart opakuje.
Poradí niekto?
Ďakujem :)

pizzman
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Xiaomi mi stick nekonečný restart

ano,vyhodit nebo vratit ten klump,proste vajicka a tycinky nebrat.! 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Moje řeč. Taky už jsem z vajíček vyléčený. Není nad pořádnou poctivou krabičku.👍

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

22.02.2023, 15:27.15
"RE: Android box
Chromecast 4 používám v ložnici na internetovou televizi Sledování tv. Jinak Antik a streamovací služby jdou také. Skylink jede jedině EVO normální ne. No a tam to stačí. Jinak na hlavní v obýváku jedině krabičku Android tv." Ty nevieš, že čo kde píšeš? Prečo treba klamať, používaj čo chceš. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Vyskúšaj zmeniť zdroj napájania, napr. z USB alebo inú nabíjačku. Mne to robil tiež a toto pomohlo.

krizo
Registrace: 12/2009

@krizo

Krizo ďakujem za radu. Fakt to pomohlo. Začalo to opäť fungovať R^

pizzman
Registrace: 3/2007

@petersk

Já neklamu a ty cituješ pouze můj názor. Snad od toho je toto forum. A jinak na tom Cromecastu mě hned druhý den přestala svítit na DO dioda. Ani nevím k čemu má sloužit.😀

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra