![]() |
|
Xiaomi mi stick nekonečný restartZdravím. Minule som opisoval problém z mi stick.pomohla záruka vymenili mi to. Mám však ešte jeden. Dnes som ho zapol a je tam nekonečný reštart. Kombináciou tlačitiek som ho dostal do recovery. Po vymazaní cache wipe a factory setting sa nekonečný reštart opakuje.Poradí niekto? Ďakujem ![]() |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Xiaomi mi stick nekonečný restartano,vyhodit nebo vratit ten klump,proste vajicka a tycinky nebrat.! 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Moje řeč. Taky už jsem z vajíček vyléčený. Není nad pořádnou poctivou krabičku.👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Xiaomi mi stick nekonečný restart22.02.2023, 15:27.15"RE: Android box Chromecast 4 používám v ložnici na internetovou televizi Sledování tv. Jinak Antik a streamovací služby jdou také. Skylink jede jedině EVO normální ne. No a tam to stačí. Jinak na hlavní v obýváku jedině krabičku Android tv." Ty nevieš, že čo kde píšeš? Prečo treba klamať, používaj čo chceš. ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Xiaomi mi stick nekonečný restartVyskúšaj zmeniť zdroj napájania, napr. z USB alebo inú nabíjačku. Mne to robil tiež a toto pomohlo. |
krizo
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
@krizoKrizo ďakujem za radu. Fakt to pomohlo. Začalo to opäť fungovať![]() |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@peterskJá neklamu a ty cituješ pouze můj názor. Snad od toho je toto forum. A jinak na tom Cromecastu mě hned druhý den přestala svítit na DO dioda. Ani nevím k čemu má sloužit.😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |