![]() |
|
Skylink - nespokojenost s EPGZaslal jsem na zákaznickou linku stížnost na současnou podobu EPG, kdy v přehledu pořadů na žádném programu neuvádějí u seriálů číslo serie a dílu. Pokud se vám tento systém také nelíbí, pošlete prosím na Skylink stížnost, abychom vyvinuli společný tlak na nápravu. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGVíš co s Tvou stížností dělají? Používá se na to obyčejně toaletní papír.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGBudeš si musieť asi vymeniť sat prijímač, pretože tieto informácie tak v EPG ako aj v informačnej tabuľke sú. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@tornynapíš na lampáreň .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGTiez nerozumiem, o co mu ide, cislo a diel serialu tam mam.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGJá je tam mám taky a v podstatě jsem spokojenej /podotýkám, že nepřiprcávám, nemám proč/. Občas se stane, že EPG je trochu "rozhozené", ale za to skylink nemůže. Platí heslo "jakous dostal, takovou dáváš", pláčeš na špatném hrobě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGasi Vaše zariadenie Syklink nezobrazuje kompletnú informáciu o programe, existuje napr. veľká a mála popiska programu, možno zobrazuje len malú popisku a tam nemusí byť číslo uvedené |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@tornyVšetko funguje!Pozri do sekcie "Album" tu na Parabole, je tam môj printscreen cez webif, náhľad do zoznamu programov. ID: 1721 ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@mmiriboyDíky, mohl by ses ještě podívat na AXN a EpicDrama? Na těch Novách to mám teď taky, ale když si dám přehled na Epic, je tam všechno bez uvedení dílu. Přijímače Technisat Digit a Panasonic Oled. |
torny
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGEpic drama funguje a na AXN jenom něco, třeba Zelenáč je bez a Harrow je v pořádku...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tornyJe to tak, ako píše "tukan", s tým, že ja príjmam program Epic Drama HD prioritne z terestriálu.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@tukanMůžeš prosím ještě zkontrolovat PrimaHD? Na T2 dnes Černé vdovy a Vip vraždy OK, na Skylinku bez. |
torny
![]() |
|
@tornymáte tam alespoň název a čas pořadu, ale na Freesatu 1W se u některých stanic místo pořadů objeví "konec vysílání" např. ČT D/Art, CS film.......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
@Varos107No já nevím, posílal jsem to eletronicky, leda by to tiskli.Je jasné, že jako jeden z milionu zákazníků asi nic nezmůžu. Proto jsem tady založil vlákno, snad sem chodí někdo s dostatečným vlivem. Zajímalo by mě, zda SkylinkReady příjímače zobrazují vše. |
torny
![]() |
|
@torny píše:Zajímalo by mě, zda SkylinkReady příjímače zobrazují vše.![]() Tak na toto ti neviem odpovedať, Skylink Ready stb nevlastnim a ani nechcem vlastniť! Ale vyzerá to tak, že tam majú trochen bordel, pretože nie všetky informácie z EPG sú presné a úplné. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
tornyPokiaľ epg prijímaš cez interner, ten je rozdielný, napr. rok výroby serialu alebo filmu sa ne/zobrazuje (v nahrávke na hdd už tam nieje časť-číslo seriálu), ale na satelitnom epg je aj rok výroby, séria, časť. To sa týka hlavne Kaon MZ-52,102,104.![]() |
gerdy
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
to TornyUvedený problém mám iba v kombinácii Technisat + modul Digi na 1W. Technisat + modul + karta Skylink je všetko OK.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@olin22Který prosím Technisat? Pokud Isio,jaký máš kanál SFI? |
torny
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGEPG v pozemním vysílání je v pořádku (např. Černé vdovy II (4)). EPG na Skylinku u kanálů Prima (zde pouze Černé vdovy), AXN, Epic Drama, Viasat je bez rozlišení epizody a dílu v základním názvu. Sice je epizoda a díl v rozšířených informacích, ale na první pohled je to zmatek, navíc když se v rámci dne vysílají různé epizody. Již nastavený Autotimer s tím má docela problém. Na Skylink jsem to hlásil před týdnem, slíbili mi, že se ozvou, ale zatím bez reakce.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxTakže na Vučku taky. Výše mi radili vyměnit přijímač![]() U mně stejný stav. Odpověděli: Vzhledem ke specifičnosti Vašeho dotazu je možné, že jeho vyřízení bude trvat trochu déle, avšak vynasnažíme se zaslat Vám odpověď s navrhovaným řešením co nejdříve. |
torny
![]() |
|
@tornyMinulý týden o tom psal "novalis" zde https://www.parabola.cz/forum/reply-1040712/VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@BrumoTak jsem tam napsal, dostal jsem odpověď: Bohužiaľ sme zahltení Brumovými vtipmi. |
torny
![]() |
|
RE: Skylink - nespokojenost s EPGVeď hovorili, že chystajú veľké zmeny.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
@SirMaxTak čísla serie a dílu u seriálů na stanicích Skylinku jsou zase zobrazovány v základním řádku EPG. Můžeš prosím zkontrolovat, že to funguje i na tvém přijímači? |
torny
![]() |
|
@tornyPotvrzuji. Konečně je to zase přehledné.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
![]() |