Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - nespokojenost s EPG

Zaslal jsem na zákaznickou linku stížnost na současnou podobu EPG, kdy v přehledu pořadů na žádném programu neuvádějí u seriálů číslo serie a dílu. Pokud se vám tento systém také nelíbí, pošlete prosím na Skylink stížnost, abychom vyvinuli společný tlak na nápravu.

torny
Registrace: 3/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - nespokojenost s EPG

Víš co s Tvou stížností dělají? Používá se na to obyčejně toaletní papír.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Budeš si musieť asi vymeniť sat prijímač, pretože tieto informácie tak v EPG ako aj v informačnej tabuľke sú.

vw1vw
Registrace: 1/2017

@torny

napíš na lampáreň .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Tiez nerozumiem, o co mu ide, cislo a diel serialu tam mam.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Já je tam mám taky a v podstatě jsem spokojenej /podotýkám, že nepřiprcávám, nemám proč/. Občas se stane, že EPG je trochu "rozhozené", ale za to skylink nemůže. Platí heslo "jakous dostal, takovou dáváš", pláčeš na špatném hrobě...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

asi Vaše zariadenie Syklink nezobrazuje kompletnú informáciu o programe, existuje napr. veľká a mála popiska programu, možno zobrazuje len malú popisku a tam nemusí byť číslo uvedené

zoly
Registrace: 9/2012

@torny

Všetko funguje!
Pozri do sekcie "Album" tu na Parabole, je tam môj printscreen cez webif, náhľad do zoznamu programov.
ID: 1721
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Díky, mohl by ses ještě podívat na AXN a EpicDrama? Na těch Novách to mám teď taky, ale když si dám přehled na Epic, je tam všechno bez uvedení dílu. Přijímače Technisat Digit a Panasonic Oled.

torny

Epic drama funguje a na AXN jenom něco, třeba Zelenáč je bez a Harrow je v pořádku...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@torny

Je to tak, ako píše "tukan", s tým, že ja príjmam program Epic Drama HD prioritne z terestriálu.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@tukan

Můžeš prosím ještě zkontrolovat PrimaHD? Na T2 dnes Černé vdovy a Vip vraždy OK, na Skylinku bez.

torny

@torny

máte tam alespoň název a čas pořadu, ale na Freesatu 1W se u některých stanic místo pořadů objeví "konec vysílání" např. ČT D/Art, CS film

.......

Libour
Registrace: 8/2005

@Varos107

No já nevím, posílal jsem to eletronicky, leda by to tiskli.
Je jasné, že jako jeden z milionu zákazníků asi nic nezmůžu. Proto jsem tady založil vlákno, snad sem chodí někdo s dostatečným vlivem. Zajímalo by mě, zda SkylinkReady příjímače zobrazují vše.

torny

@torny píše:

Zajímalo by mě, zda SkylinkReady příjímače zobrazují vše.
;)
Tak na toto ti neviem odpovedať, Skylink Ready stb nevlastnim a ani nechcem vlastniť!
Ale vyzerá to tak, že tam majú trochen bordel, pretože nie všetky informácie z EPG sú presné a úplné.
;)

mmiriboy

torny

Pokiaľ epg prijímaš cez interner, ten je rozdielný, napr. rok výroby serialu alebo filmu sa ne/zobrazuje (v nahrávke na hdd už tam nieje časť-číslo seriálu), ale na satelitnom epg je aj rok výroby, séria, časť. To sa týka hlavne Kaon MZ-52,102,104. ;)

gerdy
Registrace: 4/2010

to Torny

Uvedený problém mám iba v kombinácii Technisat + modul Digi na 1W. Technisat + modul + karta Skylink je všetko OK.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006

@olin22

Který prosím Technisat? Pokud Isio,jaký máš kanál SFI?

torny

EPG v pozemním vysílání je v pořádku (např. Černé vdovy II (4)). EPG na Skylinku u kanálů Prima (zde pouze Černé vdovy), AXN, Epic Drama, Viasat je bez rozlišení epizody a dílu v základním názvu. Sice je epizoda a díl v rozšířených informacích, ale na první pohled je to zmatek, navíc když se v rámci dne vysílají různé epizody. Již nastavený Autotimer s tím má docela problém. Na Skylink jsem to hlásil před týdnem, slíbili mi, že se ozvou, ale zatím bez reakce.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@SirMax

Takže na Vučku taky. Výše mi radili vyměnit přijímač :(
U mně stejný stav. Odpověděli: Vzhledem ke specifičnosti Vašeho dotazu je možné, že jeho vyřízení bude trvat trochu déle, avšak vynasnažíme se zaslat Vám odpověď s navrhovaným řešením co nejdříve.

torny

@torny

Minulý týden o tom psal "novalis" zde https://www.parabola.cz/forum/reply-1040712/

SirMax

@Brumo

Tak jsem tam napsal, dostal jsem odpověď: Bohužiaľ sme zahltení Brumovými vtipmi.

torny

Veď hovorili, že chystajú veľké zmeny. ;)

Spacer
Registrace: 9/2017

@SirMax

Tak čísla serie a dílu u seriálů na stanicích Skylinku jsou zase zobrazovány v základním řádku EPG. Můžeš prosím zkontrolovat, že to funguje i na tvém přijímači?

torny

@torny

Potvrzuji. Konečně je to zase přehledné.

SirMax

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra