![]() |
|
opakujuca sa hlaska na TV Hisense z HDMI vstupuahojte, na TV Hisense 50A7500F sa dookola opakuje otravna hlaska ze bol zapnuty HDMI1 vstup s frekvenciou 5x /min. Je to oznam ze bol zapnuty vstup. Bud to robi satrec. Openbox S3 mini alebo TV. Na TV bola vypnuta moznost zobrazovania oznameni, nepomohlo. Co sa mohlo prihodit, preco ta hlaska dookola. vdaka |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: opakujuca sa hlaska na TV Hisense z HDMI v...tovarko pomôže... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@zolynedavno som upgrejdoval firmw. na TV, nie som si uz celkom isty ci ta hlaska ma s tym suvis |
tono
![]() |
|
@tonoAk sa hlaska opakuje, znamena to, ze prichadza k viacnasobnej aktivacii a deaktivacii HDMI vstupu. Skontroluj zariadenie, ktore tam mas pripojene, ci sa viacnasobne chvilkovo neodpojuje (alebo zariadenie, alebo chybny kabel/konektor). Pripoj tam docasne nejaky iny zdroj signalu a uvidis. A sucasny Openbox prehod na iny vstup HDMI a uvidis. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
@JeanRskusim prehodit na HDMI2 |
tono
![]() |
|
RE: opakujuca sa hlaska na TV Hisense z HDMI v...Prípadne vymeniť kábel HDMI... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
@Kasrs povodnym kablom na dalsich skusanych HDMI vstupoch stale ta ista pesnicka - hlaska, po vymene HDMI kabla medzi Satboxom a Android boxm konecne bez hlasky |
tono
![]() |
|
@tonoTakze kabel. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
![]() |