![]() |
|
Přenos z METDes v 16,45 LOHENGRIN ? Richard Wagner ? opera ? přímý přenos ? nová produkce. Pozor, je to Wagner takže délka přenosu je 4h35min! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Přenos z METVďaka za info, ale vážnu hudbu by som asi nedokázal počúvať 4,5 hodiny v kuse!![]() Ešte taký metal, rock, punk, pop, country ai, to by som zvládol... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
Moje chybaTak omluva, spletl jsem se o měsíc. Až 18. března. |
konas
![]() |
|
@mmiriboyV divadle z toho bolí zadek a člověk se musí rozchodit.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Přenos z METV jednom operním domu v Německu si hudebníci, kteří během těchto oper měli třeba hodinovou pauzu, odcházeli z orchestřiště do vedlejší tělocvičny začutat fotbálek. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
@konasVeď práve, na dobrom rockovom koncerte všetci ľudia stoja!Si pamätám trebárs "Souboj rebelů" - spoločný koncert Tublatanky a Citrónu, ktorý mal tiež cca 4,5 hodiny z 20min prestávkou. Alebo pravidelne chodím na Slížovicu, t.j. cca od takej 16:00 popoludní až do 1., až 2. hodiny rannej. A tam je tiež veľmi málo miesta na sedenie, leda ak, tak na zemi, ako tomu býva zvykom na každom hudobnom festivale. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@mmiriboyUž chápu Italy, kteří po každé známé arii vyskočí v divadle ze sedadel a fandí pěvcům jako na fotbale. Poprvé v Bologni mě to šokovalo, ale u Wagnera to má něco do sebe. |
konas
![]() |
|
RE: Přenos z METmuzikanti momentálne hrajú na ukrajine . 18 teho , to určite nebude . to sa odloží.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Přenos z METDnes odpoledne dávali ROH Lazebník Sevilský |
jaroslavs
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
![]() |