![]() |
|
Druhá karta SkylinkUvažuji o pořízení Druhé karty Skylink kvůli dvojitému tuneru. Můžu si koupit na web bazarech jakoukoliv aktivni-neaktivni Skylink kartu a tu přeregistrovat jako Next?Ptám se, protože teď mám SMIT Irdeto modul s ICE kartou a chtěl bych to z určitého důvodu duplikovat. Nagravision modul beru až jako poslední řešení. Poradíte někdo zkušenější? Děkuju. |
boobika
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 147 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkTak toto zrovna z nepochopitelného důvodu nikdy nešlo :-) A z pochopitelného (Babišovi voliči), ani pravděpodobně nepůjde..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkNo, pokiaľ viem, tie moduly nedokázali dekódovať napr. dva programy naraz! A majú aj ďalšie obmedzenia.Najideálnejšim riešením je karta vložená v internej čítačke stb. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@boobikada se koupit zakladni karta i s kartou NEXT,oboji je funkcni,ted jsem dostal nabidku,jestli to bude jeste aktualni poslu ti odkaz az prijdu domu. ten clovek za to chtel 200kc. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylink..treba na nich tlačiť a nebojte sa, zrazu to pôjde, ale ked nechcú naše peniaze.....Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
@boobikatakze ano je to jeste volne. pokud je zajem domluvime to. 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylinkofic. nie , dá sa kúpiť len next karta k existujúcej, ak máš na iných miestach internet môžeš mať ofic. na 4 daľších zariadeniach, akurát v nižšej kvalite a nie všetko zoznam na skylink |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylinkniekedy som mal 2 karty v sat , doplnila sa druhá čítačka stačilo prepnúť jeden čas sa i predával s 2 čítačkami |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@boobikaNechci radit, ale modul CAM701 (bezkartový) umí dekódovat dva programy současně. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylinkmodul CAM701 je to nejhorsi co skylink vytvoril![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@medard 1Což nevylučuje to, co jsem napsal. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkCAM803 Nagra umi dualdecrypt take, je nutne vsak provest aktualizaci pres OTA. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@Tomik535Jasně jde to jenom pražské kavárně a zadarmo![]() ![]() ![]() |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@satman15![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkAbych odpověděl na původní otázku. Skylink oficiálně umožňuje registrovat jako next kartu pouze nově koupenou. Už zaregistrovanou samostatnou kartu ve webové aplikaci skylinku přidat jako next kartu k jiné nejde. Ale lze oslovit podporu skylinku a požádat o to. Měl jsem nevyužívanou kartu viaccess. Zeptal jsem se, jestli by šla použít jako next karta ke kartě irdeto. Oni mi u ní zrušili registraci a já ji zaregistroval znovu jako novou a next. Pokud někde koupíš kartu a budeš ji oficiálně přeregistrovávat na sebe (k tomu potřebuješ písemný souhlas původního majitele), tak při tom nejspíš nastavit jako next půjde. (nebo po domluvě)Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@Hugoczale pokud koupi uz hotovou HLAVNI a k tomu hotovou NEXT tak to ma bez starosti 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylinktreba si uvedomiť že karta NEXT - nie je majiteľ hlavnej karty ale majiteľom karty next je majiteľ skylink a ty si ju prenajímaš ročnou sadzbou |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylinkzrozumitlnejsia oprava: majiteľom karty next nie je ofiko majitelom hl. karty, ale majiteľom karty next je skylink |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
Next kartaAhojte. Ja som si k hlavnej karte irdeto kde mam CZSK serpo aktivne doplnil next kartu - CAM803 - tu som zargistroval ako novu NEXT. Vsetko slape, ale iba hlavny region teda na ktory je karta registrovana a v mojom pripade CZ. Ako to je s platbou? Myslim tym, ze ked next nezaplatim nejaky mesiac tak tiez plynie doba - 1 rok kym ju uplne vypnu?Skoda ze som si nedal NEXT ked sa dala este na irdeto :-( |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylink@HUGOCZ @MEDARD1 Dekuju oběma, tohle mi hodne pomohlo.Jeste teda jedna otázka? Je nejaky konkretni CAM Cryptoworks nebo Irdeto, co dokaze dualcrypt? |
boobika
![]() |
|
SkylinkNerozumím, k čemu jsou dobré tyto karty???![]() ![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Druhá karta Skylink@mini: Tyto karty jsou dobré pro ty, kteří si platí programy bez reklam, aby měli druhou kartu se stejnou nabídkou za podstatně menší částku. Jestli nerozumíš tomu, že reklamy nejsou všude, tak ani ...![]() Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
Viete niekto odpoved...Mne slylink povedal ze next karty uz nie je mozne objednat jednu uz mam ale chcel som este jednu.Bolo mi povedane ak chcem next kartu musim ai od noch prenajat alebo kupit prijimac so zabudovanou kartou.Kde je prosim pravda... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkJeste k tomu dualdecryptu. Je pravda, ze sice dekoduje 2 programy naraz, ale pouze ze stejného transporderu?Pokud chci nahravat program a sledovat jiny, ktery bezi na jinem transporderu, tak je ten dudecrypt stejne k nicemu? |
boobika
![]() |
|
RE: Druhá karta SkylinkJoj koľko odborníkov je tu. Dualcrypt je niečo iné ako 2 karty alebo skylink next. To asi chápete všetci.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |