Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Homatics Box R Plus

Přikoupil jsem "Dálkový ovladač Homatics BIG" a nechce se mi spárovat s boxem. Nemá někdo zkušenost či neví v čem je chyba? Jediné co mě napadá je zda mohou být spárovány dva ovladače a fungovat zároveň? Malý dodaný s boxem i velký s numerickými tlačítky.

Brodie
Registrace: 11/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homatics Box R Plus

Mal som Xiaomi MI TV Box S a tam nebolo možné mať spárované súčasne dva ovládače, takže to môže byť identický problém. Skús zrušiť párovanie s pôvodným malým ovládačom, a hneď zistíš kde je problém.

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Díky. Také mě to napadlo. Zapomněl jsem připsat, že v nastavení Boxu, je mezi příslušenstvím "B21 připojeno", což je zřejmě původní malý ovladač, a když box vyhledává další zařízení k připojení (nový ovladač Big bliká) objeví se vpravo na obrazovce "B25 DO: 1B:1F:24:94:FD", ale ovladač se nespáruje.
Překvapuje mne, že když ing.Švehlík psal recenzi na tyto boxy, tak kriticky nenapsal, že k tomu není žádný návod. Myslím k té krabičce a bodům v jejím nastavení, stačily by 2-3 stránky. Aplikace jsou něco jiného.

Brodie

Dcera má původní Q box. Nový ovládač s číselnými tlačítky, který přikoupila spárovala tak, že z toho původního bluetooh ovladače odebrala baterie a nový ovladač se pak spojil s iptv boxem. Kdopak Ti ten box prodal?

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Fanyn: Děkuji. Bezva rada. Jednoduché. Provedl jsem, vyndal baterie z malého ovladače,spustil spárování na velkém a během 10 vteřin hotovo, vše funguje. Velký ovladač se objevil jako "B25 připojeno". Tolik pro ty, kteří narazí na stejný problém. A to jsem měl na mysli pokud jde o návod k zařízení, asi by se tyto věci vešly i na jednu stránku.

Brodie

@Fanyn

Díky za radu.

Octagon SF 8008 4K UHD - Define, Homatics Box R Plus, obraz: Sony Bravia XR-55A80L, zvuk: Marantz NR1711 5.1.2

rudyvar
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra