Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

US Open (Eurosport do 2027)

Informácia pre tenisových fanúšikov.Eurosport dnes predlžil práva na Us Open do roku 2027.

USTA dnes uzavrela novú, päťročnú dohodu pre Warner Bros Discovery o predlžení US Open na 45 trhoch v celej Európe.Táto nová dohoda medzi Warner Bros Discovery a USTA zahŕňa pokrytie pre každý trh v Európe okrem Rakúska, Francúzska, Nemecka, Talianska, Španielska, Spojeného kráľovstva a Írska.

Zdroj:
https://www.digitaltveurope.com/2023/02/14/wbd-extends-us-open-rights-to-europe/

jožko
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: US Open (Eurosport do 2027)

V UK to má SKY

zzz
Registrace: 1/2006

a okrem Skylinku :laughing: veď netreba aj PGA Tour,Snooker ... si pozeráme inde a idú peniaze na iný účet , nie ten od Skylinku 😎

Janci19
Registrace: 5/2008

A tobě vadí, že to nejde Skylinku? Skylinku to evidentně nevadí a tobě může být jedno komu platíš za služby, ne?

zzz

US Open (Eurosport do 2027)

Na Skylinku budú programy Warner Bros. Discovery, Inc. zaradené až po skončení platnosti zmlúv na jednotlivých trhoch, kde skupina Canal+ pôsobí, po ich skončení sa začnú rokovania s Warner Bros. Discovery, Inc. ohľadne novej zmluvy, tak aby nová zmluva už bola spoločná pre celú skupinu Canal+.
Čo sa týka zaradenia programov Nova Sport 3 a 4 na Skylink, tam je zasa podmienkou spoločnosti Nova Group predĺženie zmluvy na ďalšie obdobie, preto doteraz nedošlo ani k plánovanému zaradeniu Nova Lady do jeho ponuky.

Milan1985
Registrace: 7/2008

@Milan1985

Ahoj, zaujala ma 2.cast Tvojho prispevku. Ako si to presne myslel - Skylinku konci s Nova Group platnost zmluvy na vsetky programy a preto sa ten planovany Nova Lady zatial nezaradil? Lebo ano, zaujalo ma to, ze od Primy ma Skylink na oboch trhoch vsetky kanaly a od Nova okrem tych premiovych sportovych chyba prave ten v podstate jeden z mensich zakladnych Nova Lady. Chapem, ze pri zaradeni tych sportovych je to asi vacsi problem najma, co sa tyka vysielacich prav, ale ten Nova Lady? A ak je to tak, kedy cca. konci platnost tych zmluv a kedy by sa teda asi mali tie zmluvy predlzovat? Dik za info.

kolle

@kolle

o tech smlouvach uz se tady mluvilo vloni ze maji vloni koncit takze to byly jen kecy, a Nova Lady je nic oproti Nova Sport tri a ctyri, takze tehle pohadce se verit neda. a s eurosporty, davalo by to logiku pokud by byl pro celou evropu jen jeden esp1 a esp2, ale takhle je to nesmysl, General Glisník proste Discovery nepripusti jedine pres svoji mrtvolu, tak at radsi odejde, tohle neni normalni ze jeden neschopny manager tohle blokuje z osobnich duvodu, a je to jediny provider ktery to v cechach takhle ma. Rv

medard 1
Registrace: 2/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra