![]() |
|
Octagon sf8008 kodi NetflixPo nahrání nového imagine Sapro4.8 není v pluginech netflix a přes KODI ho nejsem schopen najít. Dříve jsem používal Openatv 6,4 a tam byl přímo v pluginech tak jsem nemusel řešit KODI. Můžete mi poradit jak ho spustit přes KODI? |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Octagon sf8008 kodi NetflixAk ho chces mat v ponuke prijmaca:- vlez si do Prohlizec pluginu - bud cez stlacenie zeleneho tlacidla alebo cez Menu / Pluginy - spusti si Chromium Setup - ak chces mat ponuku Netflix v Hlavnom menu tak si nastav polozku Show Netflix in Mainmenu na Ano. - ak chces mat ponuku Netflix v ponuke Pluginov tak si nastav polozku Show Netflix in Plugin Browser na Ano. Nezabudni si kazdu zmenu ulozit stlacenim Zeleneho tlacidla ! - a uz len restartni Enigmu Ak ho chces mat v ponuke KODI: Tvorca image ho vytvoril pre pristroje bez vlozenych HDD ci inych zariadeni, cize ak pouzivas KODI a chces vidiet original ponuku predinstalovanych pluginov tak si skopiruj z boxu skryty adresar /.kodi/ ktory sa nachadza v /home/root/ priamo na svoj HDD, USB ci ine medium. |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Octagon sf8008 kodi NetflixDěkuji už to mám |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
![]() |