![]() |
|
Sportklub 1-5 ChorvatskoJak se k těmto programům dostat? Je možné si to u nás zaplatit legálně? Případně šarik - kde najít? Má někdo s tím zkušenost? |
borecek
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
@borecekSport klub už pouze v IPTV telekom chorvatsko. Šarik ti nepomůže tyto tv stanice stáhly ze satu. Zkus se s nimi spojit. Ale levné to zrovna není. To už si raději zaplať naše služby popřípadě je ještě výhodný Polsat box. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
@borecekAnebo zkus albánský digit sat. jejich Sportkluby jsou v celku dobré. Já nyní používám pouze je. |
kolenáč
![]() |
|
@borecekOmlouvám se, chtěl jsem napsat Supersporty. |
kolenáč
![]() |
|
@kolenáčtak to nemáš pravdu, IPTV sharik jede. Ale obraz nic moc. Opravdu dnes není problém si předplatit naše programy a sledovat legálně.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@JimmyNemluvím zde o mizerných streamech z omezenou dobou. A jinak mizerná kvalita obrazu u sportu není pro sportovní fanoušky, ale hledače různých tv za babku. Což je k ničemu. Píšete tu o IPTV. Což není pravda. Jde spíše o ukradené OTT. Mě o tom nemusíš psát. Já si tím ze začátku prošel. Důvod byla zvědavost. Ale aspoň vím, že tyhle streamy jsou kvalitou buď pro socky, nebo pro lovce tv kanálů. Ale rozhodně né pro fanoušky sportu. |
kolenáč
![]() |
|
@kolenáčjj, ale některé programy mají slušný obraz. Sky Sport UHD je super, až na mě moc kontrastní (HDR) Ale chce to rychlý internet.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@JimmyAle jo Jimmy. Chápu tvé nadšení.Ale já, nakonec dal přednost satu z kombinací pravé IPTV. I když jsem už důchodce a né invalidní:D , přesto stále pracuji na plný úvazek, abych mohl důstojně žít dokud mi to zdraví dovolí. Ale já tím začal před nějakými 18 lety. vím , že časovou linií nic moc, jsou zde lepší. Ale občas si proto dovolím říct svůj názor. |
kolenáč
![]() |
|
RE: Sportklub 1-5 Chorvatskopráca u psvb ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@kolenáčJak říkáš. Aspoň mají tvoje příspěvky hlavu i patu. Díky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@kolenáčA to je co žít důstojně, když pracuji v důchodu. Taky mám důchod a zdraví mě to nedovolí pracovat. A celkem nežiji v bídě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |