![]() |
|
Aktualizace TV Boxu Mecool KD1Zakoupil jsem již před rokem TV Box KD1 s Androidem 10. Když mi syn zakoupil přístupová práva na sledování NETFLIXu, tak se ukázalo, že tento TV Box není kompatibilní. Shodou okolností jsem před několika dny zakoupil další KD1 na chalupu, který však už s NETFLIXem kompatibilní je a tento program jde bez problémů streamovat. Prosím proto znalce, kteří by poradili, jak tento starší KD1 aktualizovat, aby na něm šel ten NETFLIX. |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@vortataUž jste kontroloval, zda nejde rovnou aktualizovat? Postup... Zkontrolujte, zda máte dostatek volného místa na paměti TV BoxuPřejděte do "Nastavení" a poté do "Aktualizace systému". Zkontrolujte, zda existuje dostupná aktualizace systému. Pokud ano, stiskněte tlačítko "Stáhnout a instalovat". Po dokončení aktualizace restartujte TV Box a zkontrolujte, zda je aplikace Netflix dostupná. |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
@hokejka988Moc díky za připomenutí. Vona je ta aktualizace schována pod kartou "Údaje o zařízení" a tak jsem ji nemohl najít.Jdu na to.![]() |
vortata
![]() |
|
@hokejka988Tak bohužel nabízí to OTA UPDATE a když to zvolím, tak hlásí, že je to poslední platná verze. Podle mne je třeba provést "Local update" z nějakého staženého souboru, který se dostane do flash paměti pomocí mobilního telefonu. Na to je tam aplikace. Viděl jsem na YOU TUBE nějakého Číňana, který s tímto TV Boxem něco dělal, ale čínsky neumím a titulky tam nebyly.![]() |
vortata
![]() |
|
@vortataNetflix jede na Mecool jen pres UNBLOCKER. takze aktualizace ti asi nepomuze. jestli se to tam da nejak naflesovat nevim,to jsem nezkousel,nepotrebuju to. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Našel jsem tento návod :https://www.gostreamer.com/how-to/installing-android-firmware-updates-using-ota-updater/ Pokud byste mi mohl poradit, jak na to, tak prosím. |
vortata
![]() |
|
@vortatakdyz dam ve vyhledavani aplikaci NETFLIX tak to nenajde,jen FlixVPN-Unblock Netflix VPN. ktera odblokuje US Netflix a dalsi, ale dal jsem nesel, a je to placene,asi jednorazove nejaka mala castka. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Co je to ten UNBLOCKER a jak bych ho mohl získat a případně použít ? |
vortata
![]() |
|
@medard 1Vážení, mohl by mi někdo poradit, kde bych stáhl ty 2 instalační soubory .APK, které uvádí ten černoch v tomto videu :https://www.poradte.cz/elektronika/34279-aktualizace-tv-boxu-kd1.html Děkuji předem všem za ochotu. |
vortata
![]() |
|
RE: Aktualizace TV Boxu Mecool KD1je potřeba spustit video z odkazu a kliknout na sledovat na youtube, přímo na youtube je pod videem odkaz na stránku stažení potřebných apk... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
@pecouTak jsem to projel celé, ale jsou tam pouze instalační soubory .apk tak, jak jsou nahrány ve flesh paměti multimediálního centra. Pokud tedy z toho videa vidíte nějaké linky na stažení těch souborů, tak vás prosím, abyste mi je sem napsal. |
vortata
![]() |
|
@vortataPředpokládám, že se jedná o stažení souborů netflix_hd_1.4.apk a netflix_service_1.2.apk, ve videu samozřejmě odkaz není, ten je na stránkách dotyčného komentátora videa. Mimochodem, není to černoch. Pod videem je odkaz na stránky autora Kulture ChroniK - Télécharger les APK Netflix Full HD. Odkazy případně přes PM, pokud si ho aktivujete. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Aktualizace TV Boxu Mecool KD1jaka tam je verze FW tedka ? ztrata casu 12 nebo 15 ? :)))na jakymkoliv rozumnym zarizeni by si to mel za tu dobu 20x hotovy :)))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsJe tam uvedena Verze 10. Co z toho plyne ? |
vortata
![]() |
|
@pecouCo je to PM a jak ho aktivovat ? |
vortata
![]() |
|
@vortataPM-ve svem zakaznickem uctu,ale musis mit dostatek raket,tady si nekdo slusne hraje![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1PM schránka je aktivována čtenáři bez časového omezení. Služba je poskytována zdarma.K čemu je to dobré ? |
vortata
![]() |
|
@vortataVšak ji nemáš. Dobré to je aby jsi někdy nedostal ban, když dáš odkaz veřejně. Tam to pošleš pošleš přímo jen určitému nickovi.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@vortataa dneska uz mas verzi 11 :)) a zitra 12.hele jako pred rokem koupit neco co neumi netflix to je silny kafe. zvlast, kdyz za podobnou cenu mas chromecast, kterej umi vsecko a tedka tady uz 11 dnu resis nesmrtelnost chrousta. jen ten cas kterej si to mu venoval (podle me zadnej) stal vic nez ten box. ty si typ bez prace a zadarmo. jak jsem na to prisel ? kdyby si neco udelal, tak si nam to napsal. ale ty si prisel brecet a cekas ze ti zacnou holubi padat na talir. snaha nula, koupil sis sunt na ntou a nejde to. tohle si vybojuj sam. to je ztrata casu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@vortataudelej si ten UNBLOCKER, v aplikacich google play das vyhledat netflix,ten to nenajde,ale nabidne to jine app,mezi nimi unblocker,ten stahnes nainstalujes,a zaplatis,a jedes netflix apod,to je jedna varianta,nebo pptom prodat KD1 a koupit si jinou hracku,at uz KD7,KD6,a nebo neco lepsiho,samozrejme za vic penez, ale rozhodne bych sel o kategorii vys a neee o kategorii niz, ten chromecast,vajicka,tycinky,nebrat vubec,to je jeste horsi nez Mecool. jinak ten chromecast mas i v tom Mecool,jestli teda v KD1 nevim ale v KD7 ano. |
medard 1
![]() |
|
@vortataKM6 de luxe. 2600,-. S905X4. slevovy kod 15VDAY. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1NETFLIX mám zaplacený a ten UNBLOCKER se platí ? Jinak jsem si koupil před 14 dny zase MECOOL KD1 a tn už NETFLIX hraje bez problémů, tak jsem si myslel, že by ten starší přítroj šel zaktualizovat, pokud má stejný hardware.Jde jen o to, kde stáhnout ty 2 soubory z toho videa. Díval jsem se na www stránky toho autora videa, ale ke stažení jsem je nenašel. |
vortata
![]() |
|
@bublajsTak ty jsi rádce skutečně k pohledání. Snad bys nechtěl za tvé rady zde platit ?![]() |
vortata
![]() |
|
@vortataa na strankach prodejce www.mecool.com by se to nenaslo ? ted jsem na to koukal a nejaky doovnload ke KM1 tam je. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1von je v duchodu, ma casu dost pockat nez to za nej vyresi nekdo jinej. se nediv. babis jim pridal, tak proc se snazit, kdyz se najde nejakej vul co to udela za nej :))))))))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@medard 1Jenže já mám KD1 - je to totéž ? |
vortata
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |