![]() |
|
Sat box Kaon 52 začal štrajkovaťrok som používal cez obľúbené, zrazu to preplo samé na základné nastavenie, to je pre mini balík k ničomu každý druhý od začiatku nejde, ako to prepnúť znova na obľúbené?, ked dám cez menu vybraté obľúbené zoradenie po opustení to nejde, v návode je že sa má potvrdiť pred opusteným OK, ale to nedá, po prvom nastavení to išlo , skúsil som cez Výr, nastavenie všetko nanovo no nepomohlo, neviete niekto čo s tým? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@DuzuPravdepodobne si v Nastavenie Oblúbených bod 5.2 vykonal zmeny a potvrdil OK... Továrenské nastavenie musia pomôcť...Táto funkcia reštartuje prijímač a vymaže všetky nastavenia... Prijímač sa tak vráti do „továrenského počiatočného režimu“ - stavu pred prvou inštaláciou... Pre opätovné používanie je potrebné vykonať kompletnú prvú inštaláciu... Na vykonanie továrenského resetu MZ-52 je požadovaný PIN... Zadal si požadovaný PIN...? ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Mantožiadnu zmenu som nerobil a keby aj to som už do roka viac po zmene programov a vždy to išlo, Pinko dali že ho trafí každý 1,2,3,4 prejde všetko cez výr. nastavenie zadáš krajinu a nainštaluje všetko , blbá inštalácia , hľadá všetke Disex a rovno fatscan a zbytočne naladí čo nechceš, 2 dni na to začal reštart, to ide opraviť zapnutým bez antény kodom 789321 OK a výr. nastavenie , všetko prejde vybral som obľúbené zoradil a znova to nejde |
Duzu
![]() |
|
RE: Sat box Kaon 52 začal štrajkovaťuž to ide, bola robená aktualizácia systému a nové ladenie fatscan pre pridanie nového programu , toto je vhodné len pre tých ktorý ho nevedia pridať, pre vytvorenie obľúbených treba dať automatické ladenie, a vytvorí sa podmenu z nastavenia i s obľúbenými, to vybrať, nový program treba zasrdiečkovať a zmeniť poradie |
Duzu
![]() |
|
![]() |