![]() |
|
Homatics Q box a KODI 19.3 Matrix / Stream CinemaAhoj, mám Homatics Q box Android TV a standartně mám nainstalovaný KODI 19.3 Matrix a Stream cinema com, ale dost často se mi stává že po tvrdým restartu ( většinou když to děti nevypnou a není jiná možnost ) tak se mě KODI předne z CZ do ENG jazyku ( myšleno menu atd. ) což by nebylo nic hroznýho, ale přestane mi jít i Stream cinema comunity...musím to většinou přeinstalovat a někdy i víc krát než to zase jde....po ...po tom restartu se jen točí "kolečko"....no a jelikož mě tam nějaká aktualizace před x měsící nadělala takovou paseku, že sem se musel po každém spuštění pokaždé přihlašovat jmeno/heslo psát do zblbnutí tak jsem vypnul aktualizace? Pokud není tam problém. |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Homatics Q box a KODI 19.3 Matrix / Stream...jooo homatics Q to je luxus 👍![]() a ted prijdou dva tri bratri a zase to zacne. vsechno jsou to polofunkcni hracky. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1to snad nemyslis vazne, ved ma problem s kodi, toto robilo aj mna na pc, samozrejme ze je chyba vyp update, kodi a sc musi byt vzdy updatovane |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Homatics Q box a KODI 19.3 Matrix / Stream...Po startu Kodi musíš VŽDY chvíly počkat(alespoň 20 vteřin), až ti na pozadí proběhne update SCC-pokud nějaký je.Doporučuji nainstalovat službu Počasí a dát si jí na úvodní obrazovku. Až naběhne info o počasí, tak proběhla i kontrola SCC. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
![]() |