![]() |
|
MS klubov 2023Kto bude dávať MS klubov na Slovensku, kedže Nova ich bude vysielať na Nova Action, ktorá na Slovensku nie je dostupná, nechápem prečo to nedali na Nova Sport. |
pepo16
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: MS klubov 2023Nova kúpila práva pre SK-CZ region,kedže štvrtfinále dávaju normálne na Novasportoch.Bohužial semifinále-finále sa už rozhodli dať na Nova Action a vyzerá to,že na Slovensko sa vykašlali alebo inak povedané unás nikto odnich neodkúpil práva....možno na poslednú chvílu to dajú aspon na voyo.sk,ale zatial to ani tam nevidím. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@pepo16 @jožkoKto chce, tak dokáže si zaobstarať sledovanie Nova Action aj na Slovensku.T.j. Riešite hlúposti a ak máte s toho "hlavybolenie", tak vymeňte 2D obrazovku tv za 3D krásy prírody! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@mmiriboymne to písať nemusíš...ja mám v iptv všetky SK-CZ programy aké unás existujú....na Nova Action mám asi 6 rôznych m3u8 linkov...ja som mu len slušne odpísal na otázku...nikde som nespomenul či to budem pozerať alebo nebudem... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
![]() |