![]() |
|
Multimediálne centráDobrý večer prajem. Potrebujem poradiť chcem kúpiť nejaký android tv box ako darček pre vnuka do 100eura podpora Horizon a Antik tv nejaké hry a aby bola dobrá podpora aj do budúcna. Mám vzhliadnutí Nokia Streaming box8000 darček Voucher iptv Antik tv a Sledovanie TV na 3mes.za 89,90€ alebo Homatics boxR android Tv darček Voucher Antik TV na 6 mesiacov za takú istú cenu. Kto máte tieto boxy poradiť môžete. Ďakujem |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrája bejt neci vnuk, tak misto takovyho daru radsi uvitam bankovky. ja fakt nechapu k cemu by takova vec mladymu cloveku byla. fakt ne.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráNazdar,mam Homatics box R.Vyborna vec,doporucujem. |
Sambucus
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTo bude aj pre druhé vnúčatá keď prídu ku nám v izbe kde bývajú je len tv z Dvbt a pozerajú cez YouTube v obývačke a tak chcem aby mali prekvapenie a vnuk je najstarší![]() |
niglabi
![]() |
|
@niglabiNokia 8000T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@niglabiA čo takto priplatiť a kúpiť im nejaký notebook? Veď dnešné deti "nesedia" iba na YouTube, ale kopec z nich už hrá zo svojimi rovesníkmi rôzne online hry. A taký notebook sa dá tiež pripojiť na TV.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráVnoučata si máte užít - třeba fotbal nebo mu povídat pohádku, lego kostky něco užitečnýho než zabít čas čuměním na telku. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrámiesto toho aby ste poradili-moralizujete. ASi vie prečo to chce, čo ak to ma preto aby mali pred spanim si pozrieť nejaky edukativny program? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrá@tomko to napísal aj za mňa!Ale ďakujem za odpovede. Len som pozeral tá Nokia je váhou o niečo viac čo sú tam iné súčiastky len tak okrajovo. |
niglabi
![]() |
|
Nokia 8000Má jenom 2GB paměti.Podpora rozlišení 4K, ale nikde jsem neviděl rychlost LAN. Ta může jet jenom na 100Mb. Wi-fi je u MMC paskvil. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@niglabiMám Nokii 8000 a jsem s ní spokojený. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@niglabiHomatics BOX R - ten kup, je lepsi ako nokia, nokiu radi pretlacaju v ellane ale skratka toto je lepsie, zahraju si na tom aj hry, samozrejme nie take co zvladne shield, urcite treba gamepad, napr. iPega 9128 Bluetooth Gamepad Black KingKongna taky minecraft a xy hier to staci |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráJa cekam od vanoc na novinku NOKIA Streaming Box 8010. Mel byt na trhu po novem roce ale vypada to ted nejspis na druhy tyden v breznu. Laka me na nem podsviceny ovladac. Pokud nechcete cekat sahnul bych asi po Homatics Box R Plus.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
@peterkozelJak to švihá se 2GB RAM?Co 4K streamy na LAN 10Mb/100Mb? Bufferuje streamy do cache pro případ, že nestíhá přehrát streamy ve 4K nebo jede napřímo a seká se když kolísá připojení (u providera)? VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
@Josef35NOKIA Streaming Box 8010.4GB RAM je základ, konečně. Opět jsem nedohledal rychlost LAN. Pokud se nechlubí 1000Mb, tak se obávám, že jsme na staré 10/100. :( 4K nutně neznamená autoamticky 1000Mb LANku. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: Multimediálne centráhttps://digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy-3/multimedialne-centra/android-boxy/item/recenzia-nokia-streaming-box-8010 má tam 1Gbit , koniec februára by ho mali mať |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 796 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráČo máte s 1Gb lankou?Idete ostošesť kopírovať súbory z a do boxu? Nie? Tak čo riešite? Na streaming z hocičoho úplne stačí 100Mb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
Multimedial centrumAhojte, toto sa vseobecne tazko radi, vela ludi, vela roznych "chuti" :-)Ja osobne Nokia 8000 som mal, ale vratil som ju, ma starsi procak ako Homatics Box R - tento ma S905X4 a Nokia ma S905X3 - rozdiel je tusim v podpore AV1 ci ako sa vola ten codec. Velkost RAM 2GB staci. Ale Homatics mi prisiel sviznejsi. Ak je obmedzenie dane cenou v tom pripade Homatics Box R, ak nie je cena velke obmedzenie, nvidia tvshield. Ale skor pro verziu ak by to malo sluzit aj na hranie. Ja som sa k TV shield vratil lebo Homatics mi blbol zvuk, vzdy ked som ho vypol(standby rezim myslim,nie tvrde vypnutie), tak po zapnuti mi v KOdi ani za certa nesiel zvuk a ani v HBO max napr. Musel som ho dat restartovat aby znova cely nabehol. V nvidii tento problem nie je. Paradoxne nvidiu mam uz cez 3 roky a stale ma daleko vyssi vykon.. Ale aj ta cena bola cca 160€. Pro verziu doporucujem z dovodu moznosti pripojenia USB, co klasik verzia nema. Ale ta Pro verzia sla dajak moc hore cenou ze 250€. Takze to vyzera na ten Homatics... alebo Nokia 8010 ako pisu ini?? Alebo Tv Shield 2019 klasicky len nema moznost pripojit akekolvek usb..Ma LAN 1Gbit,Wifi,BT, HDMI a microSD karta.. na pozeranie staci.. Pripojit sa daju len Bluetooth zariadenia.. Tolko moje zhodnotenie a skusenost. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@Janci19Super. Díky.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: Multimediálne centráAj mne sa viac pozdáva ten Homatics Box R má Android 11 proc.S905x4.A cena je rovnaká ako u.Nokie. |
niglabi
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTaké čekám na Nokia 8010. Ale termín dodání stále posouvajíhttps://shop.atoselektro.cz/nokia-streaming-box-8010-4k-uhd-android-tv-multimedialni-prehravac_d520350.html Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráPodle mě má Nokia 8010 lepší dálkový ovladač NežHomatics box R. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráTaké jsem dlouho hledal dobrý box. Vyzkoušel jsem více typů a vybral jsem TESLA XT 750. Včetně DVB-T s výborným tunerem pro slabý signál, Android 10, všechny apky fungují, včetně 02TV 2.0, Paměť 16GB. Bezva ovládač bez předinstalovaných zbytečných tlačítek Netflix, YouTube apod. a možností spárování i se starší tv. Stačí mi jeden ovládač. Jediná nevýhoda je prý ovládání Netflixu, ale ten nepoužívám. Málo kdy co doporučuji, ale tohle ano. |
Dadan
Registrace: 10/2021 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centráradsi bych deckam koupil notebook. ten uplne nejlevnejsi ma klasickej x86 procesor na kterym lze spustit uplne vsecko. vykonu to ma na rozdavani a k ty tyvce to pripojit jde taky kdyz na to prijde. ty neomezeny moznosti mnohonasobne predcej ten androidi nesmysl. a kdyz na to prijde, tak ten android na tom jde taky rozjet a androidi apky primo z wiru taky. takze nevim nad cim jeste premejslet :)))jo uz vim. ten nejlevnejsi stal jeste pred 14dny pouhe 2a pul :))))) treba jeste nekde nejake maji :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centránejlevnejsi notebook je cesta do pekla.to uz radsej repasovany ntb, ktory stal povodne x-nasobok toho levneho. ak chces len sledovat telku, filmy, ... android box je skvely ak chces pocitac, kup si pocitac. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Multimediálne centrápresne tak na zacatek jim staci nejakej levnej za tricet tisic a pojede na nem vsechno. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
![]() |