![]() |
|
Skylink sat. Canal+ Sport - SkylinkliveMám satelitní televizi Skylink - balíček Canal+Sport, k tomu automaticky i internetovou televizi Skylinklive. Jdou mi na ní kanály podle pořadí ČT1 až HobbyTV, AMC, Canal+Sport3-7,France24 nic víc.Nikde jsem nedohledal, které z nabízených kanálů bych měl u internetové tv příjmat. |
look
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@lookSkylink s tebou nekomunikuje ? |
Eurolites
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
@lookstaci si najet na web skylink internetova televize balicky. a nebo v sat tv balicky jsou ty programy oznaceny. 👍 v podstate cely MINI. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Skylink sat. Canal+ Sport - Skylinklive@ medard 1:Není pravda že jde v internetové televizi Skylink v podstatě celý balíček MINI CZ ale je to pouze polovina a to přesně 8 stanic ze 17. Jinak nyní po skončení stanice Canal+ Domo je to 7 stanic z 16. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSale prosimte. mozna tak na Morave. skylink MINI 43 programu. skylink SPORT+ 36 programu. a pokud si ten balicek na netu otevre tak to tam vidi jake programy jsou tam.ja ten balicek SPORT+ mam jen kvuli te anglicke PL takze je mi to v podstate uplne jedno ktere jine programy tam jedou. 👍 kde jsi vzal tvoje pocty 8/17 to teda nevim ?! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Skylink sat. Canal+ Sport - SkylinkliveNo ja mam kombi plus ale prez internet urcite vsechny programy nejdou.Ano staci se podivat. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |