![]() |
|
Hledám setbox pro používání Kodi s klávesnicíMám televizi LG která neumožňuje používat Kodi.Chci si pořídit kvalitní setbox ale aby měl klávesnici pro pohodlné vyhledávání filmů, buď v základu nebo s možností dokoupit klávesnicí. Samozřejmě kvalitní i pro 4K. Poraďte mi prosím. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Hledám setbox pro používání Kodi s klávesn...Pokud chceš vyhledávat v KODI filmy z SCC není potřeba klávesnice.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Hledám setbox pro používání Kodi s klávesn...A keď chces klávesnicu, ku ktorémukoľvek Android boxu za pár drobných... Síce malé ale funkčné... Sám používam. Ale môžeš aj veľkú klasickú... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: Hledám setbox pro používání Kodi s klávesn...uz mate nekdo tu novou NOKIA 8010 ? jak to jede |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1I když toho mám doma dost, tak jsem neodolal. Objednáno v Atos elektro. Dodávka až od 3.2. 2023. Tak uvidím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Hledám setbox pro používání Kodi s klávesn...CoreElec na Odroidu, KODI šlape jak víno. Klávesnici lze připojit libovolnou.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Hledám setbox pro používání Kodi s klávesn...Mám Mecool K5, k tomu ovladač z jedné strany normální, z druhé "qwerty" klávesnice. OS Android 9, KODI (zatím) 19.x, umí T2/S2 a OSCam (klient). |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
![]() |