![]() |
|
Karta SkylinkZdravím. Chci provést změnu registrace z české na slovenskou,jak to provést? Nemám jak sehnat slovenskou adresu. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
@Pavel1975... a nebylo by lepší rychlejší s ji objednat třebas zde, v bazar sekci? myslím SK verzi...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkDíky už mi to předělali na SK kartu . Udělili mi vyjímku |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkInak potom na webe - Centrum podpory - kontaktné formuláre - zmena registrácie karty. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Karta Skylinkzmenu regionu nebo komplet zmenu registrace ? zmenu regionu jen prepnes z cz na sk. a zmena registrace na sk staci nekde si opsat nejakou slovenskou adresu kdyz uz,mail se neresi,mobil se neresi,neni v tom problem,dokonce mi na infolince skylinku rekli ze KARTA ČT muze byt napsana i na slovenskeho obcana a slovenskou registraci, coz je extrem. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkNo mal by si čestne prehlásiť, že karta je používaná v CZ.Inak vďaka za to Skylinku, lebo po tom, čo tu trh rozvrátili Markíza a JOJ je slovenský región nepozerateľný. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
@Pavel1975..neudelili ti výnimku, sú radi že si poslal peniaze im lebo dobre vedia že by si si našiel iný spôsob a oni by nedostali ani cent.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkJa bych se z dovolenim v tomto vlakne zeptal , da se nejak koupit dalsi karta k te stavajici co mam abych mohl prijimet sat. Prijem Skylink jeste ve druhe domacnosti na chalupe ? |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@HOFAano,da se, bud oficialne novy modul nagra udelat z nej NEXT kartu (pokud je ten modul kam vsunout) nebo koupit uz hotovou next kartu v bazaru (resili jsme to tu minuly tyden) |
medard 1
![]() |
|
RE: Karta SkylinkNemam slot na modul mrknu tedy nekde na next kartu |
HOFA
![]() |
|
@HOFAidealne prevazet kartu z domova na chalupu a zpet ale je to jen na chvili. a nebo pak dve karty s MINI. |
medard 1
![]() |
|
RE: Karta SkylinkJa tam jsem na chalube castokrat obzvlaste pres leto skoro stale a zbytek rodiny doma takze prevazet nerealne ,dve kartycs mini to nevim co znamena |
HOFA
![]() |
|
RE: Karta SkylinkMINI 179kc. Canal+Sport 189kc. tady je to myslim jasna volba. |
medard 1
![]() |
|
![]() |