![]() |
|
Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluZdravimZaujimalo by ma ci sa uz niekto stretol s takymto problemom Stava sa,ze po prepnuti kanalu sa jednoducho strati signal,je na nule Prvykrat som si to vsimol pri pouzivani PIP alebo QUAD PIP (odinstalovane) Neviem ci je to zavada na reklamaciu Otvorim - Nastavenie - Prijem - Vyhladavac signalu (SNR - 0 %) - Typ vyhladavania - preddefinovany transponder Zacnem rychlo prelistovavat frekvencie na transponderi alebo spustim vyhladavanie nasledne za nejaku chvilku sa signal objavi alebo restart GUI tiez pomoze image - MultiBoot :1, OpenATV 6,4 - vyskusane 2, OpenATV 7,1 - vyskusane 3, OpenATV 7,2 - vyskusane Do tunera je zapojeny jeden kabel Nastavenie tunera : TunerA: Konfiguracny rezim - jednoduche Rezim - jeden TunerB: Prepojit sluckou na Tuner A Quad konvertor - 3 kable,z toho 2 idu do druheho prijimaca ( aj tie boli odskusane,prehodene do GB) |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluvypni tuner B a vyskúšaj.všetky nastavenia pokial nie je pripojený aj druhý koaxiál k tuneru stoja za velké gulové. ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaVypol somUvidime,dam vediet Ale ked je nastavene prepojit sluckou,je aj vacsi rozsah prijmu,nie? |
A je to
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluteoreticky áno , prakticky ako som písal.ved to vidíš sám....... niekedy pomôže sat. rozbočovač a zapojiť oba tunery ako nezávislé. ale 2-káble na priamo nič nenahradí. |
maradona
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluTaktiež odporúčam pre každý tuner-vstup samostatný koax z LNB!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluobmedzuje ti to, skratka mas obsadeny tuner, preto signal 0, s jednym kablom to pojde iba pri unicable lnb, zapoj dva kable a nastav samostatne bez slucky |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@peterkozelOdpojil som Tuner BZatial je to ok Asi tam strcim ten druhy koax |
A je to
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluna plnohodnotny obraz v kbraze musis pouzit 2x koax, alebo unicable lnb a to by ti obsluzilo cely fbc, to ides na karte?, module?..., iny tp pri obraz v obraze pojde ale podla toho ako to mas vymyslene... |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozelMam Freesat kartuS dvoma kablami to bude dobre |
A je to
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signáluak nie je l2b tak bude, alebo vhodny oscam, inak ti obraz v obraze v rozdielnom TP nepojde ani na dvoch kabloch |
peterkozel
![]() |
|
RE: Gigablue UHD UE 4k vypadávanie signálustačí tam dať oscam 11715 a karta 0653 na 23,5 ide ako s praku, okrem penthouse gold.![]() |
maradona
![]() |
|
![]() |