![]() |
|
O2 tv multimediální centrumKteré multimediální centrum pořídit k bezchybnému zobrazování O2 tv.Volit něco levnější nebo si připlatit? |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumto neni o penezich. O2 ma ruzne blokace a omezeni. a ted zavadi verzi 2.0, takze to bude nutne vyzkouset s tou novou aplikaci. a pres web browser to taky kazde mmc nepusti. tedy ne primo. pomerne slozita otazka v dobe prechodu. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumO2 nabízí svůj O2 TV Box v ceně 4140 Kč nebo na splátky 69 Kč.Záruka 5 let. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumJá bych ho postavil od základu. Než se spoléhat.... Ať vím co v tom mámIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@viliamTřeba Tesla XA 400.Mám a není problém se sledováním přes apku O2tv.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@viliamCo třeba Homatics Box R. Dle jednoho známého českého prodejce, by měl mít oficiální podporu O2.. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@viliamPro bezchybné zobrazování bych si pořídil především bezchybný internet. O2 to dává také přes 2 páry svojí tel. dvojlinky - tady je možné případné výpadky reklamovat, protože ten drát je jejich. A jak nahoře někdo píše, mají na to svůj box.Osobně bych to dal na appku ve slušné televizi a pohlídal si slušný internet - ale jak kde. -- A ještě k tomu zobrazování - sousedka má jejich box, dobrej internet, ale obraz nekvalitní, protože má levnou televizi, nějakej 50 Hz Panasonic nebo co. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumMám 2 setoboxy a sem tam se to sekne. Ale bohužel by to chtělo rychlejší net.Oproti Digi Tv a nebo Skylink je O2 Tv lepší. Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumDo TCL jsem stahl jejich apku a jedu přes wifi |
indkot
Registrace: 9/2021 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
O2TV multimediální centrumNa Tesla XA 400 mi to momentálně nenabízí aplikace Planeta PL a O2TV, nevím, předtím tam byli |
jirkapekař
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@jirkapekařO2TV momentálně čachruje s novou aplikací a zřejmě proto tam nyní není ani starší verze ani ta nová.![]() |
hobo
![]() |
|
HoboNa Lepší TV je jen aplikace O2TV 2.0 |
jirkapekař
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@jirkapekařA funguje tato aplikace?Ptám se protože mám tuto novou aplikaci ve dvou TV s Androidem možnost stáhnout,ale není funkční. |
hobo
![]() |
|
@hobofunguje jen novym zakaznikum a nebo tem uz prevedenym. jejich prevod probiha postupne az do Brezna. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Jasně chápu. |
hobo
![]() |
|
RE: O2 tv multimediální centrumVčera jsem přešel na novou o2tv do Xiaomi mi stick nainstaloval z netu apku o2tv 2.0 a funguje bez problémů .jen ta stará se mě zdá svižnější |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
![]() |