![]() |
|
problém TV box T Mobile vs. TV SamsungMám dotaz, TV Samsung UE 48H 6600, napojen na TV box android od spol. T Mobile. Propojeno HDMI kabelem, rychlost internetu 200 Mbps. Problém při spuštění TV a boxu, v TV nastaveno zapínaní - vypínání s boxem, po aktivaci TV boxu hlášení v TV Samsung " bez signálu ", kontrola Source na TV, propojení s HDMI s TV boxem v pořádku. Tento stav trvá asi 10-15 minut, poté se systém " rozeběhne ", probíhá problikání, asi po dobu 2 minut, celý systém se ustálí, vše poté pracuje jak má, nicméně výše uvedená anomálie řešena s poskytovatelem služby, byl vyměněm TV box, závada se opakuje. Mám obavu zda to není TV Samsung, která je určena pro německý trh, stáří TV asi 8 let. Stručně řečeno po zapnutí televize se 15 minut nic neděje, systém nereaguje, na obrazovce TV je hláška bez signálu a to přes to, že je TV box zapnutý. Kontrolou Source je vše nastaveno správně. |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@Nitram31Mozno uplne od veci - a mozno nie:U nas TV Panasonic, zasunuty CI modul Skylink, prijem SAT, ziadny iny signalovy kabel nie je zasunuty. Po zapnuti TV sprava Ziadny signal nie je detegovany. Po cca 30 sec nabehne obraz. Zrejme chvilu trva, kym sa "nastartuje" dekodovaci modul. Riesenie: V menu TV som zmenil nastavenie "Priorita signalu" z Antena na SAT a uz sa ta sprava nezobrazuje, TV pekne caka na boot modulu. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
RE: problém TV box T Mobile vs. TV SamsungTV Samsung je na začátku cesty do šrotu. Není rozdíl ve funkčnosti TV pro německý, či český trh. Maximálně nějaké IPTV služby Skylink, resp Freenet, Sky...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@Jean RenoDěkuji za doplnění, zkontroloval jsem a konfiguraci mám v TV nastavenou na prioritu signálu ze SAT nebo TV box.... ještě jednou díky za doplnění![]() |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |