![]() |
|
T-Mobile TV nejlepší TV v ČRAhoj, tak jsem se po dlouhé době upsal. Nemám telefonní paušál, ale upsal jsem se digitální tv od T-Mobile. A dal jsem si nejvyšší balíček XL. Musím říct, že aplikace v tv funguje parádně, takže i bez STB bez komplikací, programy jedou perfektně, HD kvalita, funkce fungují. Mají narozdil od O2 Premier League, Sport 1 a 2 a další programy. T-Mobile je opravdu nejlepší TV v ČR. Suverénně. |
Polasek
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRKolik platis mesicne ? |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@HOFANormálně stojí 899 Kč měsíčně, ale mám tam slevu, takže nějakých 600 Kč. |
Polasek
![]() |
|
@Polaseka mas satelitni tv+volnou internetovou nebo jen tu internetovou ? zajimalo by me jestli u te satelitni jsou programy Canal+Sport 3az7, v nabidce jsem je nenasel.ja tedy mam pristup do te internetove a obraz je tam katastrofalni a snad jeste horsi nez skylinklive proto zvazuji tu satelitni. jinak co se tyka nabidky tak Tmobile tv je opravdu jednoznacne nejlepsi. ![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Souhlasím. Jinak mám digitální, chtěl jsem využívat zpětné zhlédnutí, nahrávání pořadů atd.![]() |
Polasek
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRTo teda nic moc![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 783 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRMěl jsem možnost vyzkoušet na týden. Velké minus ,že nejde udělat vlastní seznam programů. Za mě nejlepší je Telly. Anglický fotbal mi nechybí,mám tam i jiné kvalitní ligy. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
@Pavel1975mám t-mobile iptv a jde udělat vlastní seznam a seřadíš si ho jak chceš sám ho mám jak na jejich přijímači tak na android boxu |
pavel190
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@pavel190a jak tedy?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
@pierrepetrTřeba zapneš aplikaci na mobilu, dáš oblíbené kanaly, seradis a das kopírovat na zařízení, na kterém ty kanály chceš mít. Dneska jsem to tak udělal do telefonu, tabletu i Chromecastu 4 |
Polasek
![]() |
|
@medard 1musím souhlasit, obraz je bííííída![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 979 |
![]() |
|
@Jimmya jsou tam ty C+S 3az7 na sat ? ted uz je nemaj ani na internetovy, nabidce,ale realne tam jsou. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1já nemám satelitní T-Mobile, pouze přes internet.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 979 |
![]() |
|
@Pavel1975Souhlas, vyzkoušel jsem snad všechno včetně nejnovější Sweet TV a zůstal jsem u internetové Telly, kde mám velký balík už leta za 420 Kč, funguje perfektně na všech zařízeních (4 zařízení), obraz a nabídka kanálů ok, výpadek byl snad jednou. Nejhorší je Skylink Live TV. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRV nadpisu mi chybí...pro fotbalové fanoušky. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 365 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRjj, mam ted sweet tv a neni to pro lidi co maji nervy |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
@medard 1Mám satelitní a jsou tam jen C+S 1 a 2. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV nejlepší TV v ČRJa si dam sport od O2 tv a jede to paradne za tri stovky co dodat.![]() |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
![]() |