![]() |
|
ČT sport PlusZdravím. Nevíte někdo jak zjistit dopředu který přenos bude pokračovat na ČT sport Plus (iVysílání)?Pokud jsem doma a sleduji, není problém přepnout. Někdy jsem ale v práci a chci si zkouknout např. skoky na lyžích. Nahraji si je na hdd a když to během přenosu přestěhujou do Plusu, jsem namydlenej. Bohužel ani v archivu přenos nenajdu. Výjimečně dávají někdy v noci aspoň sestřih. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: ČT sport PlusA co tak kouknout na stránku ceskatelevize.cz/zive/ Tam by měly být uvedeny živé přenosy v předstihu. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
@krupinoWeb ČT, nemáš zač![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 759 |
![]() |
|
RE: ČT sport PlusJá trubka. Díky za nasměrování. Nejlépe polopatě tady:https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/ostatni/program-vysilani-ct-sport-na-webu-v-mobilu-a-hbbtv/5ddda79bfccd259ea46d41bc |
krupino
![]() |
|
RE: ČT sport PlusKdyž nebudu doma, tak si to radši nahraju třeba z TVP Sport, nebo Sportschau na ARD, či ZDF. |
krupino
![]() |
|
@krupinoty jsi taký fanda do skoků? A co ti naši předskokani![]() ![]() |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
@osbourneKatastrofální stav českých můstků a nelukrativita tohoto sportu se odráží na výchově mládeže. Skoro všechno jde do fotbalu a hokeje. Doufám, že Koudy se letos trochu zkonzoliduje po zranění a v příští sezóně, na kterou se poctivě připraví, všem předvede, že ještě nepatří do starého železa.Dále držím palce ve vývoji Radka Rýdla, u jehož rodičů jsme byli v penzionu o jarních prázdninách. U našich severních sousedů je přitom situace zcela jiná. Jak to trio starejch pardálů vystřelilo nahoru. A ta fanouškovská obec. Tam je to národní sport. To u nás kdysi taky... |
krupino
![]() |
|
RE: ČT sport PlusNevie niekto poradit ako sledovat CT Sport Plus z cudziny bez toho aby som si platil VPN? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: ČT sport PlusVPN zdarma? :) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: ČT sport Pluszdarma to bude podla mna nepriechodne (reklamy + prenosova rychlost/stabilita) |
radolaco
![]() |
|
RE: ČT sport PlusVyňuchat stream, nebo některé tv apky, nebo v EU a některých dalších zemích Skylink live, případně služby jiných operátorů, nebo si to pouštět z domácího linuxu (pokud vlastníš). |
krupino
![]() |
|
RE: ČT sport PlusNo prave ze ten stream asi tak lahko nevynuchas, to nie je klasicke vysielanie CT Sport. A na oficialnych appkach operatorov (Skylink atd) CT Sport nie je. |
radolaco
![]() |
|
RE: ČT sport PlusSorry, nevšiml jsem si pluska. |
krupino
![]() |
|
RE: ČT sport PlusBez VPN to asi fakt nepůjde. Kdyžtak si zjistit, na kterých zahraničních tv daný přenos dávají a oželet Češtinu. |
krupino
![]() |
|
![]() |