Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT sport Plus

Zdravím. Nevíte někdo jak zjistit dopředu který přenos bude pokračovat na ČT sport Plus (iVysílání)?
Pokud jsem doma a sleduji, není problém přepnout. Někdy jsem ale v práci a chci si zkouknout např. skoky na lyžích. Nahraji si je na hdd a když to během přenosu přestěhujou do Plusu, jsem namydlenej. Bohužel ani v archivu přenos nenajdu. Výjimečně dávají někdy v noci aspoň sestřih.

krupino
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT sport Plus

A co tak kouknout na stránku ceskatelevize.cz/zive/ Tam by měly být uvedeny živé přenosy v předstihu.

pf09
Registrace: 8/2010

@krupino

Web ČT, nemáš zač ;)

William cz
Registrace: 10/2016

Já trubka. Díky za nasměrování. Nejlépe polopatě tady:
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/ostatni/program-vysilani-ct-sport-na-webu-v-mobilu-a-hbbtv/5ddda79bfccd259ea46d41bc

krupino

Když nebudu doma, tak si to radši nahraju třeba z TVP Sport, nebo Sportschau na ARD, či ZDF.

krupino

@krupino

ty jsi taký fanda do skoků? A co ti naši předskokani :))) :))

osbourne
Registrace: 12/2019

@osbourne

Katastrofální stav českých můstků a nelukrativita tohoto sportu se odráží na výchově mládeže. Skoro všechno jde do fotbalu a hokeje. Doufám, že Koudy se letos trochu zkonzoliduje po zranění a v příští sezóně, na kterou se poctivě připraví, všem předvede, že ještě nepatří do starého železa.
Dále držím palce ve vývoji Radka Rýdla, u jehož rodičů jsme byli v penzionu o jarních prázdninách.
U našich severních sousedů je přitom situace zcela jiná. Jak to trio starejch pardálů vystřelilo nahoru. A ta fanouškovská obec. Tam je to národní sport. To u nás kdysi taky...

krupino

Nevie niekto poradit ako sledovat CT Sport Plus z cudziny bez toho aby som si platil VPN?

radolaco
Registrace: 2/2010

VPN zdarma? :)

pf09
Registrace: 8/2010

zdarma to bude podla mna nepriechodne (reklamy + prenosova rychlost/stabilita)

radolaco

Vyňuchat stream, nebo některé tv apky, nebo v EU a některých dalších zemích Skylink live, případně služby jiných operátorů, nebo si to pouštět z domácího linuxu (pokud vlastníš).

krupino

No prave ze ten stream asi tak lahko nevynuchas, to nie je klasicke vysielanie CT Sport. A na oficialnych appkach operatorov (Skylink atd) CT Sport nie je.

radolaco

Sorry, nevšiml jsem si pluska.

krupino

Bez VPN to asi fakt nepůjde. Kdyžtak si zjistit, na kterých zahraničních tv daný přenos dávají a oželet Češtinu.

krupino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra