Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-individualna akcia, nahoda alebo politika

Dobry den,

Som dlhodoby uzivatel Skylinku. Najskor som pouzival len Zakladny balik (servisny poplatok). Po zruseni zakladneho balicku som presiel na Mini balicek.

Ked mi zaciatkom roku 2022 (Februar/Unor) koncilo predplatne na Mini balicek (platim vzdy na rok dopredu) v mojom rozhrani skylinku bola moznost zakupit na rok vyssi program Smart za cenu 79,80 eur ktora bola takmer rovnaka alebo len o malo vyssia ako v tom case cena balicku Mini na rok bez akcie.

Teraz po roku ked mi konci predplatne, mam zase v rozhrani akciu na balicek Multi (balicek vyssi ako Smart) za cenu 138 eur (co je o 1,20 euro nizsia cena ako neakciova cena balicku Smart) a balicek Kombi (o 2 vyssi ako Smart) za cenu 166,80. Akciovu cenu na balicek Smart alebo Mini tam nemam.

Zaujimalo by ma ci je bezna praktika ze Skylink uzivatelom pred koncom predplatneho ponuka akciu na vyssi program za cenu programu ktory doteraz mali alebo sa jedna o globalnu ale neverejnu akciu. (v cennikoch nic take nevidim)

Osobne balicek Multi vobec nevyuzijem, viac mi vyhovoval lacnejsi balicek Smart ale na ten akciu v rozhrani nemam. Mate s tym niekto skusenosti? Mam pockat kym mi skonci predplatne, na 1 mesiac zaplatit balicek Mini a dufat ze sa mi objavi v rozhrani akcia na balicek Smart?

Pre moje potreby je platit 140 eur rocne za satelitnu TV luxus a rad by som opat dostal akciovu cenu na balicek Smart resp. Mini. V opacnom pripade prechadzam na IPTV ktore mozem mat v slusnej ponuke (na urovni balika Multi) za tretinovu cenu (musim vsak kupit media box co su investicie naviac)

Rastop
Registrace: 1/2023
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-individualna akcia, nahoda alebo p...

Za prve Mini nejde predplatit jen na 1 mesic a za druhe i kdyby to slo, na nejakou akci na Smart asi budes cekat marne..

lance
Registrace: 10/2008

Je to politika M7, postupne prevest vsechny na ten nevissi balicek, jsou to jejich penyze ze. :laughing:

chocholos
Registrace: 11/2007

@Rastop

ale dá se na měsíc zaplatit ten nejmenší myslm cs film,nebo něco podobné
mrknu tam

korkoran
Registrace: 10/2006

@Rastop

tak je to tak,ještě je možno platit 1 měsíc filmeurop a k tomu celý základ na měsíc. Ten cs nemohu zkusit,protože mi hlásí,že ho mám už v serpoplatku(zaplaceného do 4.2026 dokud to šlo)

korkoran

@Rastop

je to bezna taktika skylinku. ale nabizi to jen tem co jeste tu akci na karte necerpali. takze ber vsechno co nabizi ve sleve.i kdyz to uplne nevyuzijes. opakovat uz se to nebude. ted ber MULTI,a za rok dostanes KOMBI,jak to vycerpas uz te neakcijujou. na SMART necekej. pokud chces znovu cerpat MINI a SMART tak zmen kartu. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

neni pravda ze se neda zaplatit MINI na jeden mesic.normalne v zakaznicke zone na mem karetnim uctu MINI na jeden mesic. akorat ted uz nema smysl kupovat si na mesic MINI, ja si kupuju na mesic balicek SPORT za 189,-. 👍 kvuli PL.

medard 1

Je to takmer neuveritelne ale DNES mi pribudla do ponuky uz aj akcia na SMART za 92,40 na rok ktora tam vcera urcite nebola. Tak uz tomu vobec nerozumiem, kedy, ako, co a komu ponukaju. Minuly rok som za to iste platil 79,80. Rozdiel 12,60 na rok nie je az tak velky ako 46... Lepsia ponuka uz asi nebude tak to asi beriem kym sa da.

Rastop
Registrace: 1/2023

niekedy ale je to tak,ze ked sa neozves - nenapises im, nic ti neponuknu.
Napises im mail a dostanes lepsiu ponuku :); mam to odskusane

jendo75
Registrace: 2/2011

@medard 1

myslím,že nemáš pravdu,nezkusil jsi to.Jen sipem a to trvale.Já to dělám tak ve smartbankingu:Trvalý příkaz na číslo karty,do zprávy příjemce dám °°SIPO°°- měsíčně a pak ho zruším po měsíci a fenito🐱‍👤🤳

korkoran

@Rastop

Nejsi sam, taky jsem mel ted pred koncem roku na jedne karte s koncicim SMARTem akci na Multi a Kombi+, az v momente, kdys to tu napsal, mi tam pribyla i akce na SMART. Zrejme puvodne uz nechteli akce na SMart, davat ale rozmysleli si to :))) Na karte s koncicim MUlti uz ale akci na nizsi Smart nedostanes...

lance

@korkoran

balicek MINI se da zaplatit na jeden mesic.mas to ve svem zakaznickem uctu.ja to vyzkousene mam.ale jak rikam ted si radsi zaplatim balicek SPORT+. 👍

medard 1

@Rastop

Je to bežná praktika skylinku, aj som mal takúto ponuku... aktuálne využívam balíček najlacnejší balíček mini, ktorý platím mesačne cez SIPO, to je obdoba inka sa, tam mi stŕhajú aj plyn a koncesionárske poplatky, zavolajte na zákaznícku linku 02/20 250 241 a majte nachystané číslo karty, najlepšie to vybavíte týmto spôsobom a možno sa aj dohodnete na nejakej ďalšej individuálnej akcii...

hetfield25
Registrace: 6/2021

@lance

otevri si svuj zakaznicky ucet. vyber jednu ze svych karet. vyber balicek MINI. nabidka 12mes jednorazove/mesicne SIPO/mesicne kartou. vyberu kartou. zaplatim. a po mesici to muzu zrusit. akorat to teda ted uz zkomplikovali. drive to slo i 1mesic jednorazove kartou. a ted uz to nejde zaplatit ani z kreditu zakaznickeho uctu. to jsou sluzby. hnus. takze i proto je lepsi koupit balicek SPORT+ kde to jde jeden mesic jednorazove. ale opet. uprednostnuji platbu z kreditu a nejde to zrusit. to je firma ten skylink. :)))

medard 1

@medard 1

z te bankovni karty ti to budou strhavat sami... :)))

lance

@lance

no to prave nebudou. tu kartu obsluju ja. a po mesici to zrusim. i oni to tam pisou-muzete kdykoliv zrusit. R^ a samo se mi nikdy nic nestrhne-vzdy to musim povolit a potvrdit.

medard 1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra