Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Plná verzia YouTube a linux E2 stb

Skôr zo zvedavosti, by ma zaujímalo, že na ktorých modeloch linux stb z E2 funguje plná verzia YouTube.
Viem že napr. na VU+ DUO 4k SE áno a taktiež napr. aj na GigaBlue UHD UE 4K.
Vopred ďakujem za vaše odpovede.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plná verzia YouTube a linux E2 stb

definuj , čo je to plná verzia . neviem presne o čo sa jedná . u VTI mi youtube nejde , u blackhole , bez problémov . a to mám len duo 4k .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Brumo

Plná verzia YT je taká, ktorá je, povedal by som, "kópiou" verzií YT na android boxoch. Normálne sa do nej môžeš prihlásiť zo svojim účtom z Google a taktiež ju používať v platenej verzii "Premium".
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@Brumo

Pozri do Parabola/Album - ID 1704.

mmiriboy

u blackhole mi to išlo . mohol som sa prihlásiť .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@Brumo

@Brumo: Proč ti na VTI Youtube nejde? Já mám UNO4K, Youtube funguje naprosto bez problémů.

@mmiriboy: Taky nechápu, co to je "plná verze" Youtube. Ano, nejdou tu číst třeba komentáře a takové věci, což ale v televizi nepotřebuju. Já se tam taky můžu přihlásit pod svým účtem. Funguje vyhledávání a historie. Cokoliv vyhledám na mobilu, to se mi objeví i v mém UNO4K. Akorát musím opustit obrazovku s videi a musím vlézt třeba do vyhledávání a hned zpět. Což jsou dvě zmáčknutí tlačítka. Premium verze myslím je o tom, že tam nejsou reklamy. To je v kostce asi všechno. Samozřejmě to nemám vyzkoušeno, ale předpokládám, že to ty reklamy vypne i tady, pokud to souvisí s přihlášením.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

Neviem síce koľko druhov linux stb z E2 ti prešlo rukami, ale na cenovo dostupnejších stb je zvyčajne prístup iba k "odľahčenej" verzii YT. Pozri - Parabola/Album - ID 1705 a ID 1706.
Štandartne sa napr. v TV stretneš z verziou ID 1704, čo ja považujem za "plnú" verziu, aj keď napr. cez android stb je YT prehrávač ešte viac vylepšený. (Obsahuje príspevky/komentáre užívateľov, popis videa a iné možnosti.)
;)

mmiriboy

plná verzia je do E2 nemožná . dôvod je flash . buďme radi že ho máme ako doplnok.
jeden z dôvodov je :
sústavné vyplakávanie a vyhrážky vývojárom ,čo tomu venovali kopu času.
platiť , za plugin je urážka .doba sa zmenila . vti zaostáva (že vraj tvorca sa na to vy . . .. blackhole má pre zmenu iné ovládače . nejde to čo ide v iných image .no , čo image to diera . jedna sa zapláta a dve sa urobia nové . youtube ide , nejde , čaká sa na aktualizáciu . stále dookola to isté .
yuotube v E2 ide . komentáre sú tam zbytočné .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@Brumo

Ja a mnoho z nás ďalších užívateľov E2 vie, že YouTube na linuxoch ide, moja otázka skôr smerovala na konkrétnejšie odpovede a to, že aká verzia a na akých konkrétnych modeloch linux stb je prítomná, len zbytočne odbočujeme od témy.

mmiriboy

Ono je to trošku jinak, žádná aplikace Youtube TV na Linux Enigma2 není, používá se internetový odkaz na web, funguje to stejně jako například Netflix, nebo Skylink Live, takže pokud má daný Enigma2 přijímač podporu internetového prohlížeče, pak je předpoklad, že bude fungovat i Youtube TV.

gsmobil
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra