![]() |
|
Skylink live tvZdravím, rád by som vedel v akom najvyššom rozlíšení vysiela internetová služba sylink live tv. Donedávna sa to dalo zistiť pri prehrávaní na pc či notebooku, dnes to nie je možné. Za odpovede vopred ďakujem... |
hetfield25
Registrace: 6/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvZkusil jsem programem PicPick sejmout obraz a ukazuje to 1980x1042.Je otázka jestli je to korektní způsob měření |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
@hetfield25ano uz to tam neni a ani to nejde nastavit. no v jakem nejvyssim rozliseni vysila skylinklive ? no v supernejvyssim tedy resp skoro HD a skoronemazanice. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@sona jeste jsi k tomu mel pridat ten uzasny datovy tok a jsme u toho 👍 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1![]() ![]() ![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
Re: skylink live tvRozlíšenie má skylink live 1280x720p. Bitrate pri HD programoch 4 Mbit/s. Zistiť sa to dá cez kodi, tam zistíte aj iný h ott poskytovateľov. Ja osobne keď porovnám skylink a sledovanietv na mojom 55 palcovom TV tak na vzdialenosť 3 metre neviem rozoznať rozdiel. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
kašlete na číslaa koukejte na obraz,já jsem spokojen,protože nekoukám na sport i ten hokej se nakonec dal koukat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvVetsina programu je v 720p25, programy CANAL+ Sport jsou v 1080p50 |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvtak opet zmenili verzi aplikace. ted tam mam 9.5.101.jinak tedy cisla necisla ale ten obraz je pod obraz. ! |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink live tvJe to doplnkova sluzba, hadam to nikto nepouziva ako hlavny zdroj TV doma. Ja to pouzivam na dovolenky, kde je internet v hoteloch atd...slabsi, cize mensie rozlisenie a mensi datovy tok mi vyhovuje.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzadoplnkova sluzba ? doplnkova sluzba to byla mozna nekdy pred X lety, ale dnes je to normalni standartni prijem, a vsichni novy zakaznici kteri presli ke Skylinku prave a jen kvuli Canal+Sport tak jedou internetovou skylinklive, tech co prisli na sat je minimum. takze jestli k tomu Canal+ pristupuje jako k doplnkove sluzbe tak to taky potom tak vypada. a proc tam teda daval ty programy C+S 3az7 ? 👎 |
medard 1
![]() |
|
Skylink liveVyužijem túto tému na otázku. Mám tv Philips s androidom a tam ide SkyLink live bez problémov. Keď pustím Can+Sport obraz je cca.30 sekúnd nezaostrený a potom sa zaostrý a ide ok.Problém mám na na dvoch android boxoch.Tam ten obraz na Can+Sport je veľmi škaredý aj na Rtvs športe. Internetové prepojenie mám 40Mb/s.Nikde v appke nemôžem nájsť zvýšenie rozlíšenia.Vďaka za info. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvzadne zvyseni rozliseni uz v app neni takze hledas marne. |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink live tvC+3-7 kdo by to zaplatil, přes net to vyjde levněji než na satelitu...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
@medard 1Rozumiem správne,že v každom android boxe je stanica Canal+Sport mazanica?Veď to je snáď SD rozlíšenie. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
@jonatannerozumíš správně,Canal+Sport má nejlepší obraz ze všech programů,škoda,že na to nekoukám,sport nemusím,fotbal už vůbec ne,na hokej bych kouknul 5x do roka,ale tam prostě není,Canal+Sport je pro mě kanál |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |