Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live tv

Zdravím, rád by som vedel v akom najvyššom rozlíšení vysiela internetová služba sylink live tv. Donedávna sa to dalo zistiť pri prehrávaní na pc či notebooku, dnes to nie je možné. Za odpovede vopred ďakujem...

hetfield25
Registrace: 6/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live tv

Zkusil jsem programem PicPick sejmout obraz a ukazuje to 1980x1042.
Je otázka jestli je to korektní způsob měření

son
Registrace: 4/2007

@hetfield25

ano uz to tam neni a ani to nejde nastavit. no v jakem nejvyssim rozliseni vysila skylinklive ? no v supernejvyssim tedy resp skoro HD a skoronemazanice. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@son

a jeste jsi k tomu mel pridat ten uzasny datovy tok a jsme u toho 👍

medard 1

@medard 1

R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

Re: skylink live tv

Rozlíšenie má skylink live 1280x720p. Bitrate pri HD programoch 4 Mbit/s. Zistiť sa to dá cez kodi, tam zistíte aj iný h ott poskytovateľov. Ja osobne keď porovnám skylink a sledovanietv na mojom 55 palcovom TV tak na vzdialenosť 3 metre neviem rozoznať rozdiel.

Juri
Registrace: 3/2017

kašlete na čísla

a koukejte na obraz,já jsem spokojen,protože nekoukám na sport i ten hokej se nakonec dal koukat

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Vetsina programu je v 720p25, programy CANAL+ Sport jsou v 1080p50

MHaslar
Registrace: 5/2021

tak opet zmenili verzi aplikace. ted tam mam 9.5.101.
jinak tedy cisla necisla ale ten obraz je pod obraz. !

medard 1

Je to doplnkova sluzba, hadam to nikto nepouziva ako hlavny zdroj TV doma. Ja to pouzivam na dovolenky, kde je internet v hoteloch atd...slabsi, cize mensie rozlisenie a mensi datovy tok mi vyhovuje.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

doplnkova sluzba ? doplnkova sluzba to byla mozna nekdy pred X lety, ale dnes je to normalni standartni prijem, a vsichni novy zakaznici kteri presli ke Skylinku prave a jen kvuli Canal+Sport tak jedou internetovou skylinklive, tech co prisli na sat je minimum. takze jestli k tomu Canal+ pristupuje jako k doplnkove sluzbe tak to taky potom tak vypada. a proc tam teda daval ty programy C+S 3az7 ? 👎

medard 1

Skylink live

Využijem túto tému na otázku. Mám tv Philips s androidom a tam ide SkyLink live bez problémov. Keď pustím Can+Sport obraz je cca.30 sekúnd nezaostrený a potom sa zaostrý a ide ok.Problém mám na na dvoch android boxoch.Tam ten obraz na Can+Sport je veľmi škaredý aj na Rtvs športe. Internetové prepojenie mám 40Mb/s.Nikde v appke nemôžem nájsť zvýšenie rozlíšenia.Vďaka za info.

jonatan
Registrace: 1/2008

zadne zvyseni rozliseni uz v app neni takze hledas marne.

medard 1

C+3-7 kdo by to zaplatil, přes net to vyjde levněji než na satelitu... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@medard 1

Rozumiem správne,že v každom android boxe je stanica Canal+Sport mazanica?Veď to je snáď SD rozlíšenie.

jonatan
Registrace: 1/2008

@jonatan

nerozumíš správně,Canal+Sport má nejlepší obraz ze všech programů,škoda,že na to nekoukám,sport nemusím,fotbal už vůbec ne,na hokej bych kouknul 5x do roka,ale tam prostě není,Canal+Sport je pro mě kanál

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra