Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ab cryptobox 800

Chcem sa spýtať, či niekto nevie poradiť, ako vyvolám skryté menu na diaľkovom ovládači, keď na novom diaľkovom ovládači čo dodávajú k ab cryptoboxom chýba tlačítko F1. Jedná sa mi o sharing menu, ktoré sa vyvolala stlačením F1+111. Ďakujem.

boban
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ab cryptobox 800

A čo takto na tento problém sa spýtať priamo vyrobcu/predajcu, hmm? Googliť vieš dúfam?! A zavolať/napísať do AB-comu v Topolčanoch by ti tiež nemalo robiť problém, či?

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@boban

Nájdeš cez google, úplne v pohode. Treba myslím si na to aj potrebnú "náplň". Tú nájdeš aj s postupom inštalácie na podpore AB COMU. Ale v skratke takýto postup pri mačkaní na D.O.:
Vojdi do menu/Xtras a stlačte 0000 (štyri x nulu na DO).

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Presne tak, ako píše Tami. Inak AB 800 nie je celkom vhodný prijímač, má mnoho chýb, to už sa tu písalo, samý problém. Druhá nevýhoda, nemá CI slot.

vw1vw
Registrace: 1/2017

....áno, to som ešte zabudol poznamenať ako píše vw1vw. Mal som ho, nič extra, ale možno niekomu vyhovuje. Dnes prijímač kupovať bez CI slotu moc zmysel nemá, ale každému podľa chuti.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Povedzme si to otvorene - AB CryptoBox 800UHD je jeden zo stb, ktorý má viac nedostatkov, ako dobrých vlastností. Je to skôr nepodarok, jak po hw, tak aj po sw stránke, než stb na nejakej vyššej úrovni.
Samozrejme každý z nás rozhoduje sám za seba a aj kde a načo minie svoje peniaze, proste je to jeho vec a jeho peňaženka.
Ja osobne by som doma nechcel mať žiaden s týchto typov stb a to platí aj pre staršie modely!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Ab cryptobox 800 uhd

Ahoj mám problém s disecem mám astru + 9 st dvě antény, a několikrát mě napíše signál nula. pak naskočí atd. Už jsem dával několik přepínačů a dělá to pořád. Mám dva příjímače a ten druhý v pohodě. Nemůžete poradit prosím. děkuji.

brunolet00
Registrace: 12/2021

@brunolet00

V tomto prípade vidím prosté riešenie a to buď zmeníš sw v stb, alebo ešte lepším riešením je vymeniť celý stb za iný, inej značky!
Tie DiSEqC prepínače sú zrejme v tvojom prípade na tom nevinne.
;)

mmiriboy

@mmiriboy

sw jsem přehrál a koupil nový stb, ale stejné. Ted to jde a vždy když se dívám na 23,5 tak to napíše v nepravidelné chvíli"bez signálu". Přepnu na 9 st a někdy to zase naběhne.

brunolet00

@brunolet00

A kabeláž + F-konektory, všetko je v 100% poriadku? To mi pripadá, ako by bol niekde na koaxoch zlý kontakt.

mmiriboy

@mmiriboy

když dám kabel samostatně do stb tak to jde, mám oba svody doma u stb

brunolet00

@brunolet00

CB800 s ma mnejaky problem s prepinanim, psalu se tu uz o tom, pri prepnuti myslim z V polarizace na jinou druzici nebo tak neco, zkus vypozorovat z jakych prohramu na ktere to dela, jestli to jsou programy ze stejne polarizace/pasma... nevim jestli se do da resit nejakou verzi softu nebo je to HW problem, ty pises ze mas 2 prijimace - tzn. dva stejne CB800 ???

lance
Registrace: 10/2008

ab cryptobox 800

Nechcem rypat, ale tie cryptoboxy su len pre jednoduchych uzivatelov.

emsi222
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra