Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ústecká tv útv

Jde vám Ústecká tvá ÚTV nebo je chyba u mě. Od včerejšího večera mi nejde

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@MirHo

Nefunguje ani ve Sledovani.tv.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

RE: Ústecká tv útv

Právě jiné tv od ZAK fungují jak JTV tak ZAK ani na webu ústecké tv nejde stream. Třeba vysílání pro Ústí zrušili ale je to divný beztak tam bylo hodně pořadů co vyrobili pro zak

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo

Oficiální info
Dobry den, dekuji za zpravu, zjistim a dam vedet. Urcite se ale UTV nerusi, bude to technicky problem.

MirHo

tak to je firma. oni ani nevedi ze jim to nejede. :))) a k cemu takova UTV je ?! 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

Hlavné je, že ide zase Eurodance HD R^ R^ :dead:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@MirHo

Když už tu je vlákno, také ti dochází u UTV k mžikovému zastavení tak 1x za minutu? Ostatní programy v multiplexu mi jdou OK.

torny
Registrace: 3/2018

@torny

U mě je to je v pohodě. Možná přijímačem. Myslím že podobnou chybu mi dělal Sencor na Plzeňsku když jsem sledoval zak

MirHo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra