Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nové předplatné

Nenabízí Skylink nějakou lepší cenu stávajícím zákazníkům??Protože než platit skoro 5000,- za mutli a mám 2 karty,to radši zruším.... :((

jansmrz
Registrace: 3/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@jansmrz

Infolinka: 595 694 310
Předem si připravte číslo vaší dekódovací karty

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

RE: Nové předplatné

wozi-dík za přínosnou informaci :zombie: ,myslel jsem vlastní zkušenost...na infolince ani neví,co se po nich chce....

jansmrz

wozi

Budu ťa presviedčat o tom že aka je to vyhodna ponuka. Strategia firmy je taka že plať to čo platiš a my ti dame viac programov

par32
Registrace: 11/2007

@jansmrz

Proč se nezeptáš svého poskytovatel služeb. Tady slevu nedostaneš. Maximálně ovoce. Na to je parabola machr.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

po pravde nevim co vas u toho skylinku stale drzi. SMART,MULTI,KOMBI, predrazene balicky. a za 500kc muzete mit lepsi sluzbu a lepsi nabidku napr Tmob sat.
jinak drive se davali slevy soucasnym zakaznikum na Multi a Kombi jestli to jeste plati ?

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Uz asi neplati. V priebehu roka 2022 som 2x so Skylink vyjednaval o specialnej cene na rocne predplatne balika Kombi a neuspel som. Pritom v rokoch 2019-2021 som mal zlavu 40%. Takze rocne predplatne im teraz nedavam, platim si mesiac od mesiaca.
A co ma u Skylink-u drzi? Skladba kanalov (maju najmenej balastovych TV kanalov), kvalita obrazu, moznost vybrat si zvukovu stopu (jazyk) a Dolby Digital. Toto ma u Skylink-u drzi.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Kto vie, čo treba, tak Skylink je cenovo bez konkurencie. :bigeyes:

Spacer
Registrace: 9/2017

@Spacer

Bonboniera? Ci rovno flaska? ;)

Jean Reno

Dobré rozhodnutí je zrušit,jinak budeš celý rok sledovat jedno a to samé,kromě sportu.

dulin
Registrace: 1/2013

Což je typické pro všechny platformy.
Na podzim mi končily 2 karty, nabídli mi místo mini multi, tuším na rok za cenu jen o pár desítek korun vyšší. Delší dobu máme doma sledování.tv, takže jsem nabídku nevyužil.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

Ako by si porovnal Skylink vs. SledovaniTV, prosim ta?

Ako som pisal vyssie: Co ma u Skylink-u drzi? Skladba kanalov (maju najmenej balastovych TV kanalov), kvalita obrazu, moznost vybrat si zvukovu stopu (jazyk) a Dolby Digital.

Format UHD zrejme neponukaju pri ziadnom kanali, ze?

Jean Reno

ja sm si to zrocna pomyslel totez...protoze bych chtel zas sat ktery by nebyl zavisly od netu ale v cesku je to naprosto nerealny.
i v mob. sluzbach neni u nikoho zadny vernostni program. aleaspon maji parkrat rocne nejake akce.
kdyz to u sat a ott jejich akce jsou k smichu, protoze oni se smeji nam lidem. vsichni kvuli kartelu se boji a nechteji nabidnout zadnou poradnou akci.

novice2k

ja bych skylink bral uz jenom zadarmo nebo full nabidku za stovku.
a i to jen protoze v dvbt mi nebere muktiplex kde je nova action, fun atd...
bez discovery kanalu skylink absolutne je k nicemu.
nechapu proc jej lidi jeste plati a vubec to existuje.

novice2k

Jean Reno- toto jsem potřeboval slyšet,a né výlevy o tom proč skylink jo a proč ne,prostě hážou bobek na platící zákazníky,no tak prostě odchod,protože dávat 10tis za 2 karty,ať jdou do (nevhodné slovo)e.... :scared:

jansmrz

PremierLeague

Za mě cajk, kvůli PL za 189,- mešíčně. Kvalita naprosto parádní, ve srovnání s tím, co předváděla Telly s touto soutěží na PremierSportech a Digisportech. Dejte si tam někdy nějak zápas z Championship, nechápu, co tam s tím obrazem dělají. Skylink u mě předčil očekávání.

bretah
Registrace: 9/2012

Mám sledovaniTV a sweetTV pro jistotu i pozemní anténu
a skylink mě může ...

jona
Registrace: 10/2007

@jona

Kde je tam PL? Díky.

bretah
Registrace: 9/2012

@novice2k

Zrejme mas klapky na ociach prilis natesno...
Skylink je (pre mna) stale skvela volba. Vyssie pisem pre co.

Jean Reno

Já jsem sice Skylink zrušil, protože na TV moc nekoukám. Občas předplatím HBO Max, Netflix. Pak Youtube a další služby. Mám svůj vlastní archív seriálů a filmů, hlavně starších. Nicméně si myslím, že Skylink zase tak moc drahý není. Nabízí hodně programů. Má skoro největší nabídku programů za, troufám si říct, nejnižší cenu. Můžeme se hádat, samozřejmě. Někomu se podaří skvělá promo cena. Museli bychom porovnávat oficiální ceníkové ceny. Někdo neřeší cenu, ale třeba množství exkluzivních sportovních programů. Proč ne. Mě osobně nabídka Skylinku taky nevyhovuje. Proto jsem ji zrušil. Ale špatné to podle mě není.

Ono se zvyklo na Skylink nadávat od té doby, co skončilo "zadarmo napořád" a lidi si vypěstovali alergii. Bývaly doby, kdy Skylink nabízel třeba 12 programů a lidi byli nadšení, že mají víc, než jen ty tři analogové programy na pozemním vysílání. Nikdo jiný žádné zadarmo nikdy nenabízel. Naopak, základní programy se nabízely klidně i za 300,- a lidem to nevadilo.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@Jean Reno: Porovnávat kvalitu obrazu ott tv vs. sat tv mi přijde nefér. Co jsem si osobně porovnával, tak SL sat vítězil. Z ott tv mi sledování.tv vyšlo nejlépe. Obrazově i uživatelsky. Momentálně jsem rozčarován z poklesu obrazové kvality u sweet.tv.

F4turbo

@F4turbo

Preco nefer?
Ved ak si niekto chce predplatit prijem TV signalu, tak zvazuje vsetky moznosti prijmu (SAT, DVBT, Internet), nie? Takze pride aj na porovnanie SA vs. OTT.
Moj nazor.

Jean Reno

Je mi trochu líto, že ott tv jsou obrazově až za sat tv, přitom by nemusely.

F4turbo

@F4turbo

Ze su OTT horsie, to je fakt. Ze by nemuseli, to je tiez fakt.
Ja mam SAT, takze som OK. Ale "ronim slzy" pri DAB+. Digitalne radio a zvuk horsi ako stara dobra analogova FM. A tiez by nemusel byt...

Jean Reno

Nové předplatné

Za ty reklamy bych řekl že to drahý :-/

mila
Registrace: 1/2006

Za ty reklamy bych řekl že je to drahý :-/

mila
Registrace: 1/2006