Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreamboxedit -nové názvy

Používám dreamboxedit pro editaci programů a postupně zjišťuji, že po načtení z příjímače mám v levém okně plno neaktuálních pozic a naopak některé chybí. Aktualizace přes MENU satelite.xml nic neřeší.
Jak získám do levého okna kompletní aktuální přehled programů dané družice ( třeba 0,8W)?

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamboxedit -nové názvy

už to asi mám..v tom levém okně je vše co kdy bylo naladěné a je aktuálně uložené / mám tam přehled VŠE/
takže ten bude nutné smazat a dát prohledání znovu.
Nebo existuje způsob, jak načíst aktuální seznam programů na družici do dreamboxeditu bez ladění na přijímači?

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamboxedit -nové názvy

Podle mě je v levém okně vše, co je aktuálně naladěné v přijímači. Pokud je některý satelit delší dobu neproladěný, tak má samozřejmě přijímač zastaralé informace. A ty lze aktualizovat pouze proladěním. Tohle je uloženo v satellite.xml, takže jakákoliv samostatná manipulace s ním nemá smysl. Ve chvíli, kdy stáhnu seznam z přijímače do dreambox editu, mám v něm obraz toho, co je v přijímači. Takže neaktuální položky jde aktualizovat opravdu jen proladěním přijímače. A následným stažením do DBE. Já mám VU+ a tam se přes zelené tlačítko můžu přesvědčit, že vše, co ukazuje DBE je v přijímači skutečně naladěno.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra