Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak na SKYLINK

Uvažuji o zakoupení balíčku internetové TV SKYLINK. Mimo to však mám také satelitní přijímač Cryptoworks s kartou. Potřeboval bych poradit, zdali po zakoupení toho balíčku budu moci přijímat ty programy v balíčku také ze satelitu pomocí toho přijímače s kartou.??

vortata
Registrace: 8/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak na SKYLINK

nie,opačne to ale možne je k sat baličku ide aj skylink live

peto197601
Registrace: 3/2019

@vortata

pokud si objednas internetovou tv tak fyzicky zadnou kartu nemas,pouze virtualni.
cesta je presne opacna,zakoupit sat balicek a k tomu je internetova tv zdarma.
nejspis jsi chtel usetrit tech par korun za sat tv. 😂👎

medard 1
Registrace: 2/2021

@vortata

mimo jiné ten příjem musí umět zajistit i tvůj přijímač a tvoje karta

pierrepetr
Registrace: 5/2006

presne tak. a cryptoworks s kartou. uz ted mu plno programu nehraje. ale to musi on sam snad vedet.

medard 1

On myslel asi sat. prijímač CryptoBox a nie CryptoWorks, čo je kodovací systém.

pharao
Registrace: 5/2012

@vortata

upřesni co máš

pierrepetr

@pierrepetr

Jasně, jsem nyní v Praze v bytě a na chalupě mám CryptoBox 650 HD, spletl jsem se.

vortata

@medard 1

Přesně, balíček SMART přes Internet stojí 199 Kč a podobný přes satelit stojí už 289 Kč. :)))

vortata

ale zase mas pak zadarmo tu internetovou tv.
ale jasny, setrit se musi, ja taky zacnu kupovat jen devet rohliku misto deseti.

medard 1

V lednu ruším Skylink a předplatné balíčku,který platím dva roky,nejsem jouda platit každý rok za jedno a to samé se opakující a ještě s reklamou,k pobavení stačí bohatě pozemák a i to je otrava co do kvality obrazu krom ČT.

dulin
Registrace: 1/2013

@medard 1: To nie je šetrenie. Šetrenie je kúpiť namiesto 9 rohlíkov jeden. :)

Spacer
Registrace: 9/2017

Ja som už tiež zrušil na jednej karte trvalé predplatné, po tom, čo základ stále zdražujú. Po tom, čo ich napadne zrušiť Irdeto, to pôjde do kopru celé.

Spacer
Registrace: 9/2017

@dulin

Pozemák má ale v případě porogramu CT kvalitu velice obstojnou. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@vortata

pro tebe by bylo asi nejlepsi domluvit se s nekym na sdileni uctu. kdyby na tebe bylo 150% spolehnuti.ja mam internetovy balicek za 300kc takze klidne za 100kc se da sdilet. neco v tomto smyslu. ale ty asi potrebujes obsadit pouze ten prijimac na chalupe jsem pochopil.

medard 1

Ide to aj úplne jednoducho... Bez satelitného príjímača a bez paraboly... Karta uložená v šuplíku, na nej zaplatený príslušný balíček a v Android TV pripojenom k internetu, alebo inom s možnosťou prihlásenia na SkyLink Live na príslušnú kartu do svojeho účtu... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

kdyby sk vratil discovery bral bych hned sat. aspon by nebrzdilo net. no zatim jsem skoncil u sweet.tv

novice2k
Registrace: 2/2022

@novice2k

Dá sa to aj šikovne skombinovať a výsledok môže byť pekne široký výber...
Napr.: raz, dvakrát za rok trebárs aj vybraný balíček Skylink, Antik plný balík - športy + dokumenty, Abertis, AFN, BBC, Sky De, TivuSat... Posledných päť je legálne dostupných bez poplatkov... Nájde sa tiež ešte nejaký ten zaujímavý multistream a množstvo streamovacích platforiem... Takže je toho viac ako dosť, stačí si len vybrať... A máš tam aj Discovery... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

@Maneto

tak to je opravdu rada nad zlato-na chalupe-android tv-a internet. pokud by toto mel nebude tu resit zprovozneni satelitniho prijmu. a navic potrebuje usetrit. a nejlepe splachnout oba prijmy jak chalupa tak doma za jedny penize. a tady bych si asi vybral sat prijem Tmobile na chalupu a doma to same. a nebo si proste zaplatit Tmob M za 500kc a sam prodat sdileni aby ta castka klesla.

medard 1

Vyřešeno

Zakoupil jsem balíček Internetové TV SKYLINK SMART za 199,- Kč a protože mám jak na chalupě, tak v pražském bytě dostatečně rychlé připojení, tak se mohu v obou případech dívat na dostatečný počet TV stanic včetně Viasatů a National Geografic. Až spravím ten satelitní svod, tak si podle zdejšího rádce naladím ten satelit, co má spoustu programů volných a bude to.

vortata

@vortata

mohl jsi to mít za třetinu,ale ty potřebuješ ušetřit rychle,tak tu cenu chápu

pierrepetr

@medard 1

Já ti neviem, no asi keď @novice2k skončil u Sweet.TV, tak internet dáta na chalupe má... Jemu smerovala moja pripomienka... ;)

Maneto

tak toho jsem si na mobilu nevsiml. sorry.

medard 1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra