![]() |
|
NEXT karta SKYLINKTak jsem se teď díval, že už zase zrušili možnost nákupu samostatné NEXT karty. V 2021 na začátku roku to zrušili, pak někdy v květnu to přehodnotili a šla koupit. A teď už zase nejde.. Jen modul s integrovanou kartou.. Takže opět výdrb, kdy SKYLINK READY přijímače budou končit hromadně ve šrotu. Má to nějaký logický důvod? |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lubos32Pro SkyLink to má jediný důvod. Ukončí prodej Ready přijímačů pro karty Irdeto. Stejně jich moc v nabídce již není. Zůstanou jen hybridní přijímače, se zabudovanou spárovanou kartou, nebo moduly s integrovanou kartou. Většina zákazníků, co se chtějí jen dívat, tak při zakoupení nové Tv šáhne po modulu a SkyLink si naladí na TV. Vidím to tak u svých klientů, skoro nikdo, nechce mít zvlášť satelitní přijímač a dvě dálkové ovládání. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@john72tak Skylink ready přijímače mohli ukončit i tak. A nechat možnost karty pro ty, kteří mají ten přijímač třeba na chatě. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: NEXT karta SKYLINKJé SVIŇLINK po tom všem házení klacků svým věrným zákazníkům ještě existuje ... jako jejich dobrý zákazník jsem jim psal že je spousta nových poskytovatelů televizních programů za atraktivnější ceny nabízí více atraktivnějších programových balíčků.Radil jsem jim,že mají pro své zákazníky nabízet balíčky různých zaměření žánrů pro různé skupiny diváků na 3 měsíce jen přes vánoční a zimní měsíce ... byl jsem nevyslyšen --- buhužel ty návrhy nebyly z hlavy jejich vedení ![]() Jak se říká kdo chce kam pomožme mu tam a tohle je jen další krok k odrazení svých věrných zákazníků co mají karty NEXT ve svých domáctnostech ![]() |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: NEXT karta SKYLINKSkylink je opravdu nejdražší služba na našem trhu,mám ho jen za doplněk a jestliže se domluvíme s konkurencí tak parabolu vyrvu ze zdi![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: NEXT karta SKYLINKParabola se dá použít i na jiného poskytovatele sat příjmu. Obraz rozhodně v lepší kvalitě než IPTV. Ze zdi bych ji zatím nerval.📡Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: NEXT karta SKYLINKstary zakaznik M7 ktory potreboval kartu next, ju uz davno ma a novy sa musi prisposobit tomu co je, ved ani hlavna karta irdeto uz davno nie je v predajiSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: NEXT karta SKYLINK@john72: chápu. Předpokládám ale, že běžný člověk zapne televizi a je mu jedno co tam vrčí, občas to tlačítkem přepne na druhý kanál.Já si ovšem se vším tím svým procházením, dualtunerovým FBC nahrávání a hraní s EPG vůbec nedovedu představit, že bych TV provozoval bez boxu na TV..... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
![]() |